Skip to main content

DATABASE. Sebastian Stan, Bucky în seria Avengers, prezent în România la premiera filmului Avengers: Infinity War

 
DATABASE. Sebastian Stan, Bucky în seria Avengers, prezent în România la premiera filmului Avengers: Infinity War

PAGINADEMEDIA Database. Fanii seriei “Avengers” care și-au luat bilete la proiecția Răzbunătorii: Războiul Infinitului de la sala IMAX Cinema City din București au avut parte duminică de o surpriză de proporții.

Publicitate

Inainte de începerea filmului a apărut neanunțat în sală nimeni altul decât actorul de origine română Sebastian Stan care joacă rolul lui Bucky, cel mai bun prieten al lui Captain America.

  • Răzbunătorii: Războiul Infinitului – filmul fenomen al momentului, povestea ce marchează 10 ani de Marvel.
  • A înregistrat încasări record și în România, în weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari) .
  • Astfel, pelicula în care se reunesc toți super-eroii preferați pentru a lupta împotriva lui Thanos, a devenit și filmul cu cele mai mari încasări din 2018 în România, în weekendul de lansare și cea mai bună lansare Marvel.
  • Iron Man, Thor, Hulk sau Captain America, printre alții, alături de gardienii galaxiei (in frunte cu Chris Pratt si Zoe Saldana), îl vor infruntă pe temutul Thanos, interpretat de Josh Brolin.
  • Noul film din serie e clar un must see, in cele 3 ore fiind concentrate zece ani de bockbustere Marvel.
  • Trailerul a strâns în noua ore de la postarea pe contul de Facebook al Marvel Studios peste 37 de milioane de vizualizari, iar filmul ii reunește pe toți supereroii din producțiile cinematografice seriei Marvel.

La o așa mega producție Marvel care a presupus o enorma desfășurare de forțe, promovarea filmului in Romania nu a fost deloc simplă. Pop-quiz cu vedete si influențatori care au dat o „bătălie” pe viață și pe moarte despre universul Marvel, articole, stiri și interviuri, avanpremiera dedicată presei si influențatorilor, o apariție surpriza la premiera de la IMAX Cinema City din Bucuresti, acestea au fost ingredientele perfecte pentru a surprinde fanii și a promova filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului.”

GALERIE FOTO. Lansarea producției Marvel

Andreea Zidaru, Director General Forum Film Romania:

„In acest an sărbătorim 10 ani de povești fantastice, pline de adrenalina și aventuri alături de eroii preferați din Universul Marvel. De la Omul de Oțel lansat în 2008, Universul Cinematografic Marvel a evoluat incredibil, intergalactic și transdimensional, adăugând personaje memorabile, povești incredibile, supereroi cu fani în toată lumea. Iar când vorbim de cel mai asteptat film al momentului e clar ca exigențele privind promovarea și comunicarea sunt la standarde foarte ridicate.

Eforturile de distribuție și promovare sunt dublate și de emoțiile privind reacțiile spectatorilor. Publicul, inclusiv cel român, este din ce în ce mai pretențios si nu e deloc ușor să vii cu ceva nou și surprinzător, iar scenariștii și regizorii duc o adevărată batalie pentru idei, originalitate, calitate și unicitate.

Ca adevărații eroi din universul Marvel și noi ne-am unit forțele cu partenerii noștri să facem o lansare de neuitat a noului film în România, unde credem că va aduna foarte mulți iubitori de filme Marvel în cinematografe! Iar sosirea actorului Sebastian Stan înainte de începerea proiecției filmului „Avengers: Infinity War” a uimit si a surprins cei peste 300 de spectatori din sala IMAX Cinema City”. 

Lente a fost locul unde s-au confruntat patru echipe puternice formate din vedete și influenceri care au primit la foc continuu 50 de intrebari fulger despre universul Marvel. Sub numele sugestive de “Avengers team”, “Guardian Galaxy Team”, “Wakanda Team” si “Villains”, cele patru forte s-au ciocnit în întrebări și răspunsuri, iar Andreea Remetan de la Virgin Radio, MC-ul serii, cu greu a putut stăpâni orgoliile și energia jucătorilor.

Confruntarea a respirat din plin dinamism, viteză, forță, neprevăzut, tensiune și nervi. Au existat și momente de panica maximă, când nicio echipă nu reușea să găsească răspunsurile potrivite la întrebări de genul “Ce mănâncă la micul dejun Razboinicul Iernii. Gem sau pateu?”

Andreea Remețan, realizator de emisiuni la Virgin Radio si MC-ul evenimentului:

„Momentul quiz-ului a fost foarte intens, mințile brici, spiritele incinse, concurenții numai ochi și urechi, fiecare secundă putea face diferența între câștigători și perdanți. Chiar dacă n-am participat, am resimțit din plin presiunea super eroilor și disperarea de a nu greși, exact ca în noul film din seria Avengers”.

Raluca Zamfir, Manager Partner RAN Events:

„Nu e deloc ușor sâ promovezi un film despre care se vehiculează încă înainte de apariție cuvinte ca mega producție, spectaculos, colosal, uimitor etc. Planul nostru a fost să comunicam în ritmul alert al iubitorului de filme.

Am dezvoltat un conținut atractiv, cu o infuzie de tehnologie atât pentru media, cât și pentru social media, am colaborat cu bloggeri și influentatori pentru amplificarea mesajelor cheie ale filmului, ne-am bucurat de participarea fanilor Marvel din presa și din social media la o activare aparte, am exploatat oportunitatile media și ne-am asigurat că la avanpremiera filmului vom avea prezente persoanele cheie ale momentului.”

  • ”Avengers: Infinity War”, cel mai spectaculos film al anului, a intrat în cinematografele din România în luna mai și este al treilea episod din saga, care a început cu ”The Avengers” (2012) și a continuat cu ”Avengers: Age of Ultron” (2015), în 2019 urmând să fie lansat și al patrulea episod.
  • Primele doua filme din serie se numără printre cele zece filme cu cele mai mari încasări din istorie pe plan internațional cu 1.520 de miliarde, respectiv 1.405 de miliarde de dolari.

 

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu