Skip to main content

Jumătate de milion de euro cer despăgubiri de la Times New Roman Dăncilă, Firea, Olguţa Vasilescu, Irina Tănase şi Carmen Dan

 
Sursa foto: Inquam
Sursa foto: Inquam

Pe lângă amenda de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, site-ul Times New Roman a fost dat şi în judecată, cerându-i-se despăgubiri de sute de mii de euro.

Publicitate

Concret, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea) şi Carmen Dan au dat în judecată site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Călin Petrar, redactorul-şef al site-ului, şi pe Ovidiu Eftimie. Motivul: Textul postat pe 12 martie şi intitulat: „Curva lui Dragnea...”.

Irina Tănase şi cele patru reprezentante PSD au solicitat în instanţă suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform reporterului Realitatea TV, Ionela Arcanu.

Jurnalista citează din dosarul depus la Tribunalul Bucureşti de reprezentantele PSD:

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public. (...).”

„Consideram ca un astfel de articol tinde spre discriminarea femeilor atunci cand se refera la Primul Ministru al tarii- Dancila Vasilica Viorica, Primarul General al Mun Bucuresti- Firea Gabriela, Ministrul Muncii- Vasilescu Lia Olguta si Ministrul de Interne- Dan Carmen ca fiind "hoarda de tampite cu functii importante in partid".

Reamintim că site-ul de satiră Times New Roman a fost amendat recent şi de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu suma de 16.000 de lei pentru textul despre iubita lui Dragnea.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    ***!
  • paul paul
    Pagina de media, se poate verifica ip-urile comentariilor impotriva tnr? Par scrise de acelasi utilizator/ la acelasi ordin
  • LtCommander Alex LtCommander Alex
    Prețul este corect. Atât au cerut și lui Dragnea pentru prestații. Ca peste tot in Romania. Că femeie daca nu faci ce a fost învățată Irinuța, Firuța,etc.... Se știe. O iei in mânuță degeaba. Vai ce jignite se simt *** Oare hoția, minciuna, perversitatea, și alte asemenea, le mai lasă să iasă pe strada. Sau poate că TNR a spus un secret de stat și nu avea voie. Mie oricât de porcos a fost articolul, mi se pare că s-a vorbit frumos fiind vorba de PSD, sau Partidul Salvării Detinutilor. Că doar spiritul de turma face că cine se aseamănă se adună. Să mă dea și pe mine in judecată. Să primească ce a luat Irina și restul de ***
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Buna seara Bravo sustin sa castige in instanta sa-le dea jumatate de milion Merita TimesNewsRoman prea si-o luase in cap!!! Sa-si vanda casele asta merita
  • humpty_dumpty humpty_dumpty
    Cum unde puteți dona? La Alex Dona, firește. Pfff...
  • 1q s am 1q s am
    Ce misto....tocmai tfl istii, cei care urlau sa se inchida A3 pt ca refuza sa se alinieze, mor acum de grija tnr. Adevarul ca ce a scris tnr a fost o mizerie *** nu satira. Sa plateasca. Iar daca tflistii vor sa doneze s-o faca . Uite contul: ***.
  • geo geo
    Titi, una este sa faci satira si umor si alta este sa jignesti...daca cineva iti facea pe cineva din familie "***" probabil nu este o jignire pentru tine. Se va ajunge la o cheta publica...
  • Gigi Contra Gigi Contra
    In general cu***vele cer bani. Cele de lux cer 500.000 euro!
  • bing bing
    eu as inchide site-ul asta. Pentru trafic si bani din reclamele google exagereaza enorm
  • Titi Titi
    Pumnul in gura paginilor de satira, umor o sa urmeze ziarele cele cateva televiziuni ce nu sunt obediente si in final Facebook si viata privata a romanilor. Usor usor spre totalitarism.
  • mile mile
    Unde putem dona pentru Times New Roman ?
    Sau mai bine donam direct baterii R6 pentru *** ....

Trimite un comentariu

sus