Skip to main content

Avon are o nouă agenţia de comunicare după şase ani de The Practice

 
Avon are o nouă agenţia de comunicare după şase ani de The Practice

Avon anunţă o nouă agenţie pe zona de PR, după ce până la începutul acestui an a lucrat cu The Practice. Este vorba despre GMP PR care a devenit agenţia Avon în urma unui pitch organizat de companie.

Publicitate

GMP PR va oferi servicii de consumer PR, social media şi BTL pentru producătorul de cosmetice, parfumuri, haine, accesorii şi bijuterii care se poziţionează prin sloganul „schimbă lumea prin frumuseţe”.

Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR:

„Avon este un brand pe care ni-l doream foarte mult în portofoliul agenţiei. Am urmărit mereu cu admiraţie proiectele lor şi campaniile lor de CSR. Brandul Avon este o oportunitate pentru o agenţie de PR de a-şi folosi la maximum strategia şi creativitatea, fiindcă femeia de azi este mult mai sofisticată şi pretenţioasă în relaţia cu brandurile de beauty.”

Alexandra Maier, PR Manager Avon Cosmetics România:

„Am apreciat faptul că la baza oricărei propuneri creative stau pragmatismul şi cifrele. Au venit cu o abordare proaspătă pentru AVON şi pornesc mereu de la nevoile reale ale româncelor. Se ambiţionează să găsească indicatori de măsurare valizi acolo unde aparent doar creativitatea câştigă. Lucrează integrat, nu există o separare între PR şi Social media când vine vorba de amplificarea acţiunilor şi evenimentelor offline şi cel mai important, ne dovedesc că „Earned Media” nu e doar un concept găsit la un moment dat în manuale, ci un must al oricărui proiect.”

Primul proiect al echipei GMP PR & Avon a avut loc deja la finalul lunii aprilie - evenimentul „Digital Divas by Avon”, unde invitatul brandului a fost Rodica Paléologue, celebrul manechin senior de la Paris, care a cucerit lumea modei la 60 de ani.

Reamintim că tot astăzi, The Practice a anunţat începerea colaborării cu brandul de cosmetice L`Oreal, pe zona de comunicare corporate (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus