Skip to main content

EXCLUSIV. Și Antena 1 face un fel de Exatlon. Ce format pregătește? În toamnă, vor fi trei ”exatloane”: pe Kanal D, pe Pro TV și pe Antena 1

 
EXCLUSIV. Și Antena 1 face un fel de Exatlon. Ce format pregătește? În toamnă, vor fi trei ”exatloane”: pe Kanal D, pe Pro TV și pe Antena 1

EXCLUSIV. Exatlon dictează ”moda de toamnă”. Succesul emisiunii de pe Kanal D a pus pe gânduri concurența. Pro TV va difuza Ninja Warrior, iar Antena 1 are deja în pregătire un format  bazate tot pe probe fizice.

Publicitate

În toamnă, vom avea trei ”exatloane”. Detalii, în continuare:

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Antena 1 a achiziționat un format de reality show. Este vorba despre formatul grecesc Nomads, o combinație de probe fizice și de supraviețuire.

Despre format

Show-ul a fost realizat deja anul trecut pentru Grecia, fiind filmat în insulele Filipine. 21 de concurenți, împărțiți în trei triburi, trec prin diverse probe de foc pe parcursul a 12 săptămâni. 

Premiul pus la bătaie în show-ul difuzat în Grecia este de 150.000 de euro. 

Multe dintre regulile show-ului aduc cu formatul Exatlon, difuzat de Kanal D. Spre exemplu, în prima săptămână a show-ului, concurenții luptă pentru locurile în care urmează să doarmă. Astfel, tribul câștigător va locui într-o vilă, cei de pe locul al doilea, într-un sat, în timp ce ultimii clasați vor dormi direct pe plajă. 

Toate cele trei emisiuni se vor întrece în același sezon. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, și noul sezon Exatlon, de pe Kanal D, va fi pe post în toamnă. La fel Ninja Warrior, de pe Pro TV, dar și Nomads, de pe Antena 1.

VIDEO. Un fragment din emisiunea Nomads

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Protv nu a copiat exatlon...protv a inceput cu astfel de emisiuni...in prima faza au adus pe sport ro (pro x) astfel de formate cu dublare sau subtitrare...apoi Sunt vedeta scoate-ma de aici si supravietuitorul si fort boyard... Sa fim seriosi...
 • Ninja Warrior (Sasuke in Japonia) e formatul original, din 1997. Restul sunt copii tardive.

  E ca și cum ai compara Rătăciți in Panama cu Survivor ;)
 • Ce este prea mult strica. :)) probabil una din 3 va acea succes.

  Cat despre formate, pe cei de la Kanal îi înțeleg ca iau de la turci, fiindca de acolo vin, dar este greu de înțeles de ce Antena insista sa ia formate obscure. Bănuiesc ca este mai bine decât ce făceau înainte, dar totuși mai bine plăteste puțin mai mult și ia formate originale, nu combinații din astea suspecte.
 • postacii protevisti nu mai pot acuza antena ca fura emisiuni de la pro tv , ca si ei fac la fel, acum trebuie saracii sa inghita galusca si sa taca cu coada intre picioare , curaj baieti,va e frica sa ziceti ca ninja va zdrobi concurenta , nu aveti incredere in idolul vostru
 • Deci, chestia cu așa zise “exatloane” e aberanta. Ninja Warrior nu se compara cu Exatlon. Ninja este filmat înăuntru, si este total diferit. Va rog nu induceți in eroare pe cei care citesc aici. Pentru cei care nu știu sa caute pe YouTube și sa vadă diferentele.
 • Exatlon este difuzat doar din ianuarie 2019! Credeti ca o sa riste Kanal D sa-l difuzeze cu alte doua formate? Mai ales ca telespectatorii au fost dezamagiti de finnalul Exatlon!

  @Adi, Pro copiaza de la un timp si alte formate. Nu este de mirare. Doar ca la ei nu este 1 la 1, au cateva modificari copiile lor, dar formatul: acelasi.
 • Interesant de vazut cele trei posturi in toamna aceasta. Prevad diferente intre ele de sub 1 punct rating.
 • Ce caraghiosi! Chiar penibili! Sa copiezi imediat ce face altul.Bine, la Antena este ceva obisnuit.Ma mir de Pro

Trimite un comentariu