Skip to main content

Paginademedia.ro, primul trimestru: spre cinci milioane de afişări. Lansarea studioului propriu

 
Paginademedia.ro, primul trimestru: spre cinci milioane de afişări. Lansarea studioului propriu

Un scurt raport Paginademedia.ro pentru primele trei luni ale anului. Câte afişări a avut site-ul? Câţi vizitatori unici?

Publicitate

Potrivit datelor de trafic, în perioada ianuarie-martie 2018, Paginademedia.ro a depăşit 4,6 milioane de afişări. Numărul de vizitatori unici: aproape 1,3 milioane.

De curând, Paginademedia.ro a lansat propriul studio. Primul interviu Live a fost cu Aneta Bogdan, fondatoarea Brandient, compania care s-a ocupat de brandingul Mişcării România Împreună, formaţiune politică înfiinţată, printre alţii, de fostul premier Dacian Cioloş.

Vezi interviul Video cu Aneta Bogdan, aici.

Media lunară: 1,5 milioane de afişări

Care a fost situaţia exactă a traficului Paginademedia.ro în primele luni ale anului. Cifrele arată un număr de peste un milion şi jumătate de afişări în luna ianuarie, peste 1,6 milioane de afişări în februarie şi peste 1,4 milioane în luna martie.

Au citit Paginademedia.ro aproape jumătate de milion de unici în luna ianuarie, 550.000 în februarie şi 500.000 în luna martie.

IANUARIE

FEBRUARIE

MARTIE

Sursa: Google Analitycs

Lansarea studioului Paginademedia.ro

La începutul acestei săptămâni, Paginademedia.ro a lansat propriul studio, care funcţionează în redacţia site-ului.

Primul interviu LIVE a fost realizat la începutul acestei săptămâni. Invitat: Aneta Bogdan, de la Brandient compania care s-a ocupat de brandingul Mişcării România Împreună.

De ce numele Mişcarea România Împreună? De ce execuţia grafică Ro+? Cum a ajuns Brandient să se ocupe de formaţiunea politică? Au fost câteva teme discutate în interviu.

VIDEO. Aneta Bogdan, primul invitat PaginademediaLIVE în noul studio

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus