Skip to main content

Antena Stars a anunţat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecţiile

 
Antena Stars a anunţat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecţiile

Te iubesc de nu te vezi va fi noua emisiunea pe care o va prezenta Gabriela Cristea la Antena Stars. Emisiunea va fi difuzată de luni până sâmbătă.

Publicitate

Show-ul este conceput după formatul unui dating-show. Cu alte cuvinte va fi o emisiune în care participanţii vin singuri şi pleacă în cuplu.

Antena Stars a anunţat deja preselecţiile.

Gabriela Cristea:

"Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori”

Reamintim că Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars de la Kanal D în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Te vreau lângă mine este ultima emisiune pe care Gabriela Cristea a prezentat-o la Kanal D.

Mai multe detalii despre parcursul său în televiziune, AICI.

Mai multe detalii despre preselecţii, pe pagina de Facebook a emisunii.


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • verona verona
    la Antena Stars emisiuni facile ,facaturi promoveaza superficialitatea, mediocritatea ,ignoranta ca si foste prezentatoare de la alte TV ,nu inteleg de ce nu baga prezentatoti TINERI talentati concurentii sunt tineri ci moderatoare rasuflare spre 50 anii.
  • bogdan andrei bogdan andrei
    Abia astept sa incepa ...pare interesant noul upgrade..
  • Iuli Iuli
    Gabriela nu este adusa pe Antena pentru ca din toamna revine Mireasa pentru fiul meu pe intervalele 11-13 si 14-16, cu Mirela Vaida. Iar din toamna Gabriela o sa aiba emisiunea de la 16:00 pe Stars, dupa terminarea Miresei.
  • Leseanu Angi Leseanu Angi
    De ce nu mai difuzați ,,te cunosc de undeva,, ?
  • marian marian
    Andra toate sunt niste facaturi , asa ca nu mai bate campi , singurul show a fost gospodar fara pereche , , toate de la antenuta ta care prezinta prostia in buna regula sunt mascarade si facaturi
  • Andra Andra
    Antena 1 nu a avut emisiuni matrimoniale care sa fie facaturi bai geo jeo.La Kanal D se stie ca Te vreau langa mine e facatura pentru ca au fost concurenti care au plecat de acolo si au recunoscut sa nu mai zic de "Ma insoara mama" de pe Pro*** dar de "Mireasa pentru fiul meu", " 2k1" sau "Totul Pentru Dragoste" nu a zis nimeni nimic.@bing da ai dreptate aia de la ora 11 sunt o umplutura care nu are ce cauta pe un post cu audienta maricica ca Antena, mai degraba ar merge la Antena Stars.
  • geo geo
    Probabil o sa fie o facatura, la fel ca Te vreau lângă mine ori ca multe formate care rulează / au rulat la Antene ori la Kanal D. Poate isi mai aduce cineva aminte de ”reality-show-ul” Marei Bănică scos de pe post după câteva ediții de pomină.
  • jk jk
    Practic e te vreau langa mine cu alta denumire
  • bing bing
    eu i-as fi zburat pe mascaricii aia de la ora 11 de pe Antena 1 "Prietenii de la 11" si as fi adus-o pe Gabriela Cristea la Antena 1 pe acel interval
    Antena Stars e mai mult o televiziune de mana a doua iar Gabriela Cristea merita cu mult mai mult...
  • F F
    Ar trebui sa fie ușor sa ia publicul de la Kanal D. Depinde și de buget. :)) e bine ca postul kanal d încearcă sa își întinerească tinuta, dar nu e bine ca își lase vedetele care au popularizat anumite emisiuni sa plece la concurenta. Sa zicem ca Antena Stars nu e Antena 1, dar nu se știe.

Trimite un comentariu

sus