Skip to main content

Liviana Rotaru pleacă din poziția de redactor-șef AndreeaRaicu.ro

 
Liviana Rotaru pleacă din poziția de redactor-șef AndreeaRaicu.ro

Plecare de la site-ul AndreeaRaicu.ro. Liviana Rotaru, care a condus redacția în ultimii ani, pleacă de la site.

Publicitate

"Voi mai rămâne în redacție până în iunie", a declarat pentru Paginademedia.ro Liviana Rotaru, menționând că "încă din toamna anului trecut a decis să plece".

Liviana Rotaru a venit ca redactor-șef la AndreeaRaicu.ro în 2015. Site-ul avea 500.000 de unici și două milioane de afișări. "Acum site-ul numără 1,2 milioane de unici și patru milioane de afișări", spune Liviana Rotaru.

Carte de vizită:

Liviana Rotaru este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă la Evenimentul Zilei, în urmă cu peste zece ani, în ianuarie 2007, ca reporter la Departamentul de Investigații. După patru ani la Evenimentul zilei, au urmat patru ani la revista Story, unde a fost Editor Coordonator.

În aprilie 2015, a preluat poziția de redactor-șef la AndreeaRaicu.ro, deținută până atunci de Radiana Bratu.

Liviana Rotaru, pentru Paginademedia.ro:

"Încă din toamna anului trecut am decis ca e momentul sa plec din postul de redactor-sef al site-ului andreearaicu.ro, decizie pe care, la momentul respectiv, le-am comunicat-o celor doi actionari ai site-ului, Andreea Raicu si Dragos Vilcu.

De ce plec? Pentru ca imi doresc sa schimb putin registrul!

Sunt foarte mandra de tot ce am facut in “mandatul” meu la ar.ro, cifrele – de audienta si de incasari – fiind dovada ca am reusit impreuna cu toata echipa sa realizam un produs editorial valoros.

O sa mai raman in redactie pana in iunie, cand expira perioada de preaviz, apoi o sa plec intr-o vacanta. De zece zile doar! Dupa care voi decide exact ce voi face mai departe! Aceasta decizie, cum ziceam, e luata mai demult, dar calendarul are legatura si cu o chestiune de context pe care vreau sa o pastrez pentru mine."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Habar n-aveam de site-ul Andreei Raicu! Cred ca este o mare pierdere pentru duduie, mai ales ca devine pe zi ce trece un no name in media.....
    Succesuri ! :)
  • Andreea Raicu are site? De ce
    Siteul Andreei Raicu are o redactie? De ceee?
    Redactia Andreea Raicu are un redactor-sef? Hai, maaa...

Trimite un comentariu