Skip to main content

VIDEO. De la America's Got Talent, la București. Finaliști din SUA, show în România

 
VIDEO. De la America's Got Talent, la București. Finaliști din SUA, show în România

VIDEO. De pe scena America's got Talent, la București. O trupă care a ajuns până în finala ediției americane Got Talent vine pentru un spectacol în România.

Este vorba de Light Balance, o trupă cu un spectacol de lumini.

Light Balance este originară din Ucraina. În ediția 2017 America's Got Talent, Light Balance a obținut un Golden Buzzer. Trupa a avansat pe parcursul sezonului și a ajuns până în finala show-ului de talent. A ocupat poziția a treia.

Publicitate

Ce va face la București?

Light Balance va deschide ediția 2018 a festivalului Spotlight. 

Conform organizatorului evenimentului, Spotlight are o temă inspirată din celebrarea Centenarului - United We Shine și aduce la București 27 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping din Franța, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania și România.

Printre cele mai importante evenimente ale festivalului se numără concursul de video mapping pe fațada Palatului CEC la care vor participa șase artiști internaționali, dar și includerea unor noi locații incluse în festival, precum: Muzeul Antipa, Palatul Știrbei, Arcul de Triumf, Teatrul Odeon, clădirea Ministerului Afacerilor Interne și Ateneul Român.

Ca și în anii anteriori, locația centrală a festivalului este Calea Victoriei, care va deveni pietonală în fiecare seară de festival, între Biblioteca Centrală Universitară și Splaiul Independenței, între orele 20:30 și 23:00.

VIDEO. Light Balance, la America's Got Talent

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Iuli du-te si trateazate de astenia asta dupa audiente , sau deschideti o televiziune , esti insuportabil , de unde de sus de la dumnezeu , esti patetic

Trimite un comentariu