Skip to main content

VIDEO. Fashion Days își schimbă „ținuta”. Un nou logo, o nouă identitate vizuală

 
VIDEO. Fashion Days își schimbă „ținuta”. Un nou logo, o nouă identitate vizuală
fashion days

Fashion Days în haine noi. Magazinul online Fashion Days va trece printr-un proces de rebranding, care include o nouă poziționare, un nou logo și o nouă identitate vizuală. Campania-manifest prin care este promovată schimbarea a fost lansată astăzi, sub sloganul „Îmbracă-te pentru viața pe care o dorești”.

Publicitate

Pentru procesul de rebranding, Fashion Days a lucrat cu agenția Storience, anunță compania. 

Adriana Liuțe, managing partner Storience: „Noua identitate vizuală Fashion Days vorbește despre bucuria descoperirii și urmărește să apropie brandul de cumpărător – unul dintre obiectivele procesului de rebranding. Fața zâmbitoare din simbol este, de fapt, o monogramă (inițialele brandului - FD) rotită la 90 de grade, care prinde viață prin variații ale mimicii, redate în animații și alte materiale de comunicare. Noile valori Fashion Days vorbesc despre ce presupune să fii pe val – să inovezi, să ai curaj, agilitate, pasiune și să nu uiți să te și distrezi.”

Vechiul logo Fashion Days, sus. Noul logo, jos

Magazinul online adoptă astfel o nouă filozofie: alegeri nelimitate de fashion. Schimbarea a venit după studiu realizat de Ipsos Interactive Services, anul trecut. Timp de 4 luni, clienți de fashion online și offline au descris propriile viziuni asupra shoppingului online. Concluziile au fost folosite la crearea noii identități Fashion Days.

Majoritatea respondenților au declarat că își cumpără haine, încălțăminte și accesorii pentru că se simt bine făcând asta și nu dintr-o necesitate imediată, arată reprezentanții Fashio Days. Aleg să facă shopping în mediul online pentru că astfel au sentimentul de apartenență la grup, își pot exterioriza optimismul și personalitatea prin varietatea mare de opțiuni, se diferențiază de ceilalți și pot demonstra că merită ce este mai bun. Practic, vor să exploreze și să experimenteze stiluri vestimentare, pentru a le descoperi pe cele care îi fac să simtă că trăiesc viața pe care și-o doresc.

Care sunt criteriile care îi fac să cumpere haine online de pe Fashion Days: calitatea superioară a fotografiilor de prezentare a produselor, navigarea ușoară pe site, verificarea coletului la livrare, posibilitatea de a returna ușor, secțiunea de întrebări și răspunsuri, precum și newsletterele personalizate.

Robert Berza, General Manager Fashion Days: „Rezultatele acestui studiu nu au fost o surpriză, ci mai degrabă o confirmare a ceea ce știam deja: faptul că Fashion Days este pe drumul cel bun, dar că un refresh este util. Noul Fashion Days îi încurajează pe exploratori și pe toți cei care privesc shoppingul online de fashion ca pe un prilej prin care își pot exprima personalitatea. Platforma noastră le oferă, în momentul de față, alegeri nelimitate de stiluri, trenduri, culori sau mărimi, pentru orice vârstă, sex sau job. Hainele vorbesc despre noi și aspirațiile noastre, așa că inovarea, reinventarea sau, pur și simplu, explorarea sunt cuvintele care vor defini experiența pe Fashion Days.”

Campania de repoziționare a Fashion Days se va derula în cele trei țări în care magazinul este prezent: de la TV, online, print până la social media.

Spotul TV pentru România a fost realizat împreună cu agenția McCann România și casa de producție Abis Studio.

GALERIE FOTO:
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • logo fashion days

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu