Skip to main content

AUDIENŢE. Românii au talent, al doilea live, cifrele serii de vineri

 
AUDIENŢE. Românii au talent, al doilea live, cifrele serii de vineri

AUDIENŢE. A doua ediţie live a emisiunii Românii au talent a obţinut cifre sub ediţia de săptămâna trecută, însă Pro TV îşi menţine poziţia de lider detaşat de audienţă al serii de vineri.

Publicitate

Peste 1,8 milioane de telespectatori a avut emisiunea de pe Pro TV în cele trei ore şi jumătate de show.

La finalul serii, au fost alesi inca doi finalisti, Alla si Alex Stefanescu, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au anuntat cel de-al doilea candidat la castigarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 euro, trupa Idiot.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele Românii au talent, ediţia din 4 mai:

NAŢIONAL. Show-ul a scăzut sub două milioane de telespectatori media la nivel naţional, după ce săptămâna trecută a avut o medie de 2,1 milioane de persoane. Kanal D a fost pe poziţia a doua cu o medie de 860.000 de privitori. Locul al treilea a fost al Antenei 1, care cu filmul Uriaşul Hulk, a urcat uşor faţă de săptămâna trecută. A avut o medie de 500.000 de telespectatori.

Vârful naţional Românii au talent: 2.47 milioane de români, adică 13,9 rating şi 31% cotă de piaţă, la 22.33.

URBAN. Show-ul a fost urmărit la oraşe de aproape un milion de persoane, dublu faţă de Kanal D, care avea 470.000 media de orăşeni. Antena 1 a fost pe poziţia a treia cu o medie de 240.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani, show-ul Românii au talent a obţinut o medie de 400.000 de persoane. Pro TV e urmat de Kanal D şi de Antena 1, fiecare cu cifre de trei ori mai mici.

Vârf comercial Românii au talent: 560.000 de telespectatori (12,5 rating şi 38,3 cotă de piaţă) la ora 22.33.

Audienta posturilor TV vineri, 4 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.00), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.841.000 10.3 27.8
2 Kanal D 858.000 4.8 13.0
3 Antena 1 500.000 2.8 7.5
4 Romania TV 330.000 1.8 5.0
5 National TV 264.000 1.5 4.0

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Audienta posturilor TV vineri, 4 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.00), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 986.000 10.2 28.0
2 Kanal D 469.000 4.9 13.3
3 Antena 1 236.000 2.4 6.7
4 Romania TV 157.000 1.6 4.4
5 Antena 3 151.000 1.6 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Audienta posturilor TV vineri, 4 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.00), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 404.000 9.0 30.9
2 Kanal D 174.000 3.9 13.4
3 Antena 1 141.000 3.1 10.8
4 Prima TV 36.000 0.8 2.8
5 National TV 35.000 0.8 2.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

GALERIE FOTO. Românii au talent ediţia din 4 mai

Vezi audienţa Românii au talent de săptămâna trecută, aici

Vezi audienţa debutului Românii au talent, aici

Citeşte şi: Cum au debutat toate cele opt sezoane ale show-ului. 2013 a fost cel mai bun an

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Daaaa
  • Sunt crestin Sunt crestin
    Cu asa voturi masluite la "Romanii au talent" cu greu o sa mai castige audienta. *** !
  • Iuli Iuli
    @Mile, ai zis ca Acces este o emisiune bune si conteaza pe Comercial cat face, nu pe National. Tin sa-ti amintesc ca Acces este peste Ce spun romanii pe National, si sub Ce spun romanii pe Comercial-Urban.

    Martie
    https://www.paginademedia.ro/2018/04/audiente-divertisment-martie-2018

    Februarie
    https://www.paginademedia.ro/2018/03/audiente-emisiuni-divertisment-februarie-2018

    Ianuarie
    https://www.paginademedia.ro/2018/02/audiente-emisiuni-divertisment-ianuarie-2018
  • F F
    @ mile : ce spun romanii este peste acces direct pe comercial, deci sigur face mai mulți bani și nu are de ce sa fie mai scumpa. :)) nu ca asta ar avea mare legătură cu faptul ca antena este pe 3 aproape 7 seri din 7. Trebuie sa fie disperare mare dacă ai ajuns sa lauzi antena și acces direct pentru locul 2.

    @ Me : filmele fac greu audienta zilele astea datorita pirateriei. Faptul ca un film reușește sa bata producții locale e semnul cel mai clar al calității reduse al producțiilor alea locale. Iar asta a observat nu doar concurenta, cât chiar antena, care a preferat sa dea filme în loc de Ie Românie sau The four. Nu văd de ce cineva ar lauda producții slabe, doar pentru ca sunt făcute aici. Lauzi ce merita, critici ce merita indiferent de unde vine.
  • Me Me
    Eu nu inteleg un lucru: de ce trebuie sa te bucuri ca Protv este pe 1 si antena 1 pe 3... sau cum or fi ele. Eu, ca un spectator, ma bucur dacă vad ceva frumos/plăcut la tv. Filmele le poti vedea oricand pe altceva si neîntrerupte de publicitate. De ce trebuie sa te bucuri atat de tare ca nu esti singurul care te uiti la o emisiube/film? De ce trebuie sa te bați cu cărămidă in piept ca te-ai uitat la ce s-au uitat si cei de lângă tine? Atitudine de turma. În niciun caz nu trebuie să le dăm in cap celor care gresesc. Asa se progresează, din greseala.
    PS: ediția de anul acesta este sub ce a fost anii trecuți.
  • mile mile
    costi, nu prea conteaza calitatea daca nu ai ce arata , forme fara fond
  • Costi Costi
    Mile, conținutul e subiectiv dar echipa, tehnica si productia sunt net superioare fata de ce găsești in antene si, in sufletul tau, cred ca iti doresti obsesiv sa ajungi in pro ;) .
  • mile mile
    costi, ca si continut nu ofera cine stie ce si nu te agita , comenteaza ce vrei
  • Costi Costi
    Mile, esti cel mai penibil comentator de pe aici. Cum poti sa spui ca Romanii au talent e filmată prost? Tu judeci când vorbesti? Voi nu o sa aveti in viata voastră asa echipa, acum aveti noroc ca a venit Mona cu echipa din Pro ca altfel rămâneati in evul mediu. Am lucrat cu cativa oameni de la voi, erau fascinati, eram zeul lor doar când le-am spus că vin din protv iar după ce au văzut filmarea cred ca au avut orgasm ;). Eu te inteleg ca esti postac dar ar trebui să ai minima decența si sa recunosti ca protv ul va este net superior din toate punctele de vedere.
  • Mile Mile
    F, acces direct este cea mai profitabilă emisiune , ieftin și vizionat , ca rating e bună, chiar dacă e o mizerie ca și conținut, conteaza pe comercial cat face și nu cat la national, doar asta
  • F F
    Vorbești tu de consecventa mile? Critici orice de la Protv și lauzi orice de la antena, inclusiv acces direct, o emisiune care din datele de pe paginademedia, cade la jumătate pe comercial, adică mai ceva ca serialul turcesc de pe Kanal D, serial care nu se descurca grozav pe comercial. Problema este ca Antena o duce așa rau încât Kanal D tot e pe 2 cu audiente sub media postului. :)) Așa ca nu mai inventa tu ca zic eu chestii și preocupa-te cu ceea ce spui tu. Oricine vede ca antena are o perioada foarte grea, mai mereu pe 3 pe comercial, datorita producțiilor slabe. E bine ca tu și acum critici pe alții și lauzi producțiile astea slabe, cu diverse nereguli și bonus și in disperare ai ajuns sa lauzi acces direct. :)) Mai rar așa ceva. Nu ma mai mira nicio aberație de a ta. Nu văd cu ce te încălzește ca antena tot pe 3 rămâne.
  • Mile Mile
    F, eu nu tin cu antena pt ca e vizionata sau nu , ci pt ca investește mult in programe și sunt bine , programe care nu le ai pe alte posturi , tocmai tu ziceai că acces direct nu sta bine la comercial , dar are rating cat kanal d cu serialul seara , fi mai consecvent
  • F F
    E grav dacă ajungi sa lauzi acces. :)) chiar și așa, pe comercial antena e cam la egalitate cu Kanal D pe toată ziua 3 - 4 zile pe săptămână. Uneori Kanal D chiar a depășit antena și acolo. Oricum, e penibil ca antena a băgat atâția bani în emisiuni la jumatatea primăverii ca sa fie tot pe 3. Cine se aștepta la asta? Si-a mai stricat și formate de succes ca sa aibă audiente cu mult mai mici ca în anii trecuți. Asta nu mai vezi. Vezi doar la Protv, ca bate prea rău antena. Cred ca e cazul sa începi sa ții cu Kanal D, pana își mai revine antena, dacă își mai revine. :))
  • mile mile
    f, bine ca in sfarsit recunosti ca emisiunea nu mai atrage ca anii trecuti si e bine , ca e foarte prost filmata , schimba la cadre ca sa nu vezi nimic din numar , kanal d are noroc in prime time , ca ziua nu prea misca, acces direct e de trei ori peste ei , la fel sunt si peste bianca, dimineata nimic
  • F F
    Niciun film mediocru nu face rating ul ăsta pana la 00. În rest, eu chiar spun ca sunt audiente mai slabe. Trebuia sa se întâmple la un moment dat. :)) chestia e ca tot e pe 1. Antena e incapabila sa profite ca o emisiune de la pro scade. Are atitudine de locul 3. De aceea e acolo aproape 7 seri din 7, nu doar vinerea, cum era anii trecuți. E clar ca momentan totul depinde de Kanal D. Doar dacă o da în bara, antena revine a doua televiziune. Dacă nu, încet încet ce se întâmplă seara se va întâmpla și pe toată ziua.

Trimite un comentariu

sus