Skip to main content

Kanal D anunţă oficial Vrei să fii milionar, cu Teo, din toamnă

 
Kanal D anunţă oficial Vrei să fii milionar, cu Teo, din toamnă

E oficial. Teo Trandafir va spune, din toamnă „Vrei să fii milionar?”. Show-ul TV revine la Kanal D cu un nou sezon şi un nou prezentator, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate.

Teo Trandafir:

„Atractia dintre acest format si mine e uriasa, firul care ne uneste vine din admiratia mea pentru oamenii inteligenti, cu bun-simt si reactie corecta, adecvata contextului. Vreau sa intre cat mai multa lume in <Clubul milionarilor>. Sa curga cu milioane. Si aici intervin inteligenta, cartea, cititul... Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informatia si care vor sa castige un ban cinstit sa se inscrie la <Vrei sa fii milionar?>. Promit sa le fiu alaturi si sa ma bucur cu ei la fiecare prag pe care il vor depasi si care ii va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Imi doresc mult ca zicala <Daca ai carte, ai parte!> sa aiba corespondent in realitate”, a declarat Teo Trandafir.

Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV şi pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).

ISTORIE. Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, pe atunci sub numele „Vrei să fii miliardar”, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanţii televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Justiţia a dat câştig de cauză postului Kanal D.

În 2014 postul Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    de prostie nu se plictisesc insa
  • Monte Cristo Monte Cristo
    Cred ca trebuie sa tinem cont si de tara. SUA se uita de 40 de ani la Tanar si nelinistit. Americanii au o rabdare infinita, se pare. In alte tari, ca Ro. poate ca oamenii se plictisesc repede. Nu stiu, zic si eu. Cred ca un format mai dinamic ar trebui incercat din nou in Ro.
  • mile mile
    f, tocmai ca asa e peste tot in lume si are succes
  • F F
    Tot aia înseamnă mile. Emisiunea este lungite artificial. :))
  • mile mile
    f, aici vorbim de milionar , ca sunt putine intrebari , nu de cat tine
  • F F
    Poate în lumea ta mile. :)) sunt și excepții, dar la romani formatele sunt în principiu lungite, fie ca vorbim de durata unui sezon, fie ca vorbim de durata fiecărui episod.
  • mile mile
    f, asa e peste tot in lume , nu lungeste nimeni , te uiti la rtl
  • F F
    Sa fim seriosi. Aproape toate emisiunile din România trag de timp, iar Kanal D a întrecut de mult Antena la tehnica asta. Uneori le iese, alteori nu. Vom vedea. Nu cred ca asta va fi problema acestui show.
  • Daniel Marian Daniel Marian
    @mile, emisiunea cu bucătari, Cine-i Cheful? a început luni 18 iunie și este difuzată de luni până vineri de la 17:00 la 18:45
  • mile mile
    nu mai cautati scuze pt a nu urmari cultura gennerala , exista acces direct
  • Sabrina Sabrina
    @Maximilian Luca
    Inteleg ce spui, dar daca nu stii raspunsul, nu-ti trebuie mult timp de gandire, vrei sa spui ''pass'' cat mai repede, sa ai sansa la alta intrebare. Pentru telespectatori, cred ca rapiditatea este de preferat. Repinde de gusturile fiecaruia, dar cred ca Teo va incerca sa ne indrepte spre cat mai multe pauze de publicitate.
  • bing bing
    Naspa alegere...Teo imi este tare antipatica. Nu are nicio stofa sa prezinte ea Vrei sa fii milionar
  • mile mile
    ieri , in premiera pro tv a reusit sa fie pe 3 in prime time , tvr i-a intrecut , fructul oprit a fost lider cu 7 rating , sin in categorie celor intre 25 si 34 de ani, eviata de multi, a fost lider intreg sezonul, cei mai tineri, campionatul a facut ca serialul sa creasca in loc sa scada , meciul spaniei 6 rating
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Sabrina
    Ai dreptate parțial, atât formatele „Vrei să fii milionar” cât și „Câștigă România” au ca punct comun faptul că prezentatorul (întâmplător același) încearcă pe de o parte să dea un timp de gândire mai mare concurentului, iar pe de altă parte încearcă să îl încurce, să îl lase să răspundă corect doar dacă este sigur că acela este răspunsul corect.

    Există avantaje și dezavantaje între formatele amintite de tine, „Întrebări pentru un campion” sau „Știi și câștigi” fiind formatul părinte din care ulterior s-au desprins și „Gobingo” și „Jeopardy” și altele asemănătoare, acolo mai mulți concurenți, de regulă 3, concurau pentru a răspunde cât mai repede la o întrebare. În varianta „milionarilor” concurentul se întrece cu el însuși odată selectat.
    Dificultatea întrebărilor este mai mare la „Vrei să fii milionar” decât la celelalte concursuri de cultură generală.
  • marian marian
    Numai are farmec e expirata deja , poate il aduce si pe bursucul sa-i aduca paharul cu apa

Trimite un comentariu

sus