Skip to main content

DATABASE. Therme București avertizează clienții cu privire la o campanie falsă care circulă pe Internet

 
DATABASE. Therme București avertizează clienții cu privire la o campanie falsă care circulă pe Internet

Reprezentanții Therme București își avertizează clienții referitor la o campanie de phishing care circulă în mediul online, respectiv pe WhatsApp, în ultimele zile. Clienții care au primit un mesaj conform căruia Therme oferă 5 bilete gratuite la aniversarea centrului sunt atenționați că mesajul spam este fals, nu aparține companiei și sunt rugați să nu acceseze linkul.

Mesajul direcționa clienții către un website, unde aceștia erau rugați să răspundă la o serie de întrebări, apoi să redirecționeze instrucțiunile către alți prieteni prin intermediul aplicației WhatsApp. Acesta nu aparține companiei Therme București, domeniul corect al centrului din România fiind www.therme.ro. Astfel, compania a făcut demersurile necesare pentru a bloca website-ul din spatele campaniei false, raportând acest abuz către Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT.RO).

Publicitate

Therme București este a patra companie din România victimă a unei campanii de phishing din ultimele luni. Branduri cunoscute au fost țintele unor tentative de fraudă, desfașurate în mediul online. Clienții sunt rugați să trateze mesajele comerciale cu atenție, verificând autenticitatea informațiilor și corectitudinea cu care acestea sunt redactate.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul www.therme.ro și pagina de Facebook.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu