Skip to main content

Paginademedia.ro, primul trimestru: spre cinci milioane de afișări. Lansarea studioului propriu

 
Paginademedia.ro, primul trimestru: spre cinci milioane de afișări. Lansarea studioului propriu

Un scurt raport Paginademedia.ro pentru primele trei luni ale anului. Câte afișări a avut site-ul? Câți vizitatori unici?

Potrivit datelor de trafic, în perioada ianuarie-martie 2018, Paginademedia.ro a depășit 4,6 milioane de afișări. Numărul de vizitatori unici: aproape 1,3 milioane.

De curând, Paginademedia.ro a lansat propriul studio. Primul interviu Live a fost cu Aneta Bogdan, fondatoarea Brandient, compania care s-a ocupat de brandingul Mișcării România Împreună, formațiune politică înființată, printre alții, de fostul premier Dacian Cioloș.

Vezi interviul Video cu Aneta Bogdan, aici.

Media lunară: 1,5 milioane de afișări

Publicitate

Care a fost situația exactă a traficului Paginademedia.ro în primele luni ale anului. Cifrele arată un număr de peste un milion și jumătate de afișări în luna ianuarie, peste 1,6 milioane de afișări în februarie și peste 1,4 milioane în luna martie.

Au citit Paginademedia.ro aproape jumătate de milion de unici în luna ianuarie, 550.000 în februarie și 500.000 în luna martie.

IANUARIE

FEBRUARIE

MARTIE

Sursa: Google Analitycs

Lansarea studioului Paginademedia.ro

La începutul acestei săptămâni, Paginademedia.ro a lansat propriul studio, care funcționează în redacția site-ului.

Primul interviu LIVE a fost realizat la începutul acestei săptămâni. Invitat: Aneta Bogdan, de la Brandient compania care s-a ocupat de brandingul Mișcării România Împreună.

De ce numele Mișcarea România Împreună? De ce execuția grafică Ro+? Cum a ajuns Brandient să se ocupe de formațiunea politică? Au fost câteva teme discutate în interviu.

VIDEO. Aneta Bogdan, primul invitat PaginademediaLIVE în noul studio

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu