Skip to main content

EXCLUSIV. Şi Antena 1 face un fel de Exatlon. Ce format pregăteşte? În toamnă, vor fi trei ”exatloane”: pe Kanal D, pe Pro TV şi pe Antena 1

 
EXCLUSIV. Şi Antena 1 face un fel de Exatlon. Ce format pregăteşte? În toamnă, vor fi trei ”exatloane”: pe Kanal D, pe Pro TV şi pe Antena 1

EXCLUSIV. Exatlon dictează ”moda de toamnă”. Succesul emisiunii de pe Kanal D a pus pe gânduri concurenţa. Pro TV va difuza Ninja Warrior, iar Antena 1 are deja în pregătire un format bazate tot pe probe fizice.

Publicitate

În toamnă, vom avea trei ”exatloane”. Detalii, în continuare:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Antena 1 a achiziţionat un format de reality show. Este vorba despre formatul grecesc Nomads, o combinaţie de probe fizice şi de supravieţuire.

Despre format

Show-ul a fost realizat deja anul trecut pentru Grecia, fiind filmat în insulele Filipine. 21 de concurenţi, împărţiţi în trei triburi, trec prin diverse probe de foc pe parcursul a 12 săptămâni.

Premiul pus la bătaie în show-ul difuzat în Grecia este de 150.000 de euro.

Multe dintre regulile show-ului aduc cu formatul Exatlon, difuzat de Kanal D. Spre exemplu, în prima săptămână a show-ului, concurenţii luptă pentru locurile în care urmează să doarmă. Astfel, tribul câştigător va locui într-o vilă, cei de pe locul al doilea, într-un sat, în timp ce ultimii clasaţi vor dormi direct pe plajă.

Toate cele trei emisiuni se vor întrece în acelaşi sezon. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi noul sezon Exatlon, de pe Kanal D, va fi pe post în toamnă. La fel Ninja Warrior, de pe Pro TV, dar şi Nomads, de pe Antena 1.

VIDEO. Un fragment din emisiunea Nomads

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    e bine , doar nu doar pro tv are voie sa copieze kanal d , sa faca toti la fel
  • marian marian
    Daca toate vor fi in acelasi timp toate vor avea de suferit , depinde cum vor fi facute ,

Trimite un comentariu

sus