Skip to main content

EXCLUSIV. Pro TV pregăteşte un contraatac la Exatlon. Ce format internaţional are în plan şi cum va arăta emisiunea?

 
foto: nbc.com
foto: nbc.com

EXCLUSIV. Succesul Exatlon pune televiziunile pe gânduri. Din informaţiile Paginademedia.ro, postul de televiziune Pro TV pregăteşte o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice. Un format internaţional, mult mai vechi decât Exatlon.

Publicitate

Este vorba de Ninja Warrior, un format care îşi are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani. În Japonia, show-ul a pornit cu numele Sasuke. În Europa, în ultimii ani, show-ul a avut ediţii în Olanda, Germania, Ungaria şi Franţa.

În SUA, emisiunea rulează cu numele American Ninja Warrior, pe NBC. Practic, este o emisiune-concurs de tip sportiv care presupune ca participanţii să treacă printr-o serie de probe fizice pentru a ajunge în finala competiţiei (sunt probe asemănătoare, pe alocuri, cu emisiunea Războinicii luminii, de pe Pro X sau cu anumite probe din Exatlon).

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia.

Teren Ninja Warrior în Romănia

Chiar dacă nu este încă o ediţie TV Ninja Warrior, un român pasionat de fenomen şi-a construit un teren în apropierea Bucureştiului. George Tudor, fost sportiv, cu afaceri de producţie publicitară, a construit în zona Otopeni un circuit de "Ninja Warrior". Fără legătură cu emisiunea TV. "Mă pasionează fenomenul", a declarat George Tudor pentru Paginademedia.ro. Deocamdată, e "un circuit privat", spune el.

Ce este Ninja Warrior?

  • Este o competiţie sportivă de divertisment creată după formatul japonez Sasuke. Presupune parcurgerea unei serii de obstacole care cresc în dificultate odată cu avansarea spre finală. În Statele Unite, posibilii concurenţi trec printr-o serie de filtre. Aceştia trebuie să aibă o formă fizică bună şi o vârstă de peste 19 ani.
  • În formatul din America, de exemplu, sunt aleşi cei mai buni concurenţi din fiecare regiune în care are loc competiţia. Primii 30 ajung în finala pe oraş, iar primii 15 din finala pe oraş ajung în finala naţională. Finala din Statele Unite are loc pe muntele Midoriyama, un loc creat special pentru concurs în Las Vegas, unde concurenţii trebuie să treacă prin 4 etape pentru a deveni Ninja Warrior.

În SUA, formatul a ajuns la sezonul 10 în Statele Unite şi este prezent şi în alte ţăti precum Regatul Unit, Australia sau Olanda.

GALERIE FOTO:

  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    f, dormi linistit , va fi un esec ca si supravietuitorul
  • Mihai Mihai
    @Mile: infantilă? E clar că nu ai văzut nici o ediție. Poți urmări și Team Ninja Warrior. La noi deja văd că îl strică deși formatul chiar trebuie respectat.
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Eu apreciez mult ce face PROTV.
    Eu cred că va întrece "Extalon" (caterincă). Acest format e o emisiune celebră, dar "Extalon", e o copie după un desen animat (Dramă Totală)
  • Mile Mile
    Depinde dacă vor fi vedete , în românia nu prind altfel , pare infantilă emisiunea , nu se compara cu exatlon , mult mai slabă
  • bing bing
    cica nu vor sa comenteze informatia
    de indata ce s-a aflat de ce nu vor sa deschida gura? ca put?
    sau asa le place la astia de la pro tv sa fie cu nasul pe sus
    #fi-mi-ar scarba
  • geo geo
    Pare un format interesant.
    Daca il vor face ca la carte - actiune, nu faze lacrimogene si povesti de viata ale participantilor - cu super concurenti - probabil vor "rupe" audienta. Exatlon 2 si show-urile A 1 vor trebui programate in afara intervalului de intersectie.
  • mile mile
    @costi , gresesti , am vb eu cu cieva din conducere , si anten 1 osa face si ia un concurs pentru cei fara prea multa scoala asa ca mine si marian , unde cei agramati vor fi supus la divers test , si si publicul antena osa se uite cu m se face de ras , osa fie show
  • messi messi
    Succesul unei astfel de emisiuni tine de foarte multe aspecte. Pana la urma, Exatlon chiar a avut succes, desi a mai avut unele caderi de audienta. Inainte de Exatlon nu stiu daca Kanal D a prins vreodata locul 1... Probabil vor face si sezonul 2, unde pot invata din greselile facute acum.

    Ar fi tare ca emisiunea asta noua de pe Pro TV sa fie "la bataie" cu Exatlon... Si poate intra in ecuatie si Antena 1 cu ceva gen Asia Express :)))

    P.S. Peste cativa ani poate va fi si un Exatlon - All Stars, pe modelul Bravo, ai stil. Cum a zis si Alex ieri dupa eliminare, ca simte ca se va intoarce candva pe acele trasee. Ar fi interesant.
  • Costi Costi
    Bucura-te mariane ca emisiunea are ca ținta publicul incult ca tine.O sa "rupa" audientele
  • iche iche
    @1q s-am daca fanii exatlon sunt si pentru barfa, atunci sa se mute la wowbiz direct. eu cred ca exatlon e urmarit cum e urmarit pentru ca ofera si altceva decat comportamentul de „țață” pe care celelalte emisiuni le tot baga pe gat telespectatorilor. daca era pentru barfa si intriga, nu mai sarea nimeni in sus cand giani kirita injura in stanga si in dreapta.
  • F F
    Ideea este ca emisiunea trebuie făcută în timp real, nu filmată și data după ani. Și ar trebui sa învețe și din căderea Exatlon, care din fenomenul care bătea orice de la inceput, datorita neregulilor găsite pana în semifinala și lungirii artificiale, a ajuns în săptămânile finale sa nu poată prinde poziția 1. Este cerere pentru astfel de emisiuni, dar chiar trebuie sa fie corecte și cu reguli clare de la inceput, altfel nici sezonul 2 din Exatlon nu cred ca o va mai duce așa bine.
  • Marius Marius
    Varianta SUA e cea mai buna emisiune-concurs din ultimii ani. Abia asteptam sa o vad si la noi. In Australia a fost adaptata doar anul trecut si a 'spart 'multe recorduri de audienta; poate si la noi..
  • Iuli Iuli
    Degeaba. Au mai facut si Survivor si l-au facut praf.
    Mai bine ar incerca cu "Sunt celebru"
  • Adi Adi
    Oha. Ce tare e formatullll
  • Dieter Schulz Dieter Schulz
    "Ceva" audiente legate de "exatlon"?! Sau iar bate filmul pro si filmul a1?! Bag sama ca momentul "zero" cu anuntul eliminatului bate toate audientele...cit despre finala live ... si tara straina si concurs fenomen...bravo Kanal d,bravo concurenti!!!

Trimite un comentariu

sus