Skip to main content

DERAPAJ. Protestul pe România TV, o adevărată răscoală: vin mii de oameni cu furci și topoare

 
DERAPAJ. Protestul pe România TV, o adevărată răscoală: vin mii de oameni cu furci și topoare

DERAPAJ. Protest cu furci și topoare. Cum vor să dea jos Guvernul PSD - ALDE, aflați imediat. Așa anunța duminică, în jurul orei 15.00, Denisa Pascu, la România TV.

Publicitate

Se referea la protestele care urmau să se desfășoare duminică seara, în Piața Victoriei.

Pe același mesaj a mers și Cristina Șincai, tot la România TV:

Mii de oameni au anunțat că vin în Piața Victoriei. Unii cu furci, bâte, topoare. Manifestanții suțin că trebuie să treacă moda protestelor pașnice, în contextul în care o nouă revoluție va naște România Unită.

Un reporter vine cu detalii:

Pentru prima oară, pe rețelele de socializar, românii au fost îndemnați să vină în număr cât mai mare și - n lucru cât mai important - să aducă cu ei furci, bâte și topoare. Și "s-au distribuit mesaje care îndeamnă la violență"

Reporterul de pe teren generalizează:

"Internauții sunt de părere că o nouă Revoluție va naște o Românie Unită, iar politicienii ar trebui să știe de frica cetățenilor."

Reporterul nu precizează cine a postat pe Facebook mesajul citat.

Într-o altă intervenție, Denisa Pascu vorbește de Alertă la Guvern, unde "mii de oameni sunt așteptați să vină cu furci și topoare".

Derapajul a fost remarcat și postat, pe Facebook, de Mădălina Bacaim

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Suntem oameni educati, cu studii superioare si in mare parte oraseni. De unde sa luam furci si topoare si daca vrem??? Oare au la Praktiker???
 • Mihai...tie sa iti fie rusine...sunt trist ca impartim aceeasi tara, pare ca din cauza unora ca tine totul se duce pe apa sambetei...
 • Pai chiar unul din voi a postat asta pe Facebook - acolo unde se face si mobilizarea! Cata vreme nu aveti curaj sa respectati legea si sa cereti autorizare, Facebookul va reprezinta deci cititi ce a scris leader-ul vostru:
  "*** ***, ***. *** ***".
  Astia sunt rezistentii - niste oameni violenti, care mai ieri umpleau de sange un batran, apoi loveau cu pumnii caii Jandarmeriei, instigau la ura, la crime.
  Tara s-a saturat de voi! Dupa o luna de pregatire, zeci de mii de euro in spatiu publicitar s-au strans 2.300 de oameni. Sa va fie rusine!
 • Îmi amintesc de '89, când teroriștii care trăgeau din toate pozițiile atacau... oamenii care dădeau știrile alea sunt acum judecați. Rtv când va fi judecat pentru diversiunea făcută?
 • Romteve a dat si ieri (14.05.18) un FAKE NEWS/DERAPAJ ca Veta Biris a murit intr-un accident de masina lovita de tren, totul fals!

  Veta Biris vrea sa dea in judecata Romteve.

  Singurul lucru adevarat la acest post TV este ora afisata sub sigla.
 • Păi câte televiziuni nu iau știri din ceea ce se scrie pe Facebook, acum de ce e altceva?! Sau acum nu e de bine pt "răscoală" Până la urma ăsta e internetul, daca alegi sa furnizezi materiale de pe Facebook cu asta te alegi.
 • Astia sunt noul OTV. Vedeti si cum seara de seara Cretuleasca ne prezinta noi calcule de pensii. Seara de seara e prognoza de starea vremii pe 2 saptamani. In fiecare seara e editie eveniment sau incendiara :D Mi se face dor de DDD (Dan Diaconescu Direct).

Trimite un comentariu