Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor deschide cu „Stalin de la Federaţie"

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor deschide cu „Stalin de la Federaţie"

PRESA DE AZI. Ce ştiri mai apar în presa tipărită din România? Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, deschide ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi.

Publicitate

„Stalin de la FRF” este titlul de pe prima pagină, în ediţia de astăzi a Gazetei Sporturilor.

Mai exact, jurnaliştii prezintă înregistrări care ar arăta modul în care ar fi fost “regizate” alegerile pentru preşedinţia FRF din data de 18 aprilie.

„Nu contează cine votează, contează cine numără voturile. O nouă înregistrare de campanie, întrată în posesia Gazetei Sporturilor, indică, o data în plus, felul cinic în care Răzvan Burleanu şi staff-ul au regizat până la cele mai mici detalii în Adunarea Gnerală de alegeri din data de 18 aprilie”, notează textul din Gazeta Sporturilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele titluri ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul a deschis ediţia de weekend cu un articol despre Iosif Jumanca (1893-1950), un politician social-democrat care ar fi murit în temniţele comuniste.

“Fruntaş PSD-ist şi unionist, executat de comunişti. Respingând vehement colaborarea social-democraţilor cu PCR, Jumaca a plătit pentru atitudinea sa”

  • Evenimentul zilei a scris despre o aşa numită “întelegere între partide”, mai exact despre cum ”Partidele şi-au pompat în puşculiţe milioane de euro de la stat” şi despre protocolul “Kovesi-Oprea”.
  • România liberă, varianta de weekend, a deschis ediţia de astăzi cu ştirea despre noul film în care va juca actriţa Ana Ularu. Este vorba despre filmul Siberia, în care joacă alături de Keanu Reeves, cunoscut pentru rolul din trilogia Matrix.
  • Ziarul Financiar a scris despre “Companiile poloneze care au făcut investiţii de 450 de milioane de euro în România”
  • Jurnalul Naţional a deschis în ton cu weekendul care tocmai începe. Ziarul a împărţit prima pagină între o ştire despre DNA şi tradiţionalii mici de 1 mai.
  • Libertatea titrează despre cadoul pe care l-a oferit Simona Halep lui Ion Ţiriac: „Un Trabant cu autograf pentru magnat”
  • Click! dedică prima pagină cuplului Alex Velea şi Antonia. Ziarul anunţă că Alex Velea a obşinut paternitatea în acte a celor doi copii pe care îi are cu Antonia.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus