Skip to main content

Mișcări la Digi 24: postul de producător general, vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. La fel doi editori

 
Mișcări la Digi 24: postul de producător general, vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. La fel doi editori

Mișcări la postul de știri Digi 24. De câteva zile, stația are posturl de producător general vacant. Reporterul Cristina Sbîrn a plecat. În ultima perioadă, au părăsit televiziunea și doi EOD - Editor of the Day.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Fără producător general

Postul de producător general este, în prezent, liber. De la începutul lunii iunie, din informațiile Paginademedia.ro, Bebe Nicola a renunțat la poziția de producător general, după un an în această poziție. El rămâne în Digi 24, ca producător executiv.

Bebe Nicola - care lucrează la Digi 24 de la începuturile stației - a fost numit producător general în aprilie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici. El îl înlocuia pe George Simionescu (care a fost producător general timp de doi ani și jumătate).

Din informațiile Paginademedia.ro, Digi 24 nu a numit încă un nou producător general.

Cristina Sbîrn se duce în PR

Reporterul Cristina Sbîrn a plecat de la Digi 24, tot din această lună. Direcția: PR. Cristina Sbîrn a acoperit, în timp, zona de transporturi și, în ultimul an, a fost principalul reporter pe Guvern al Digi 24.

Înainte de Digi 24, Cristina Sbîrn a lucrat la Evenimentul zilei, la Adevărul și la Realitatea TV.

Și Raluca Lunculescu - reporter pe externe, a părăsit Digi 24, dar în luna aprilie. Lunculescu revenise la Digi în iunie 2016, din poziția de purtător de cuvânt al MAE (poziție în care plecase chiar de la Digi 24), după cum Paginademedia.ro a scris aici. În prezent, Raluca Lunculescu lucrează la agenția de PR Links Associates.

Doi EOD au plecat în ultima perioadă

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în ultima perioadă, doi EOD - Editor of the Day au plecat din Digi 24. Este vorba de Raluca Fință și de Horațiu Mihai.

În prezent, stația de știri are trei EOD: Dumitru Rahău, Adi Cojocaru și, după plecarea celor doi, Alex Căruceriu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • de ce nu au curaj sa spuna adevaratele motive ?
  Nu sunt multumiti de salariu sau au nevoie de mai multa afitmare?
  Peste vreo cateva luni iar citim pe pagina de media ca acestia se intorc iar la Digi 24. De unde scuipa, de acolo o sa linga cum zice proverbul....
 • @damian, toata lumea care lucra in presa la vremea aia stie ca erau o multime de reporteri care luau bani de la udrea ca sa scrie de bine. nu doar cei *** de ***, dar si altii. practica era veche, o consacrase un mare finantator agramat si ghiolban care dadea bani sa apara stiri cu el la teveu.
 • Hahaha..."a-t-i"intrebat o pe sbarn ce a facut cu banii primiti ca diurna in 2009,cand a fost la Paris? ***. Si poate o mai intrebati cum a zburat din
  realitatea catavencu cand s-a aflat....si pe ea,si pe sergiu voicu sa-l mai intrebati...amandoi in aceeasi situatie.
  Si nu aveti decat sa-mi moderati comentariul .....
 • Cand va spuneam ca la Digi este mai rau ca la puscarie.....Sunt oameni carec pleaca de acolo ca sa nu ajunga la spitalul de nebuni!
 • Am auzit ca vine aura titiriga. :))) le doresc succes si ma intreb cati eod, reporteri, etc vor mai ramane. E tare ca stirea e pe site de ore bune. Zero comenetarii. Exact ca audienta. Trist. Oare de ce pleaca oamenii de la cel mai " curat"post de stirI. Cosmine esti bine?:)

Trimite un comentariu