Skip to main content

Andreea Raicu se rupe de ...Andreea Raicu. Compania. Domeniul andreearaicu.ro e oprit. Arhiva, pe un site nou

 
Andreea Raicu se rupe de ...Andreea Raicu. Compania. Domeniul andreearaicu.ro e oprit. Arhiva, pe un site nou
Andreea Raicu

RUPTURĂ. Andreea Raicu se desprinde de proiectul AndreeaRaicu.ro, site pe care l-a dezvoltat într-un parteneriat în urmă cu șapte ani. Site-ul nu mai funcționează în prezent, dar arhiva a fost mutată pe un nou domeniu. Ce s-a întâmplat? Ce spune Andreea Raicu? Dar cel cu care fost în parteneriat?

Publicitate

Detalii, în continuare.

În toamna lui 2011, Andreea Raicu și Dragoș Vîlcu (prin Multimedia Est) fondau compania Andreea Raicu Network SRL. Fiecare deținea jumătate din companie. Andreea Raicu venea cu numele, cu reputația, cu domeniul, iar Dragoș Vîlcu (cel care deține compania de producție Multimedia Est) cu partea logistică, finanțare, management și dezvoltare. Proiectul a însemnat un site de conținut, dar și un magazin online (shop.andreearaicu.ro).

Ce s-a întâmplat acum?

Andreea Raicu a reunțat în acest an la parteneriatul pentru andreearaicu.ro cu Dragoș Vîlcu. Potrivit unui comunicat al companiei Andreea Raicu Network (unde administrator e Dragoș Vîlcu), „Andreea Raicu și-a manifestat intenția, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani".

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ruptura vine pe fondul unor neînțelegeri dintre Andreea Raicu și Vîlcu. Urmarea:

Andreea Raicu a notificat compania să nu mai folosească marca Andreea Raicu. În prezent, pe AndreeaRaicu.ro este doar o fotografie cu vedeta și un text scurt: „Vă aștept în lumea mea, în care să experimentăm și să învățăm cât mai multe împreună"

La rândul lui, Dragoș Vîlcu (administratorul companiei) a lansat un nou domeniu - relife.ro, pe care este postată toată arhiva fostului proiect andreearaicu.ro.

„Echipa executivă, angajații AR Network și editorii fostului site andreearaicu.ro își continua activitatea la această societate și vor dezvolta, printre altele, fostul site andreearaicu.ro sub un nou nume: relife.ro", anunță compania administrată de Dragoș Vîlcu într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Fotografia care apare acum la accesarea andreearaicu.ro:

Andreea Raicu: „Există discuții provenite din viziuni diferite"

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Raicu spune că decizia  a fost luată ca urmare a unor "viziuni diferite".

Andreea Raicu, pentru Paginademedia.ro:

„Domeniul andreearaicu.ro imi apartine in totalitate, deci nu se pune problema unei ieșiri.

În ceea ce priveste parteneriatul din societatea Andreea Raicu Network, pot confirma ca exista discutii provenite din viziuni diferite si modalitati de abordare a strategiei editoriale si de business care nu coincid cu valorile mele, situatie pe care nu doresc sa o fac publica si pe care vreau sa o rezolv in interiorul companiei”, a spus Andreea Raicu pentru Paginademedia.ro

Ce va face Andreea Raicu?

În urmă cu câteva zile, Andreea Raicu a testat un nou site. Este vorba de AndreeaRaicu.com, care conținea câteva materiale. În prezent, AndreeaRaicu.com nu mai este accesibil.

"În acest moment, nu exista un plan pentru andreearaicu.com", a precizat vedeta pentru Paginademedia.ro.

Captură Paginademedia.ro de pe AndreeaRaicu.com, în urmă cu câteva zile:

Comunicatul AR Network:

Andreea Raicu și-a manifestat intenția, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani (și în care Andreea deține 50%).

Prima etapă a acestui plan personal s-a și concretizat în proiectul deja lansat andreearaicu.com.

Echipa executivă, angajații AR Network și editorii fostului site andreearaicu.ro își continua activitatea la această societate și vor dezvolta, printre altele, fostul site andreearaicu.ro sub un nou nume: relife.ro.

În mod evident, Andreea Raicu rămâne acționar, cu 50% din părțile sociale, la societatea Andreea Raicu Network.

Echipele AR Network și andreearaicu.ro rămân loiale publicului, sutelor de mii de cititoare fidele împreună cu care s-a construit unul dintre liderii segmentului de lifestyle feminin în publishingul online românesc. Pornit în 2011 de la un blog, andreearaicu.ro a devenit o revistă online de referință, având constant peste un milion de vizitatori unici lunar și peste 4 milioane de afișări pe lună.

Mulțumim, cu toată sinceritatea, partenerilor din industria de advertising, clienților de publicitate și furnizorilor noștri, cu sprijinul cărora am creat o platformă online performantă, un e-shop de succes și o afacere solidă, cu cifre de invidiat.

Echipa AR Network îi urează succes Andreei în viitoarele sale proiecte!
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu