Skip to main content

După schimbarea de prezentator, se schimbă şi echipa de arhitecţi la Visuri la cheie. Doar Adela Pârvu mai rămâne din fosta echipă

 
După schimbarea de prezentator, se schimbă şi echipa de arhitecţi la Visuri la cheie. Doar Adela Pârvu mai rămâne din fosta echipă

Visuri la cheie revine anul acesta cu un nou prezentator, dar şi o nouă echipă de designeri şi arhitecţi. Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi nu se vor mai regăsi în noul sezon al emisiunii, însă rămâne Adela Pârvu.

Publicitate

Alături de ea vor mai fi Cristina Joia, Ciprian Vlaicu şi Valentin Ionaşcu designerii de interior şi arhitecţii Visuri la cheie. Cristina Joia este designer de interior, Ciprian Vlaicu – arhitect şi Valentin Ionaşcu – arhitect.

Cei patru, împreună cu prezentatorul emisiunii, Corneliu Ulici, au pornit călătoria prin ţară pentru noul sezon al show-ului.

Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi se vor dedica proiectelor personale şi cursurilor de design interior pe care le susţin împreună, anunţă Pro TV.

Adela Pârvu:

„Visuri la cheie este mai mult decât o emisiune, este un proiect de echipă, care presupune multă muncă dedicată pentru binele celorlalţi. Mă bucur să fac parte şi în al cincelea sezon din această echipă extraordinară! Am colegi noi, toţi minunaţi, entuziaşti, altruişti, oameni frumoşi, care sunt nerăbdători, la fel ca mine, să cunoască familii, poveşti de viaţă prin care să redescopere valori precum omenia, cinstea şi credinţa. Sunt convinsă că acest sezon va fi unul emoţionant, surprinzător şi cu provocări, mai ales sufleteşti, atât pentru echipă, cât şi pentru telespectatori, care vor simţi mai mult ca oricând ce înseamnă să crezi cu adevărat în oameni.”

Cristina Joia este licenţiată în Pictură şi a absolvit Facultatea de Arte Decorative. Are experienţă în domeniu, a avut foarte multe colaborări de-a lungul timpului atât ca designer de interior, cât şi ca designer de mobilă sau fashion designer. Cristina are propria firmă de design interior.

„Sunt foarte entuziasmată că fac parte din familia Visuri la cheie. Ştiu că o să fie o experienţă minunată, care o să pună lumină pe multe colţuri din sufletul meu şi din mintea mea, va fi o provocare în toate sensurile, dar sigur revelatoare în sensul pozitiv! Mi-am cunoscut colegii, toţi au o energie extraordinară, abia aştept să începem această aventură!”, a declarat Cristina Joia.

Ciprian Vlaicu este arhitect şi graphic designer şi are o experienţă de opt ani în domeniu. A renovat mai multe locuinţe, dar a amenajat şi câteva restaurante. Este de părere că în viaţă trebuie să faci ce îţi place, iar liniştea sufletească este cea mai importantă pentru el. Ciprian este pasionat de gătit şi îi plac foarte mult tatuajele. Are câteva desenate chiar de el, unul dintre ele fiind casa în care a copilărit.

”Emisiunea Visuri la cheie mi-a arătat încă de la început magia şi farmecul ei, oferindu-mi şansa să fac parte din acest proiect şi din această echipă minunată. Am acceptat cu sufletul deschis şi abia aştept să cunosc toate familiile din acest sezon, să descopăr bucuria şi onoarea de a prelua visul lor şi de a-l realiza. Sunt convins că o să fie o perioadă frumoasă. Acum mă simt ca un copil mic ce descoperă noi senzaţii. Curios şi nerăbdător să mă bucur alături de cei din echipă şi alături de toţi cei pe care îi vom cunoaşte.”, a spus Ciprian Vlaicu.

Valentin Ionaşcu este de părere că meseria de arhitect educă societatea, fiind o ştiinţă combinată cu arta. Are propriul birou de arhitectură şi momentan îşi face doctoratul, tema principală fiind casa pe structură de lemn. Valentin a câştigat premii la competiţiile naţionale şi internaţionale de arhitectură şi iubeşte să lucreze cu tinerii. Susţine un atelier de desen în cadrul căruia pregăteşte adolescenţi pentru admiterea la facultate.

”Povestea Visuri le cheie mă învaţă să privesc mult mai atent în jurul meu. Alături de colegii din echipă, pe care i-am descoperit, o să pun umărul la treabă şi sper să putem să ajutăm oamenii care nu au încetat să viseze şi luptă încontinuu pentru visurile lor. Orice început este o nouă provocare. Mi se pare un lucru frumos ca la un moment dat să privesc în urmă şi să ştiu că din povestea unui copil sau a unei familii am făcut şi eu parte.”, a declarat Valentin Ionaşcu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  Sună promițător,
  Vechii arhitecți își văd mai departe de viața lor, s-au făcut cunoscuți participând la emisiune și pot profita de notorietatea lor.
  Noii protagoniști sunt în primul rând simpatici, sunt artiști și își vor pune în valoare talentul creând, construind, ajutând.
  Aștept cu nerăbdare începerea emisiunii!
 • marian marian
  Sa speram ca nu o va strica emisiunea ca pe masterchef , pacat , dupa cate am inteles ca ei au vrut sa plece
 • F F
  În mod normal dacă rămânea Dragos Bucur plecările astea erau neimportante. Dar dacă tot s-a produs schimbarea asta, Protv trebuia sa facă tot posibilul sa păstreze oamenii ăștia măcar un sezon. Își risca un format de succes pana la capăt.
 • Mi-e milă de Mile Mi-e milă de Mile
  Au dat si cu emisiunea asta de zid. Pacat.

Trimite un comentariu

sus