Skip to main content

(P) 100.000 de euro pentru 10 start-upuri. Proiect Telekom cu hub-ul WeLoveDigital

 
(P) 100.000 de euro pentru 10 start-upuri. Proiect Telekom cu hub-ul WeLoveDigital

(P) Telekom Romania investeşte 100.000 de euro în accelerarea a 10 start-up-uri româneşti, în cadrul programului WeAccelerate, un nou proiect menit să încurajeze digitalizarea antreprenoriatului românesc. Proiectul se va derula în parteneriat cu hub-ul WeLoveDigital.

Publicitate

Zece start-up-uri, selectate în urma unei analize de business minuţioase, vor primi finanţare şi beneficii constând în spaţiu de lucru, mentorat şi promovare gratuite, pe o perioadă de şase luni.

Competiţia vizează start-up-uri din toate domeniile de business, care au depăsit stadiul de prototip şi au generat venituri de minim 1.000 lei. Un participant poate înscrie mai multe start-up-uri in competiţie, cu condiţia ca acestea să fie constituite în societăţi juridice distincte.

Cei 100.000 de euro vor fi direcţionaţi către cele 10 start-up-uri care vor ajunge în finala competiţiei. Astfel, fiecare start-up selectat va beneficia de investiţii în valoare de 10.000 de euro, alocaţi astfel: susţinere financiară în valoare de 6.000 de euro, şase luni de chirie subvenţionată în cadrul hub-ului WeLoveDigital aflat în Bucureşti, 60 de ore de mentorat şi consultanţă în domeniul promovării online precum şi campanii de promovare în mediul online.

WeAccelerate este prima iniţiativă dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite să sărbătorească fiecare 100.000 de antreprenori eliberaţi cu portofoliul Freedom.

„Ne-am gândit la un mod inedit de a contribui la creşterea ecosistemului antreprenorial şi managerial, oferind în acelaşi timp suport financiar şi sprijin pentru acumularea de noi cunoştinţe de business. La finalul acestui proiect, ne dorim ca economia românească să integreze zece companii inovatoare, mai puternice şi mai pregatite, cu şanse reale de dezvoltare.

Acesta este modul prin care Telekom Romania doreşte să le mulţumească tuturor clienţilor care au ales serviciile din portofoliul Freedom. De la lansarea acestora, sub umbrela #BUSINESSLIBER, am depăşit pragul de 100.000 de antreprenori „eliberaţi” cu portofoliul Freedom, care au ales, astfel, libertatea şi flexibilitatea în comunicare”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

Una dintre oportunităţile oferite prin acest program este accesul pe care antreprenorii îl vor avea la mentori cu o experienţă remarcabilă în business, printre care se numără: Radu Ionescu (COO Dentus Aegis Network), Marian Şeitan (Director General Grupul Mediapost Hit Mail), Peter Barta (Angel Investor), Marius Ghenea (Partener 3TS Capital), Orlando Nicoară (Fondator WeLoveDigital), Radu Apostolescu (Fondator eMag).

În plus, prin parteneriatul cu hub-ul WeLoveDigital, cele zece start-up-uri finaliste vor beneficia de un spaţiu neconvenţional de lucru în care antreprenorii au şansa să interacţioneze în fiecare zi cu oameni care se confruntă cu provocări similare. Astfel, start-up-urile selectate vor avea un mediu de lucru în care să găsească suport şi reale oportunităţi de business.

Start-up-urile care doresc să beneficieze de avantajele oferite prin programul WeAccelerate se pot înscrie în competiţie în perioada: 23 mai – 30 septembrie 2018, completând formularul postat pe pagina web dedicată - www.weaccelerate.ro - unde pot găsi informaţii complete legate de condiţii de eligibilitate, mecanism de selecţie, calendar şi noutăţi despre evoluţia proiectului.

Selecţia se va realiza în trei etape. În prima etapă, desfăşurată între 23 mai şi 30 septembrie 2018, participanţii trebuie să acceseze pagina campaniei şi să completeze integral formularul de înscriere în competiţie. Toate proiectele înscrise vor merge în a doua etapă- preselecţia, care va avea loc între 1–30 octombrie 2018.

Proiectele vor fi analizate de un juriu format din mentorii implicaţi in program, iar la finalul acestei etape vor fi desemnate 25 de start-up-uri semi-finaliste. A treia etapă- selecţia finală, se va desfăşura între 1-10 noiembrie, interval în care fiecare dintre cei 25 de candidaţi îşi va susţine proiectul în faţa juriului.

Cei 10 câstigători vor fi anunţaţi pe 10 noiembrie 2018 pe site-ul competiţiei, iar în cadrul unei gale care va avea loc tot în luna noiembrie 2018, vor fi invitaţi să îi prezinte proiectele şi obiectivele propuse în cele 6 luni de mentorat prin programul WeAccelerate. După desemnarea câştigătorilor urmează perioada de incubare care se va derula pe parcursul a şase luni, în intervalul 4 februarie – 2 august 2019.

Telekom Romania a introdus noile abonamente Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansată în octombrie 2017, care au adus, în premieră pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lună. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, în premieră pe piaţa serviciilor de comunicaţii din România, a perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere.

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienţi, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Compania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Sursa: Profit.ro

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Ce Telekom,am un telefon la ei in depozite să îl schimbe, fiind in garanție de trei luni așa că mai bine te gândești bine la asocierea cu dinsii,nu recomand .
  • Cris Cris
    La cum va băgați joc de abonați,ma numar și eu printre ei,...programe tv....scoateți canale de filme(scuze e ca s-a dus,nu mai exista A DECEDAT MORT,contractul),introduceți canale de doi bani,precum Estrada,MDI,COLUMNA...apropo,sunt din Argeș,nu din DB,adică,cine a dat șpagă , sau mai bine zis,cine,de la Telekom,a luat șpagă,sa faceti grila de prigrame după cum vi se ridică,nivelul de "inteligenta".Asteot explicatii,"meseriasilor"

Trimite un comentariu

sus