Skip to main content

EXCLUSIV. Pro TV pregătește un contraatac la Exatlon. Ce format internațional are în plan și cum va arăta emisiunea?

 
EXCLUSIV. Pro TV pregătește un contraatac la Exatlon. Ce format internațional are în plan și cum va arăta emisiunea?
foto: nbc.com

EXCLUSIV. Succesul Exatlon pune televiziunile pe gânduri. Din informațiile Paginademedia.ro, postul de televiziune Pro TV pregătește o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice. Un format internațional, mult mai vechi decât Exatlon.

Publicitate

Este vorba de Ninja Warrior, un format care își are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani. În Japonia, show-ul a pornit cu numele Sasuke. În Europa, în ultimii ani, show-ul a avut ediții în Olanda, Germania, Ungaria și Franța.

În SUA, emisiunea rulează cu numele American Ninja Warrior, pe NBC. Practic, este o emisiune-concurs de tip sportiv care presupune ca participanții să treacă printr-o serie de probe fizice pentru a ajunge în finala competiției (sunt probe asemănătoare, pe alocuri, cu emisiunea Războinicii luminii, de pe Pro X sau cu anumite probe din Exatlon).

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informația.

Teren Ninja Warrior în Romănia

Chiar dacă nu este încă o ediție TV Ninja Warrior, un român pasionat de fenomen și-a construit un teren în apropierea Bucureștiului. George Tudor, fost sportiv, cu afaceri de producție publicitară, a construit în zona Otopeni un circuit de "Ninja Warrior". Fără legătură cu emisiunea TV. "Mă pasionează fenomenul", a declarat George Tudor pentru Paginademedia.ro. Deocamdată, e "un circuit privat", spune el. 

Ce este Ninja Warrior?

  • Este o competiție sportivă de divertisment creată după formatul japonez Sasuke. Presupune parcurgerea unei serii de obstacole care cresc în dificultate odată cu avansarea spre finală. În Statele Unite, posibilii concurenți trec printr-o serie de filtre. Aceștia trebuie să aibă o formă fizică bună și o vârstă de peste 19 ani.
  • În formatul din America, de exemplu, sunt aleși cei mai buni concurenți din fiecare regiune în care are loc competiția. Primii 30 ajung în finala pe oraș, iar primii 15 din finala pe oraș ajung în finala națională. Finala din Statele Unite are loc pe muntele Midoriyama, un loc creat special pentru concurs în Las Vegas, unde concurenții trebuie să treacă prin 4 etape pentru a deveni Ninja Warrior.

În SUA, formatul a ajuns la sezonul 10 în Statele Unite și este prezent și în alte țăti precum Regatul Unit, Australia sau Olanda.

GALERIE FOTO: 

  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • e o eroare. fanii "exatlon" sunt acolo si pt partea de barfa, intriga, nu atat pt probele propriu zise. va fi un esec.
    Salut marian @ ! vezi va dupa "foarte bine" se pune virgula sau punct. apoi, dupa "sa speram ca din toamna" se pune sigur punct, nu virgula. e posibil sa ai telefonul stricat si sa ai doar '','' pe tastatura :)))

Trimite un comentariu