Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor deschide cu „Stalin de la Federație"

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor deschide cu „Stalin de la Federație"

PRESA DE AZI. Ce știri mai apar în presa tipărită din România? Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, deschide ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi.

„Stalin de la FRF” este titlul de pe prima pagină, în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor.

Publicitate

Mai exact, jurnaliștii prezintă înregistrări care ar arăta modul în care ar fi fost “regizate” alegerile pentru președinția FRF din data de 18 aprilie.

„Nu contează cine votează, contează cine numără voturile. O nouă înregistrare de campanie, întrată în posesia Gazetei Sporturilor, indică, o data în plus, felul cinic în care Răzvan Burleanu și staff-ul au regizat până la cele mai mici detalii în Adunarea Gnerală de alegeri din data de 18 aprilie”, notează textul din Gazeta Sporturilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele titluri ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul a deschis ediția de weekend cu un articol despre Iosif Jumanca (1893-1950), un politician social-democrat care ar fi murit în temnițele comuniste.

“Fruntaș PSD-ist și unionist, executat de comuniști. Respingând vehement colaborarea social-democraților cu PCR, Jumaca a plătit pentru atitudinea sa”

  • Evenimentul zilei a scris despre o așa numită “întelegere între partide”, mai exact despre cum ”Partidele și-au pompat în pușculițe milioane de euro de la stat” și despre protocolul “Kovesi-Oprea”.
  • România liberă, varianta de weekend, a deschis ediția de astăzi cu știrea despre noul film în care va juca actrița Ana Ularu. Este vorba despre filmul Siberia, în care joacă alături de Keanu Reeves, cunoscut pentru rolul din trilogia Matrix.
  • Ziarul Financiar a scris despre “Companiile poloneze care au făcut investiții de 450 de milioane de euro în România”
  • Jurnalul Național a deschis în ton cu weekendul care tocmai începe. Ziarul a împărțit prima pagină între o știre despre DNA și tradiționalii mici de 1 mai.
  • Libertatea titrează despre cadoul pe care l-a oferit Simona Halep lui Ion Țiriac: „Un Trabant cu autograf pentru magnat”
  • Click! dedică prima pagină cuplului Alex Velea și Antonia. Ziarul anunță că Alex Velea a obșinut paternitatea în acte a celor doi copii pe care îi are cu Antonia. 

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto).

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu