Skip to main content

După o absenţă de nouă ani, Cerbul de Aur revine cu o ediţie dedicată Centenarului Marii Uniri

 
TVR
TVR

TVR organizează cea de-a 50-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur la Braşov. Ediţia din acest an este dedicată Centenarului României.

Publicitate

Cerbul de Aur ar urma să fie organizat în perioada 29 august - 2 septembrie, iar TVR se va ocupa de toate demersurile organizării evenimentului.

Cum va arăta ediţia aniversară?

TVR propune ca pentru ediţia de anul acesta, Cerbul să aibă o Gală Aniversară, două zile de concurs şi o Gală Centenară în care muzica populară tradiţională să se îmbine cu cea de actualitate.

Despre Cerbul de Aur:

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amalia Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Patricia Kaas, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    O mizerie ca si eurovizionul! Eu sa fiu seful TVR as taia de pe lista aceste doua emisiuni. Statul le da bani la discretie si ei ii ingroapa in starvuri. Condurerea TVR ar trebui schimbata toata, ar trebui sa se renunte la TVR3, TVRHD si la canalele locale iar TVR1si TVR2 ar trebui sa treaca la HD. Multi din angajatii tvr ar trebui sa fie dati afara si sa ramana doar aceia care sunt cu adevarat profesionisti si stiu sa faca audienta. Acelasi lucru ar trebui facut si cu radioul. Poate in felul asta SRTV ar fi profitabil si concurential, nu o groapa de aruncat bani la relatii si cumetri. Stiu ca asta nu se va intampla, dar inca mai sper ca poate va veni unu luminat care sa inchida de tot mizeria aia.
  • Johhny Bravo Johhny Bravo
    Sheryl Crow de doua ori, sa para mai multi :) Boy George, Toto Cutugno, Dalida, Ray Charles... V-ati blocat in anii 80?
  • Giorgio Giorgio
    TVR umbla dupa resuscitarea unor paranghelii prafuite in loc sa achizitioneze formate consacrate cu priza la public.E normal sa gandeascaasa atat timp cat diletanti plini de ei conduc TVR!Lucreaza cu ultimii snapani abonati la banul public.
  • Iuli Iuli
    Oare pana la Brasov de la Bucuresti vor zbura cu avionul sau cu elicopterul? Reporterii si echipa de productie.
  • Anonymous Anonymous
    2 milioane de euro : Țeavă sef de proiect....
  • Afi Afi
    Hai cu HD-ul întâi, zic.
  • Paco Paco
    Precis sef de proiect este Cristian Zgabercea (asta daca nu infundă pușcăria până atunci). Precis șef de producție este antamat particularul Petre Năstase, personaj priceput la *** banii statului sub pretextul unor asemenea zaiafeturi. Precis vor apărea în peisaj Ticu Alexe și Bivolul, partenerii tradiționali de contracte pt transmisii. Precis va ieși o șușă bugetofagă, la care Doina Grade ar fi în stare să inventeze câteva semifinale!

Trimite un comentariu

sus