Skip to main content

Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, şi-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi

 
Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent, şi-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi

Emil Rengle, câştigătorul Românii au talent şi al premiului de originalitate, şi-a donat unul dintre premii. Cui? Concurentei care a ieşit pe locul al doilea.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Sezonul al optulea al show-ului Românii au talent şi-a desemnat câştigătorul vinerea trecută, în persoana dansatorului Emil Rengle.

Emil Rengle a obţinut votul publicului atât pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro, cât şi pentru cel de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Dansatorul şi-a donat premiul de 10.000 de euro Biancăi Badea, concurenta care s-a clasat pe locul al doilea în cadrul talent show-ului de pe Pro TV.

Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii La Măruţă, când Emil i-a înmânat Biancăi cecul.

Emil Rengle:

"Visul meu e la fel de important precum visul oricărui alt om. Mă regăsesc în Bianca, pentru că şi eu, la vârsta ei, munceam zi şi noapte în sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o încurajare. Dau şi eu mai departe susţinerea uriaşă pe care am avut-o din partea publicului."

Bianca Badea:

"Sunt foarte bucuroasă că am primit acest premiu, pentru că voi putea ajuta şi eu alţi copilaşi. Nu mă aşteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilaşi care au o nevoie mai mare şi care, poate, dansează la rândul lor."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    banul e ochiul dracului...
    felicitari pentru castig si donatie
  • Dorian Dorian
    Prost sa fii sa alegi sa fii gay (Bi, in cazul lui) și să-ți asumi asta public, mai ales in România. E clar ca omul așa s-a născut. Cât despre gest, jos pălăria! Nu știu câți dintre noi am fi făcut asta...
  • johhny bravo johhny bravo
    Dana, nu poti sa alegi sa devii ceva ce nu esti, in sinea ta. Eu degeaba aleg sa devin expert in fizica nucleara sau dansator daca n-am nicio inclinatie spre asa ceva. In plus, daca e vorba de boala genetica, atunci nu e o chestiune de alegere, nu? Devii ce iti dicteaza natura. Dar nu inteleg comentariile, omul a facut o donatie, ce legatura are asta cu ce face el in pat??
  • Dana Teri Dana Teri
    Nu te nasti, devii. Am lucrat cu multe grupuri de tineri (1990 - 2009) in programe de sanatate si prevenirea infectiilor transmisibile pe cale sexuala (hepatite, HIV/SIDA etc) inclusiv cu gay, am si doi vechi prieteni gay, inca de pe vremea cind nu se facea deloc tam tam pe tema preferintelor sexuale ale unora si altora. Iar ei asta au ales. In rest, e vorba de ambiguitati anatomice si hormonale, pt ca unii oamenii se nasc cu boli genetice, care insa nu includ homosexualitatea ca fiind ceva de sine statator.
  • an an
    Foarte frumos gest.. In rest...cancan..
  • bing bing
    l-au facut cu ou si cu oţet pentru faptul ca s-a nascut gay

Trimite un comentariu

sus