Skip to main content

Antena 1 dă în vară „Băieţi de oraş”, serialul lui Mihai Bendeac. Serialul trebuia să fie în primăvară

 
Antena 1 dă în vară „Băieţi de oraş”, serialul lui Mihai Bendeac. Serialul trebuia să fie în primăvară

Antena 1 anunţă un nou sezon al serialului realizat de Mihai Bendeac - Băieţi de oraş. Serialul este anunţat pentru vară.

Publicitate

Iniţial, planurile erau altele. În luna februarie, intenţia Antenei 1 era alta: sezonul Băieţi de oraş ar fi urmat să intre la mijlocul lunii aprilie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Serialul nu a mai ajuns însă pe post.

„Băieţii de oraş” ai lui Bendeac se întorc cu un nou sezon ce va fi difuzat de Antena 1, duminică, 3 iunie, la ora 22.00.

Planul iniţial - ”Băieţii”, după În puii mei. Plan schimbat din mers

În luna februarie, Antena 1 pregătea o duminică a lui Bendeac. Din 25 februarie, ziua de duminică începea cu În puii mei (un sezon de şase episoade) şi continua cu iUmor.

După cele şase episoade de În puii mei, intra, în loc, Băieţi de oraş. Apoi, seara ”curgea” cu iUmor. Planul a fost schimbat din mers. După două difuzări înainte de iUmor, emisiunea În puii mei a fost mutată după, de la ora 22.00. La finalul celor şase episoade În puii mei, Antena 1 a pus filme, astfel că sezonul din Băieţi de oraş de atunci se va vedea în vară.

Sezonul ”Băieţi de oraş”, scene pe Transfăgărăşan

Serialul a ajuns la cel de-al treilea sezon, iar scenariul scris de Mihai Bendeac cuprinde scene care au fost filmate în condiţii extreme, pe Transfăgărăşan.

„Pentru ”Băieţi de oraş” sezonul III a fost efectiv nevoie de o echipă de comando. Şi veţi înţelege în curând de ce spun asta. Foarte, foarte greu, dar frumos”, a spus Bendeac despre serialul ce va începe pe 3 iunie de la ora 22.00, la Antena 1.

Printre actorii ce vor juca în „Băieţi de oraş” se numără Mihai Bendeac (Roby Roberto), Vlad Drăgulin (Malone), Cosmin Nedelcu (Dorian) şi Anca Dinicu (Gina Felea).

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sil Sil
    Este un film cu tâmpiți pentru tâmpiți.
    Chiar credeti ca tinerii învață ceva bun . Nu, învață cum să devină niște idioți care nu respecta nimic. Niște oameni fără capatai. Ar trebui ca astfel de idioțenii să nu mai fie prezentate pe posturile de televiziune. Mai ales pe cele care se considera importante. ...
  • Mile Mile
    El prinde la tineri , poate tu nu ești asta
  • Iulian Iulian
    Popular la ce????La prostie si la lipsa bunului simt???Ala actor???mm ma faci sa rad!!!!Da e bun ptr votantii psd asa k tine banuiesc!
  • mile mile
    iulian, protevistul ii e ciuda ca bendeac e popular
  • Iulian Iulian
    O *** K BENDEAC DE FAPT !
  • mile mile
    mareane, te descrie exact pe tine si pe alti ti cocalari , stiu ca deranjeaza
  • @  marian @ marian
    Nu intra in dialog cu "Martorii lui Voiculescu", cum e 1q s-am, astia dau lectii de gramatica dar sunt agramati, nu folosesc majuscule la inceputul propozitiei. Te corecteaza pe tine dar nu-i deranjeaza tampeniile pe care le scoate zilnic madam Dancila... Astia au PSD in ADN si asta le ocupa tot timpul!
  • 1q s-am 1q s-am
    marian @ inceteaza, te faci de ras ! ''sau'' este cuvant de legatura, nu se pune virgula dupa sau inaintea lui. si....intre ''exact'' si ''pentru'' ce rost are virgula ? Doamne ferește, astia sunt tfl-istii :))) .
  • marian marian
    Au venit intelectuali de la trustul lui voiculescu cu propaganda , sau sunteti la fundatia lui Felix exact ,pentru intelectul vostru este acest serial de ,,,,,,,
  • mihai mihai
    Degeaba, tot o sa-i bata pro teveul si canal deul la fund in mod constant.
  • johhny bravo johhny bravo
    Adica baietii de oras sunt smecheri pentru ca poarta noaptea ochelari de soare? Sunt impresionat :D
  • Costi Costi
    @marian poate te iau de manuța și te plimb puțin pe la gradiniță sau la clasa 1 sa vezi unde trebuie sa folosești o virgula.Nici nu ma aștept la mai mult de la o *** ***-*** ca ***
  • 1q s-am 1q s-am
    marian @ inflatie de virgule in textul tau. puse complet fara rost. stii care e drama ? ca cei ca tine, limitați din punct de vedere intelectual, sunt cei care mimeaza gusturi selecte.
  • marian marian
    Un serial mediocru cu ,actori mediocri ,de doi lei , ,plus cu vulgaritati , in principal o comedie proasta si horor marca antenuta , , nu merita , puteti dormi linisti asta nu este ,o stire interesanta , mai bine puneti niste audiente , sambata si dumineca

Trimite un comentariu

sus