Skip to main content

VIDEO. De la America's Got Talent, la Bucureşti. Finalişti din SUA, show în România

 
VIDEO. De la America's Got Talent, la Bucureşti. Finalişti din SUA, show în România

VIDEO. De pe scena America's got Talent, la Bucureşti. O trupă care a ajuns până în finala ediţiei americane Got Talent vine pentru un spectacol în România.

Publicitate

Este vorba de Light Balance, o trupă cu un spectacol de lumini.

Light Balance este originară din Ucraina. În ediţia 2017 America's Got Talent, Light Balance a obţinut un Golden Buzzer. Trupa a avansat pe parcursul sezonului şi a ajuns până în finala show-ului de talent. A ocupat poziţia a treia.

Ce va face la Bucureşti?

Light Balance va deschide ediţia 2018 a festivalului Spotlight.

Conform organizatorului evenimentului, Spotlight are o temă inspirată din celebrarea Centenarului - United We Shine şi aduce la Bucureşti 27 de instalaţii, proiecţii şi sesiuni de video mapping din Franţa, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania şi România.

Printre cele mai importante evenimente ale festivalului se numără concursul de video mapping pe faţada Palatului CEC la care vor participa şase artişti internaţionali, dar şi includerea unor noi locaţii incluse în festival, precum: Muzeul Antipa, Palatul Ştirbei, Arcul de Triumf, Teatrul Odeon, clădirea Ministerului Afacerilor Interne şi Ateneul Român.

Ca şi în anii anteriori, locaţia centrală a festivalului este Calea Victoriei, care va deveni pietonală în fiecare seară de festival, între Biblioteca Centrală Universitară şi Splaiul Independenţei, între orele 20:30 şi 23:00.

VIDEO. Light Balance, la America's Got Talent

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Iuli du-te si trateazate de astenia asta dupa audiente , sau deschideti o televiziune , esti insuportabil , de unde de sus de la dumnezeu , esti patetic
  • Iuli Iuli
    De ce va feriti sa publicati audientele de ieri? Ati primit ordin de sus?

Trimite un comentariu

sus