Skip to main content

AUDIENŢE. Premieră. După 17 episoade: serialul Fructul Oprit, de pe Antena 1, lider pe comercial

 
AUDIENŢE. Premieră. După 17 episoade: serialul Fructul Oprit, de pe Antena 1, lider pe comercial

AUDIENŢE. "Fructul" de pe Antena 1 a „oprit” serile de lider ale Exatlonului şi ale Pro TV pe publicul comercial, pentru prima dată de la începutul serialului.

Publicitate

Aseară, la episodul 17, serialul Fructul oprit, realizat de echipa Ruxandrei Ion, a fost pe primul loc pe segmentul comercial. Este o premieră, de când producţia a fost difuzată de Antena 1.

Naţionalul şi oraşele au rămas la Kanal D, cu Pro TV pe locurile 2 şi 3.

Cu cine s-a intersectat?

Fructul oprit al Antenei 1 s-a duelat cu o ediţie din Ferma vedetelor (Pro TV), în timp ce pe Kanal D rula, ca de obicei, Exatlon.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele Fructul Oprit din 9 mai:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, la Fructul Oprit s-au uitat peste 1,2 milioane de români. Serialul a fost pe poziţia a doua, după Kanal D (cu o medie de peste 1,4 milioane de români).

Ferma Vedetelor s-a poziţionat pe cea de-a treia pozitie, cu o medie de aproximativ 1 milion de telespectatori.

URBAN. Clasamentul de pe oraşe este acelaşi. Exatlon i-a adus Kanal D poziţia de lider, cu o medie de 701.000 de telespectatori, urmat de Antena 1 şi serialul Ruxandrei Ion, cu 660.000 de privitori şi de Pro TV, cu o cifră de 598.000 de telespectatori.

COMERCIAL: Aproape 340.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru serialul Fructul Oprit. O audienţă cu care producţia românească de pe Antena 1 a fost - în premieră - pe primul loc de la lansare.

Pe intervalul de difuzare al episodului 17 din Fructul Oprit, Pro TV era urmărit de 290.000 de telespectatori, iar Kanal D, de aproape 280.000.

Audienta posturilor TV miercuri, 9 mai, pe intervalul serialului Fructul oprit (20.00-23.00), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 1.496.000 8.4 19
2 Antena 1 1.242.000 6.9 15.8
3 Pro TV 1.068.000 6 13.6
4 Antena 3 380.000 2.1 4.8
5 Romania TV 372.000 2.1 4.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Audienta posturilor TV miercuri, 9 mai, pe intervalul serialului Fructul oprit (20.00-23.00), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 701.000 7.3 16.5
2 Antena 1 660.000 6.8 15.6
3 Pro TV 598.000 6.2 14.1
4 Antena 3 259.000 2.7 6.1
5 Romania TV 188.000 1.9 4.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Audienta posturilor TV miercuri, 9 mai, pe intervalul serialului Fructul oprit (20.00-23.00), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 338.000 7.6 20.9
2 Pro TV 291.000 6.5 18
3 Kanal D 276.000 6.2 17
4 National TV 59.000 1.3 3.7
5 Prima TV 58.000 1.3 3.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Câte episoade m-ai sunt din "Fructul oprit" ? Serialul turcesc are 79 de episoade.
  • Alisa Milano Alisa Milano
    Cand cumperi drepturi sa ecranizezi o carte si sa o adaptezi, apoi autorul semneaza ca e de acord si isi primeste banii nu e plagiat.
  • marian marian
    Sa vedem , miercuri , daca mai este ,pe primul loc cu o finala de fotbal , . doamna Alisa . puteti sa va uitati linistita nu va deranjeaza nimeni , dar mie mise pare ca toti sunt falsi . actori de doi lei , nu se compara cu ce fac turci , cu toate ca eu nu urmaresc asa ceva . eu sunt taran ma uit la Las Fierbinti si un singur lucru , va spun , daca mile era in rolul principal , cred ca audienta era uriasa , pacat
  • Alisa Milano Alisa Milano
    "Fructul Oprit" a avut nevoie sa capteze atentia oamenilor. E simplu. Acum este mijlocul intrigii. Nu e nimic cusut cu ata alba. Nu sunt casnica si nici manichiurista..si ma uit la acest serial din curiozitate. Sa inteleg ca la "Las Fierbinti" se uita numai intelectuali, la acele scoruri? Tarani sau ce e cu discriminarea asta ?

    Actorii si-au intrat in pielea personajelor s-au maturizat in roluri. E si normal ca ne-am uitat putin cate putin, mai schimbam pe altceva...pana ne-a captat si acum vrem sa stim ce mai debiteaza nebuna de Sonia..
  • mile mile
    eugenia, nu sti tu, doar aberezi, este varianta in romana a cartii , s-a filmat si in turcia , obseadtii ca tine sa se abtina de la prostii, daca nu au ce spune sau nu sunt informati
  • Eugenia Barbu Eugenia Barbu
    Este o copie 100 /100 a serialului turcesc care rulează si acum la noi,jenant că nu suntem în stare să producem ceva și ne mai si lăudăm .Ar trebui să fim sancționați ptr plagiat.
  • mile mile
    d, pleaca in fierbinti , acolo e locul tau , nu intre oameni normali
  • D D
    Au fost multe întâmplări ciudate cu numerele de audiență pentru Fructul Oprit încă de la început. Au fost saptamani in care numarul national si urban a scazut semnificativ, dar tinta 18-49 a avut un mare impuls. Numerele nu prea păreau deloc sensibile. Este, de asemenea, foarte ciudat faptul că a avut un salt atât de semnificativ în audiență de săptămâna trecută în domeniul comercial. Este normal ca atunci când o serie se apropie de final, audiența va crește din cauza suspansului, dar acest serial a fost îngrozitor de la început. După cum au menționat și alții. Actul este foarte rău.
  • Doru Doru
    "Mihai", tu ai inteles ce am vrut sa zic ? Poate trebuie sa iti explic... Daca nu erau casnicele, serialul nu era pe primul loc. La fel si pentru turcisme...
  • marian marian
    Acest parvenit ,marian , fake . esti un fals , crezi ca daca scri asa ma inpresionezi , . inseamna ca esti dus cu capul
  • Mihai Mihai
    @Doru : raspuns tipic de barbat frustrat misogin ramas la mentalitate medievala la care singurul rol al femeii este sa stea in casa, sa spele si sa faca de mancare. Tu esti de pararere ca femeile nu ar trebui nici sa voteze. Ei uite, ca tu ar trebui sa fii sesizat la CNCD pentru raspunsul tau si sa fii trimis in padure, unde iti este locul!
  • Doru Doru
    Dupa 17 episoade ? Si finalul cand este ? Pe la episodul 20 ?
    A ajuns pe primul loc datorita femeilor. Mai bine zis casnicelor. Probabil 10% reprezinta publicul masculin.
  • Iuli Iuli
    @geo, Exatlon a scazut din cauza ca regula eliminarii este alta: "Cel mai putin concurent votat este eliminat."
    Daca se juca in continuare pentru eliminare era mai interesant, dar asa doar eliminarea mai este interesanta.
  • alex2 alex2
    @marian: chiar asa este. mai toti actorii sunt extrem de slabi si falsi, in frunte cu marele profesor Titieni. va dati seama cum ies studentii daca asa "talente" ii ghideaza in profesie.
  • mile mile
    E total cusuta cu ața albă : cine s-ar uita la un serial începând cu episodul 17 ?
    Eu nu cunosc pe nimeni care sa se uite la un serial dupa ce s-au difuzat deja 16 episoade ....

Trimite un comentariu

sus