Skip to main content

Kanal D anunţă oficial Vrei să fii milionar, cu Teo, din toamnă

 
Kanal D anunţă oficial Vrei să fii milionar, cu Teo, din toamnă

E oficial. Teo Trandafir va spune, din toamnă „Vrei să fii milionar?”. Show-ul TV revine la Kanal D cu un nou sezon şi un nou prezentator, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate.

Teo Trandafir:

„Atractia dintre acest format si mine e uriasa, firul care ne uneste vine din admiratia mea pentru oamenii inteligenti, cu bun-simt si reactie corecta, adecvata contextului. Vreau sa intre cat mai multa lume in <Clubul milionarilor>. Sa curga cu milioane. Si aici intervin inteligenta, cartea, cititul... Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informatia si care vor sa castige un ban cinstit sa se inscrie la <Vrei sa fii milionar?>. Promit sa le fiu alaturi si sa ma bucur cu ei la fiecare prag pe care il vor depasi si care ii va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Imi doresc mult ca zicala <Daca ai carte, ai parte!> sa aiba corespondent in realitate”, a declarat Teo Trandafir.

Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV şi pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).

ISTORIE. Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, pe atunci sub numele „Vrei să fii miliardar”, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanţii televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Justiţia a dat câştig de cauză postului Kanal D.

În 2014 postul Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    stiti cumva daca a inceput emisiunea cu bucatari de la kanal d
  • Sabrina Sabrina
    TVR - Robingo - prezentator Horia Brenciu
    PRO - Stii si castigi -prezentator Mihai Calin
    PRO - Lantul slabiciunilor - prez. Andrei Gheorghe
    Toate au in comun faptul ca aveau multe intrebari la care se raspundea contra cronometru. Astazi trebuie sa vedem niste plictiseli, prezentatori care trag de timp. O emisiune nascuta moarta, pentru ca in loc sa se documenteze, sa caute intrebari si raspunsuri, producatorii prefera sa-i dea lui Teo singura sarcina de a trage de timp. La fel Dan Negru cu blondele = intrebari putine, fete multe, glume proaste...ce ne trebuie sa cautam intrebari multe cand se poate si cu intrebari putine.

Trimite un comentariu

sus