Skip to main content

AUDIO. Dispută între Mihai Dobrovolschi şi Dan Alexe la Radio Guerrilla după ce scriitorul a numit postul de radio „goarna PSD”

 
Dobrovolschi Unica
Dobrovolschi Unica

AUDIO. Discuţie aprinsă între Mihai Dobrovolschi şi scriitorul Dan Alexe. În direct, la Guerrilla.

Publicitate

Realizatorul Mihai Dobrovolschi a intrat într-o dispută cu scriitorul Dan Alexe în timpul emisiunii de pe radio de luni dimineaţă, după ce Alexe a spus într-o postare pe Facebook că Radio Guerrilla „este goarna PSD”, notează Adevărul.ro

Dobrovolschi l-a invitat pe Dan Alexe la „Guerrilla de dimineaţă” pentru a discuta despre faptul că scriitorul a numit staţia „goarna PSD” într-o postare de pe Facebook. Discuţia în care realizatorul dezminţea cele spuse de Dan Alexe s-a transformat într-o dispută care s-a mutat pe Facebook după terminarea emisiunii.

„Ai ponegrit Guerrilla, cum poţi să spui că este goarna PSD? (...) Nu avem voie să vorbim de statul paralel? Nu avem voie să punem întrebări?”, i-a spus Dobrovolschi lui Dan Alexe.

„Aţi ajuns în acelaşi coş cu Caţavencii. Produceţi dezastru în minţile oamenilor. Este bine să audă cât mai multă lume că sunteţi goarna PSD”, a răspuns scriitorul.

Discuţia dintre Mihai Dobrovolschi şi Dan Alexe:

Mihai Dobrovolschi: Cum am spus şi mai devreme, te-am invitat pentru că eşti reprezentantul unui curent cu care noi ne-am ocupat în ultima vreme. Şi anume, minciuni spuse despre noi. Iar tu eşti, dacă vrei, un partener de discuţii cu o anumită anvergură. Voiam să înţeleg de unde vin lucrurile astea şi aş vrea să ştiu şi cum reacţionezi în momentul în care înţelegi că ai minţit

Dan Alexe: Care este minciuna? De când formularea evidenţei este numită minciună?

Mihai Dobrovolschi: Lumea trebuie să ştie de la ce ne-am luat, ca să zic aşa. uite, îţi citesc ceva ce ai scris chiar tu pe Facebook. Eram eu frumos prin Japonia şi apare un post de-al tău pe Facebook, în care tu zici aşa: După Antena 3 şi Caţavencii, iată că şi Radio Guerilla a devenit o goarnă a PSD…Precum Antena 3, Guvernatorul Deltei Liviu Mihaiu ne vorbeşte la radio despre existenţa nefastă a «statului paralel».

Din păcate pentru el, n-are cum fi credibil, pentru că îşi începe demonstraţia prin «Tati, ştii tu că…». Tati e ticul verbal al binefăcătorului său, Sorin Ovidiu Vîntu. Îl trădează reflexul pavlovian pe guvernator, se vede că nu-i profesionist

Dan Alexe: „Era vorba despre statul paralel, despre enormitatea statului paralel, a cărui existentă voi trebuie să o dovediţi”

Mihai Dobrovolschi: „Să presupunem inclusiv asta, dar discuţia este, de fapt, despre cum suntem noi goarna PSD”

Scriitorul l-a întrebat pe Mihai Dobrovolschi dacă ştie ce este statul paralel.

Mihai Dobrovolschi: „Eu nu ştiu ce este, aş vrea să ştiu”

Dan Alexe: „Atunci de ce vorbiţi despre el?”

Mihai Dobrovolschi: „E vorba de libertatea de exprimare. Noi ne punem întrebări. Dacă în ţara mea există protocoale secrete în sistemul de justiţie, este dreptul meu să pun întrebări”

Discuţia a continuat până când realizatorul i-a spus lui Dan Alexe să meargă la alt post de radio şi apoi a încheiat emisiunea.

Înregistrarea integrală, disponibilă aici:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    usor usor, media iq-ului din tabara anti-psd, o sa fie sub media iq-ului pro-psd.
    este nevoie de inca 2-3 scriitori de-astia someri care sa se victimizeze pe net cum fac invitatele lui maruta
  • R.B. R.B.
    Saptamana trecuta am citit cu totii audientele. De acolo a reiesit cum publicul radio guerrilla n-a plecat in ciuda tuturor contradictiilor cu dobrovolschi. Nu cunosc alt om de media capabil sa-si contrazica publicul fara sa-l piarda. Mihai Dobrovolschi este foarte bun. Punct!
  • Mircea Mircea
    si sa nu uitam de "Mihaela, dragostea mea" cu cat entuziasm era sustinut de Guerrilla :))

    Oricum, Dobrovolschi nu prea stie el cat e ceasul.. El este bufonul.. ce trebuie sa spuna poezia pe post.. strecurata printre glumite.

    Miscarile sunt facute de Mihaiu.. Buscu.. & company.

    Are acelasi rol ca si Mihai Gadea in Antena3, unde miscarile sunt facute de Voiculescu & family.

    Sunt scosi la inaintare pe stica (sau pe unde) sa improaste cu *** si sa execute linsaje mediatice.
  • Sasha Sasha
    dacă nu sunteți convinși că radio guerrilla este psd ist, vă rog, ascultați l pe dnul faur, în logout ul lui Bogdan Șerban. p. s. am ascultat guerrilla de la începuturi și an de an am observat cum s a schimbat în rău acest radio. de la "noi nu ne cumpărăm ascultătorii" s a ajuns la "sună la guerrilla și câștigă 100 de eur", ca să nu mai zic că guerrilla de dimineață e toată un concurs și a ajuns un fel de audio blog a lu dobro, acest "om de radio" care face ce vrea el în emisiune. binili nu mai învinge de ceva vreme la guerrilla.
  • Aka Aka
    "Discutie aprinsa"? Aia n-a fost nicio discutie aprinsa, tovarasu jurnalist Andreea! Fratilor de la Pagina de media, daca nici voi nu puteti sa scrieti profesionist o stire fara sa apelati la tot felul de epitete hiperbolizante care sa-i pacaleasca pe cititori, atunci cine? Rusinica, as zice, rusinica aprinsa!
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    @mircea
    Apreciez raspunsul tau desi eu observ lucrurile total diferit decat tine.
    Faptul ca Dobrovolschi a fost partial in dezacord cu unii protestari nu il califica ca si goarna psd. Nici pe el, nici postul de radio. Omul si-a zis parerile, a purtat in dialog. Chiar n-as vrea sa cred ca aplicam principiul cine nu e cu noi e impotriva noastra in anul 2018. Daca nu zicem de bine de pnl, suntem psd-isti.
    Iulian tanase, mitos, memo, petru sunt fatis anti psd pe radio.
    Atat dobro cat si mihaiu au sustinut la greu candidatura lui nicusor Dan.
    Atunci era bine, nu ?
    Niciodata in viatza nu exista situatie alb si negru.
    Apropos de psd, acest partid fura cot la cot cu cei din pnl si udmr intr-o veselie teribila.
    Oricum, apreciez ca ai raspuns cu argumente. E o discutie lunga, vara, la o bere :)
  • Adrian Adrian
    Când pierd o dezbatere, unii - printre ei și Dobrovolschi - invocă cenzură și urla despre dreptul la exprimare liberă. Am aflat cu toții ce a zis și nu e nici arestat, nici urmărit, nici inculpat.

    Este judecat doar de publicul lui. De ascultătorii mai inteligenți decât ai lor. Că așa cum e el liber sa vorbească, suntem și noi liberi să tragem concluzii

    Din păcate pentru el, nu l-a cenzurat nimeni pe Dobrovolschi.

    (ca să nu mai spun că a pierdut deși a trișat in dezbatere, folosind tehnici politicianiste de atacare a interlocutorului, și NU a ideilor discutate)
  • Vincentiu Vincentiu
    Mircea, fă-te că lucrezi pentru altcineva.
  • Mircea Mircea
    @Gabriel Cristea

    Da, am un business privat, nu mulg bani publici de la TVR ca Tati Mihaiu, si ***.

    Dovezile ca Guerrilla sustine PSD sunt de notorietate publica, si pot sa iti dau cateva exemple:
    - au sustinut USL, foarte entuziasmati
    - au fost extrem de rezervati, pe alocuri chiar deranjati de protestele din primavara anului trecut. Dobro chiar a jignit urat manifestantii, apoi si-a cerut scuze pe post
    - asculta-l si tu pe Sorin Faur, ala e din nucleu dur PSD.. :)
    - in general, o presa sanatoasa, este cel putin critica cu puterea. Critica si suspicioasa la actiunile puterii. Ai auzit tu vreo critica la adresa PSD pe postul Guerrilla?? Poate imi dai si mie podcastul
    - fantezia asta cu statul paralel servita de PSD pensionarilor, sa fie luata de Guerrilla de buna.. asta intrece orice limita. Ma intreb cat pot sa isi creada de prosti ascultatorii incat sa vina cu astfel de teorii conspirationiste de proasta calitate.. Banuiesc ca urmeaza dusmanul Soros infierat de radio guerrilla in direct :)))
    - de scheletele lui Mihaiu nici nu mai are sens sa facem vorbire aici :))

    in schimb, imediat ce a ajuns PSD la putere:

    - Guerrila e pe cai mari, nu mai are probleme financiare
    - primeste licentele, in bucuresti. si alte orase chiar daca nu are nevoie
    - Liviu M. revine frumusel la TVR, impreuna cu cei de la Antena 3 si alti sinecuristi

    Cu astfel de raportare la ascultatori, credca Guerrilla se pregateste sa intre pe tronsonul pensionarilor, mai ales ca Dobrovolschi se apropie de pensie :)
  • Mircea Mircea
    Mihai Gadea.. Mihai Dobrovolschi :))
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    Mircea pe ce te bazezi cand spui ca Dobrovolschi si mihaiu sunt "goarna" psd? Ofera te rog cateva exemple, cu argumente.
    Cand folosesti astfel de cuvinte, gen goarna, omul obisnuit intelege ca cei doi enumerati mai sus *** din partea psd ca sa spuna pe post ce partidul. Ai tu dovezi in acest sens?
    Ce usor este sa te ascunzi in spatele unei tastaturi si sa arunci cuvinte belicoase.
    De curiozitate, ai avut tu vreodata business-ul tau la care sa muncesti zi si noapte? La care sa ai grija la vreo 30 de angajati? Ca apoi sa vina unul si altul sa arunce cu noroi in tine doar pt ca ai alte opinii fata de alti oameni?
    Daca poti, raspunde cu argumente te rog.
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    Doar pt ca Mihai Dobrovolschi prezinta atat punctul de vedere al Psd cat si al celeilalte parti, unde e problema?
    Fratilor, a vorbi liber, a spune ce gandesti nu e o crima, e un drept al fiecaruia. Ce facem, reintroducem cenzura? Il faceti mandru pe Ray Bradbury? Maine ardem toate cartile din Romania.
    Am ascultat inregistrarea si am ramas siderat de atitudinea scriitorului. Doamne ce minte inchisa, pentru el dialogul, schimbul de idei este echivalent cu iadul pe pamant. Il ascultam pe acel om si nu puteam face diferenta intre el si Antena 3. Aceiasi ura, lipsa de idei.
    Slaba si prestatia lui Dobrovolschi, Dar este de inteles, avand in vedere ca s-a muncit prea mult pt acest proiect pt ca sa vina un neica nimeni si sa arunce cu noroi.
    Dan Alexe a scris negru pe alb ca radio guerrilla a luat bani, veniti cu sacosa, de la vintu si tariceanu prin intermediul lui Iaru. Ca sa nu ne mai prefacem ca nu inteleg vorbele lui.
    Dezamagitoare atitudinea lui cand a fost intrebat de Dobrovolschi de ce a zis aceste lucruri, pe ce se bazeaza. Dan Alexe a inceput sa o scalde, sa spuna ca el de fapt a folosit o ironie. Ce om slab, fara coloana vertebrala. Daca spui ceva, iti asumi.
  • mile mile
    Dobrovoschi e un fel de Gâdea cu fumuri . Guerrilla2 de cand a revenit este pe drept cuvant goarna PSD , desgustator fata de ce era Guerrilla1 cand a aparut.

    Jenant.
  • Mircea Mircea
    Nici o supriza, Dobrovolski si Mihaiu au fost intotdeauna de partea "binelui" garantat de PSD.
    Si este normal ca radio guerrilla sa se scalde in aceleasi ape cu catavencii, doar au fost atata vreme sub aceasi palarie (palaria lui tati Vantu')
    Atat la gueriila cat si la catavenci s-au invartit cam aceiasi oameni, cam aceleasi afinitati politice, etc.

    L-au sustinut pe Geoana dragostea mea pana in panzele albe.. au sustinut USL-ul ..

    Nu inteleg de ce se simt ofensati cand cineva le spune ca sunt goarna PSD. Intotdeauna au fost goarna PSD.

Trimite un comentariu

sus