Skip to main content

Primul festival pentru Instagrammeri. Când şi unde va avea loc

 
Sursa foto:SocialWeb.com
Sursa foto:SocialWeb.com

Comunitatea de Instagrammeri va avea un festival dedicat. #Instafestival se va numi evenimentul. Când are loc, unde şi ce se va întâmpla, în continuare.

Publicitate

#Instafestival, evenimentul dedicat comunităţii de instagrammeri, va avea loc sâmbătă, 21 aprilie. Peste 200 de creatori de conţinut se vor reuni în Dumbrava Vlăsiei, un loc în apropierea Bucureştiului, în zona Snagov. Festivalul începe însă în Capitală.

Evenimentul începe în Bucureşti, la ora 13, pe Calea Victoriei şi continuă la Dumbrava Vlăsiei, începând cu ora 14. Reprezentaţiille live vor fi susţinute de Giulia, Jean F. Gavrilă şi Delia Rus, alături de un DJ, Gabriel DT.

Cu ocazia evenimentului, Dumbrava Vlăsiei a pregătit şi un concurs. Premiul? Un iPhone X.

Mecanismul: Pe durata festivalului sau după încheierea acestuia, participanţii sunt invitaţi să posteze pe contul lor de Instagram imaginea cu locul preferat din Dumbrava Vlăsiei.

Ce spun organizatorii?

Adrian Dan, Instagrammer şi organizator al evenimentului:

„Creatorii de conţinut vin cu un nou vibe şi o atitudine pozitivă care ne demonstrează ca avem toate motivele să fim mai activi şi mai implicaţi în comunităţile din care facem parte.

Acest #Instafestival este şi un semn de recunoştinţă, dacă vreţi, atât din partea partnerilor, cât şi din partea întregii comunităţi pentru pasiunea pe care au dezvoltat-o şi felul în care reuşesc să ne încânte şi să ne motiveze să apreciem mai mult unele momente din viaţa noastră”.

GALERIE FOTO.



Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Audiente sambata-marti? Se pare ca doar de la Romanii au talent se posteaza regulat.
    Cele de vineri nu prea conteaza primavara.. se stie cine este pe 1.

Trimite un comentariu

sus