Skip to main content

Andreea Raicu se rupe de ...Andreea Raicu. Compania. Domeniul andreearaicu.ro e oprit. Arhiva, pe un site nou

 
Andreea Raicu
Andreea Raicu

RUPTURĂ. Andreea Raicu se desprinde de proiectul AndreeaRaicu.ro, site pe care l-a dezvoltat într-un parteneriat în urmă cu şapte ani. Site-ul nu mai funcţionează în prezent, dar arhiva a fost mutată pe un nou domeniu. Ce s-a întâmplat? Ce spune Andreea Raicu? Dar cel cu care fost în parteneriat?

Publicitate

Detalii, în continuare.

În toamna lui 2011, Andreea Raicu şi Dragoş Vîlcu (prin Multimedia Est) fondau compania Andreea Raicu Network SRL. Fiecare deţinea jumătate din companie. Andreea Raicu venea cu numele, cu reputaţia, cu domeniul, iar Dragoş Vîlcu (cel care deţine compania de producţie Multimedia Est) cu partea logistică, finanţare, management şi dezvoltare. Proiectul a însemnat un site de conţinut, dar şi un magazin online (shop.andreearaicu.ro).

Ce s-a întâmplat acum?

Andreea Raicu a reunţat în acest an la parteneriatul pentru andreearaicu.ro cu Dragoş Vîlcu. Potrivit unui comunicat al companiei Andreea Raicu Network (unde administrator e Dragoş Vîlcu), „Andreea Raicu şi-a manifestat intenţia, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani".

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ruptura vine pe fondul unor neînţelegeri dintre Andreea Raicu şi Vîlcu. Urmarea:

Andreea Raicu a notificat compania să nu mai folosească marca Andreea Raicu. În prezent, pe AndreeaRaicu.ro este doar o fotografie cu vedeta şi un text scurt: „Vă aştept în lumea mea, în care să experimentăm şi să învăţăm cât mai multe împreună"

La rândul lui, Dragoş Vîlcu (administratorul companiei) a lansat un nou domeniu - relife.ro, pe care este postată toată arhiva fostului proiect andreearaicu.ro.

„Echipa executivă, angajaţii AR Network şi editorii fostului site andreearaicu.ro îşi continua activitatea la această societate şi vor dezvolta, printre altele, fostul site andreearaicu.ro sub un nou nume: relife.ro", anunţă compania administrată de Dragoş Vîlcu într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Fotografia care apare acum la accesarea andreearaicu.ro:

Andreea Raicu: „Există discuţii provenite din viziuni diferite"

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Raicu spune că decizia a fost luată ca urmare a unor "viziuni diferite".

Andreea Raicu, pentru Paginademedia.ro:

„Domeniul andreearaicu.ro imi apartine in totalitate, deci nu se pune problema unei ieşiri.

În ceea ce priveste parteneriatul din societatea Andreea Raicu Network, pot confirma ca exista discutii provenite din viziuni diferite si modalitati de abordare a strategiei editoriale si de business care nu coincid cu valorile mele, situatie pe care nu doresc sa o fac publica si pe care vreau sa o rezolv in interiorul companiei”, a spus Andreea Raicu pentru Paginademedia.ro

Ce va face Andreea Raicu?

În urmă cu câteva zile, Andreea Raicu a testat un nou site. Este vorba de AndreeaRaicu.com, care conţinea câteva materiale. În prezent, AndreeaRaicu.com nu mai este accesibil.

"În acest moment, nu exista un plan pentru andreearaicu.com", a precizat vedeta pentru Paginademedia.ro.

Captură Paginademedia.ro de pe AndreeaRaicu.com, în urmă cu câteva zile:

Comunicatul AR Network:

Andreea Raicu şi-a manifestat intenţia, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani (şi în care Andreea deţine 50%).

Prima etapă a acestui plan personal s-a şi concretizat în proiectul deja lansat andreearaicu.com.

Echipa executivă, angajaţii AR Network şi editorii fostului site andreearaicu.ro îşi continua activitatea la această societate şi vor dezvolta, printre altele, fostul site andreearaicu.ro sub un nou nume: relife.ro.

În mod evident, Andreea Raicu rămâne acţionar, cu 50% din părţile sociale, la societatea Andreea Raicu Network.

Echipele AR Network şi andreearaicu.ro rămân loiale publicului, sutelor de mii de cititoare fidele împreună cu care s-a construit unul dintre liderii segmentului de lifestyle feminin în publishingul online românesc. Pornit în 2011 de la un blog, andreearaicu.ro a devenit o revistă online de referinţă, având constant peste un milion de vizitatori unici lunar şi peste 4 milioane de afişări pe lună.

Mulţumim, cu toată sinceritatea, partenerilor din industria de advertising, clienţilor de publicitate şi furnizorilor noştri, cu sprijinul cărora am creat o platformă online performantă, un e-shop de succes şi o afacere solidă, cu cifre de invidiat.

Echipa AR Network îi urează succes Andreei în viitoarele sale proiecte!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasi Vasi
    E la #rezist cu Chirilă
  • bing bing
    mimoza e tare ocupata, nu cred ca mai are ea timp de site-uri

Trimite un comentariu

sus