Skip to main content

VIDEO. Fashion Days îşi schimbă „ţinuta”. Un nou logo, o nouă identitate vizuală

 
fashion days
fashion days

Fashion Days în haine noi. Magazinul online Fashion Days va trece printr-un proces de rebranding, care include o nouă poziţionare, un nou logo şi o nouă identitate vizuală. Campania-manifest prin care este promovată schimbarea a fost lansată astăzi, sub sloganul „Îmbracă-te pentru viaţa pe care o doreşti”.

Publicitate

Pentru procesul de rebranding, Fashion Days a lucrat cu agenţia Storience, anunţă compania.

Adriana Liuţe, managing partner Storience: „Noua identitate vizuală Fashion Days vorbeşte despre bucuria descoperirii şi urmăreşte să apropie brandul de cumpărător – unul dintre obiectivele procesului de rebranding. Faţa zâmbitoare din simbol este, de fapt, o monogramă (iniţialele brandului - FD) rotită la 90 de grade, care prinde viaţă prin variaţii ale mimicii, redate în animaţii şi alte materiale de comunicare. Noile valori Fashion Days vorbesc despre ce presupune să fii pe val – să inovezi, să ai curaj, agilitate, pasiune şi să nu uiţi să te şi distrezi.”

Vechiul logo Fashion Days, sus. Noul logo, jos

Magazinul online adoptă astfel o nouă filozofie: alegeri nelimitate de fashion. Schimbarea a venit după studiu realizat de Ipsos Interactive Services, anul trecut. Timp de 4 luni, clienţi de fashion online şi offline au descris propriile viziuni asupra shoppingului online. Concluziile au fost folosite la crearea noii identităţi Fashion Days.

Majoritatea respondenţilor au declarat că îşi cumpără haine, încălţăminte şi accesorii pentru că se simt bine făcând asta şi nu dintr-o necesitate imediată, arată reprezentanţii Fashio Days. Aleg să facă shopping în mediul online pentru că astfel au sentimentul de apartenenţă la grup, îşi pot exterioriza optimismul şi personalitatea prin varietatea mare de opţiuni, se diferenţiază de ceilalţi şi pot demonstra că merită ce este mai bun. Practic, vor să exploreze şi să experimenteze stiluri vestimentare, pentru a le descoperi pe cele care îi fac să simtă că trăiesc viaţa pe care şi-o doresc.

Care sunt criteriile care îi fac să cumpere haine online de pe Fashion Days: calitatea superioară a fotografiilor de prezentare a produselor, navigarea uşoară pe site, verificarea coletului la livrare, posibilitatea de a returna uşor, secţiunea de întrebări şi răspunsuri, precum şi newsletterele personalizate.

Robert Berza, General Manager Fashion Days: „Rezultatele acestui studiu nu au fost o surpriză, ci mai degrabă o confirmare a ceea ce ştiam deja: faptul că Fashion Days este pe drumul cel bun, dar că un refresh este util. Noul Fashion Days îi încurajează pe exploratori şi pe toţi cei care privesc shoppingul online de fashion ca pe un prilej prin care îşi pot exprima personalitatea. Platforma noastră le oferă, în momentul de faţă, alegeri nelimitate de stiluri, trenduri, culori sau mărimi, pentru orice vârstă, sex sau job. Hainele vorbesc despre noi şi aspiraţiile noastre, aşa că inovarea, reinventarea sau, pur şi simplu, explorarea sunt cuvintele care vor defini experienţa pe Fashion Days.”

Campania de repoziţionare a Fashion Days se va derula în cele trei ţări în care magazinul este prezent: de la TV, online, print până la social media.

Spotul TV pentru România a fost realizat împreună cu agenţia McCann România şi casa de producţie Abis Studio.

GALERIE FOTO:
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • fashion days
  • logo fashion days

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    O idee frumoasă. Îmi place!

Trimite un comentariu

sus