Skip to main content

Cea mai sexy ziaristă de la EVZ a plecat la Story

 

Liviana Rotaru, redactor de investigaţii la Evenimentul zilei, a plecat la Story, publicaţie deţinută de Sanoma Hearst.

Publicitate

Ea va fi editor coordinator, a doua poziţie în conducerea revistei, după redactorul şef Mihaela Călinoiu.

Anul trecut, Liviana Rotaru a ieşit pe locul trei în topul celor mai sexy ziariste din România, realizat de Academia Caţavencu.

Liviana Rotaru:

  • 25 de ani
  • A lucrat la Evenimentul zilei din ianuarie 2007
  • Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării - FJSC, Universitatea Bucureşti.

Foto: Academia Caţavencu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Ce-ti veni sa ne raspunzi asa in grup? Ne crezi o turma pastorita de tine? In ziua de azi frustarile sunt urmarile nedreptatilor din toate domeniile iar "stuguri acri",nici nu mai exista (au pierit din cauza poluarii cu democratie romaneasca).
  • to anabela, NKTOB, Horea to anabela, NKTOB, Horea
    Cea mai buna dovada ca Liv a ajuns sus, ca este succcesful, sunt aceste frustrari anonime; asta e, incompetenta si invidia fac echipa la comentariile de mai sus. La lovin pe site scria candva ca e combinata cu Serban. Aici pe site scrie ca e ba cu Varsandan, ba cu Serban si pe la colturi altii (si unele) o mai combina cu fosti sefi, mai ales de cand a iesit pe locul trei in topul Catavencu. Eh, baietzei, strugurii sunt acri?! Acum nici articole de investigatii nu a mai scris? Adica Munteanu nu putea sa dea un telefon singur? Succesul altora doare?! Oare in capul vostru o femeie nu poate face cu adevarat cariera fara sa se culce cu un sef?
  • madalina iancu madalina iancu
    Ce legatura are calitatea de jurnalist cu povestea aia ”cea mai sexi jurnalista” ????? Zau k nu ma prind ... Pentru voi conteaza ?????? Sau va ajuta doar sa fabricati o stire despre nimik?
  • anabela anabela
    nu e mare branza de capul ei si faptul ca a scris cu munteanu - care este poate cel mai bun ziarist de investigatii al momentului - cred ca are o explicatie: munteanu a avut nevoie de cineva sa dea vreo doua telefoane in locul lui sau sa zambeasca frumos la o intalnire, pentru indulcirea discutiei. liviana singura n-a facut nicio ancheta serioasa, doar "dosare" in care a adunat laolalta informatii deja publicate despre niste afaceristi cunoscuti...
  • Iulia Iulia
    Nu stiu cine e fata asta. Nu e vina ei, eu nu prea citesc presa pe hartie. M-a atras titlul si imi exprim regretul pentru ea. E si mai trist cu cat unii comentatori spun ca e buna ca ziarist. O asemenea eticheta se ia greu.
  • j j
    Petrisor, ai derapat. Stai cuminte.

    J.
  • NKOTB NKOTB
    Ia zi, Liviana, pe cand un pictorial? Ca doar vrem sa vedem si noi ce vad ochisorii lui Dragos Varsandan!...
  • Te Woo Te Woo
    Liviana e o ziarista adevarata, care face meseria din pasiune si care nu s-a pretat la compromisuri. Scrie foarte bine, a deprins meseria asa cum trebuie, nu face rabat de la calitate si cred ca are tot viitorul inainte.
    Si da, e sexy, asta e un atu si o calitate, chiar daca multi gindesc inca la fel ca-n anii 50: o femeie trebuie sa arate ca Ana Pauker, sa fie cu fusta pina la glezne si, daca se poate, sa aiba voce de barbat.
    Bravo, Liv, tine-o tot asa si felicitari Mihaelei, care a facut o superachizitie!
    Matei
  • Horea Horea
    Multumesc pentru trimiterea la ... documentare!
    Cu "urcatul in cariera" fara ruj si buze adecvate, am foarte mari indoieli.
  • @horea @horea
    Liv este o tipa si sexy si inteligenta. Bravo ei! Promovarea ei este pe merit, a scris sute de articole de investigatii cu jurnalisti mari (Munteanu, Sercan), Liv nu a urcat in cariera ca altele cu rujul pe buze, stie toata lumea cum.
    http://www.universulromanesc.org/biblio/dezvaluiri-documente/3-asc-03-dezvaluiri-documente/18-securistii-amigo-cupola-11-mihai-munteanuliviana-rotaru.html
  • Horea Horea
    Oare de jurnaliste SEXI (cu i grec?!)avem nevoie in aceasta perioada tulbure a Romaniei?
    N-ar fi mai eficiente INFORMATIILE veridice si mai putin ... sexy?

Trimite un comentariu

sus