Skip to main content

Pătraru: asta fac slugile cărora li se dau funcţii, execută ordinele venite de la partid. Simplu şi trist pentru democraţia noastră

 
Pătraru: asta fac slugile cărora li se dau funcţii, execută ordinele venite de la partid. Simplu şi trist pentru democraţia noastră

REACŢIA LUI PĂTRARU. "După mai multe încercări eşuate şi tot felul de şicane, s-a reuşit acum. Pentru că asta fac slugile cărora li se dau funcţii, execută ordinele venite de la partid. Simplu şi trist pentru democraţia noastră." Este reacţia lui Dragoş Pătraru, după ce realizatorul Starea Naţiei a fost înştiiţat de TVR că se reziliază contractul.

Publicitate

"Misiunea TVR e clară. Să fie o goarnă a PSD-ului, în următorii doi ani, cu alegeri grele pentru partid", a scris Pătraru pe Facebook.

"Sunt ultimele zbateri disperate ale unor mentalităţi care trebuie să dispară cât mai rapid, dacă vrem să ne facem o ţară", a punctat realizatorul după ce i-a fost reziliat contractul.

Postarea lui Dragoş Pătraru:

Pentru că sunt în concediu, iar telefonul îmi sună ca-n gară, spre disperarea Monicăi şi a copiilor (vă mulţumesc pentru mesaje), fac aici câteva precizări, pentru cei interesaţi:

1. Decizia SRTV, de a denunţa unilateral contractul cu Starea naţiei, nu face decât să confirme ceea ce noi am susţinut cu argumente, în ultimele luni.

Că noua conducere a televiziunii publice a primit, la instalare, misiunea clară de a scoate această producţie de pe post, cu orice preţ.

După mai multe încercări eşuate şi tot felul de şicane (diminuare contract, anularea reluării de pe TVR 2, decalarea reluării de pe TVR 1, pentru a i se reduce audienţa), intimidări şi încercări de cenzură, s-a reuşit acum.

Pentru că asta fac slugile cărora li se dau funcţii, execută ordinele venite de la partid. Simplu şi trist pentru democraţia noastră.

2. Nu există încălcări ale contractului din partea noastră.

Tot ce am făcut a fost să încercăm să apărăm televiziunea publică de nişte oameni care ar face orice pentru funcţiile în care i-a pus partidul.

Doina Gradea spune: televiziunea sunt eu. Şi acţionează ca atare, fără să fie deranjată de cineva. De ce? Pentru că sunt foarte puţini oamenii care mai au pretenţii de la TVR, care cred că televiziunea publică trebuie să acţioneze în interesul publicului, nu în interesul puterii politice.

Timpul va confirma că noi am avut dreptate. Timpul şi justiţia, desigur.

3. Le mulţumesc angajaţilor TVR care ne-au ajutat să vă oferim un produs de calitate, celor care nu se lasă călcaţi în picioare şi celor care rămân acolo, să lupte din interior, atât cât pot, cu o conducere politizată şi obtuză.

Nu cred că vom avea curajul să revenim a treia oară la televiziunea publică.

Cifrele de audienţă confirmă că emisiunea Starea naţiei este cea mai bună producţie zilnică (luni-joi) din grila televiziunii publice. Mai mult, este - mă rog, a fost deja - singura producţie care îşi produce banii din publicitate, aşa cum prevede şi contractul, că finanţarea se face din surse proprii.

Contractul meu s-ar fi prelungit automat la 30 iunie, în condiţiile îndeplinirii fără probleme a clauzei de audienţă minimă (1,5 puncte de rating), clauză care nu mai există în niciun contract din TVR, pentru simplul motiv că asta ar duce la închiderea emisiunilor respective, de aceea graba conducerii de a denunţa contractul.

4. Misiunea TVR e clară. Să fie o goarnă a PSD-ului, în următorii doi ani, cu alegeri grele pentru partid.

Nu că televiziunea publică n-ar mai fi fost folosită pentru asta în ultimii 30 de ani, dar credeam sincer să acele vremuri s-au dus. Ei bine, nu încă.

Sunt ultimele zbateri disperate ale unor mentalităţi care trebuie să dispară cât mai rapid, dacă vrem să ne facem o ţară.

5. Sigur că emisiunea Starea naţiei nu se va opri. Asta e, suntem din nou daţi afară pentru să nu am vrut să ne ţinem gura, pentru că n-am vrut ”s-o facem mai soft”, cum ne îndemna Doina Gradea.

Şi vă mulţumim vouă, telespectatorilor, pentru forţa pe care ne-o daţi. Fără voi, emisiunea asta n-ar fi adunat nici zece ediţii, de aceea nu ne vom opri acum, după aproape o mie.

Astfel, deşi nu ştim încă unde, vă anunţăm că vom face tot ce depinde de noi să începem noul sezon la începutul lunii august.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    Cele mai mari sanse sa-l difuzeze pe patraru le are romania tv, de unde a plecat, apartinand de unitatea lui ghita. Asa ca Maximilian, schimba pe romania tv sa il vezi pe patraru cum isi unple buzunaru!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Domnul Pătraru se bucură de aprecierea multor oameni din media, vom avea un nou drept la replică din partea dumnealui în toamnă când va anunța care este postul TV la care se va muta emisiunea sa.
  • Anca Toader Anca Toader
    @ dan Patraru a plecat de la tvr prima oara cand era tanase director, pnl-ist, victimizandu-se de aceleasi lucruri ca in situatia curenta. A fost adus inapoi de irina radu, aservita psd, careia i-a multumit prin dezvaluirile “senzationale” despre doina gradea. Halal luptator cu fortele raului. A fost foarte profitabil pentru el sa faca afaceri cu tvr, de aia plange acum. Nu are nicio legatura cu publicul cinstit, cu vreo lupta dusa pentru principii sanatoase. Are legatura doar cu burta si buzunarul.
  • Dan Dan
    Sa ne spuna irina radu din albania cum a intrerupt contractul cu patraru dupa ce se perfectase deja contractul cu digi. Spunea ca nu mai are bani sa-l plateasca, nu? Si dupa aia de ce l-a reangajat pe cel care plecase turnând o galeata de laturi peste televiziunea de unde isi castigase banii. Cine se aseamana se aduna.
  • Leonardo Leonardo
    In epoca vătafului Dragnea am ajuns sa alegem intre patraru si gradea. In tara in care dancila este prim ministru, este o situatie aproape naturala. In tvr-ul guresilor care tipa in gura mare cat de profesionisti sunt ei, in televiziunea cu 2500 de patroni, unde fiecare este prorpriul sau sef, ar trebui ca nimeni sa nu ridice capul sin pamant. Penibililor, rusine nationala ce sunteti.
  • Ioan Ioan
    Constatam si pe aceasta cale ca oricine a dat buna ziua sau a intins o mana acestui *** ***. Mica brigada interlopa pe care o conduce isi aranjeaza contractele prin intermediul unor campanii de autovictimizare (PR) regizare strategic. Un om cu un caracter infect, un salvatoru-neamului de serviciu. Are rasopuns si glume pentru orice problema, le stie pe toate, este arbitrul corectitudinii, dupa ce s-a lansat pe banii lui Ghitza.
  • alex2 alex2
    Oricine l-ar angaja tre' sa stie ca omu' va inregistra pe ascuns tot ce vede si aude. Dupa inregistrari din TVR urmeaza Digi; a zis ca nu asteapta decat sa expire termenul din contractul reziliat chiar de el si face publice mailuri si documente interne. Eu sunt sigur ca are si audio.

    Emisiunea avea multe momente bune, dar cine si-ar fi inchipuit ca nenea asta are asa apucaturi in viata privata.
  • Johnny bravo Johnny bravo
    Astea sunt ultimele zbareri disperate ale lui patraru de a se victimiza in speranta ca ii va ma prelungi tvr-ul contractul foarte profitabil incasand bani grei cu ajutorul statului. Asa a facut de fiecare data inainte si dupa pauza intre sezoane. O tactica comerciala. Spera ca il va ma primi si a treia oara? E posibil daca se intoarce irina radu, careia i-a dedicat tot spectacolul asta cu inregistrarile pentru o razbunare ieftina pe gradea. Dar daca este atat de impartial, de ce nu se duce la digi? Pentru ca si acolo si-a batut joc pentru a castiga bani din intreruperea inainte de termen a contractului. Are locul cald la unitate la Ghita tv. Asa ca nu are de ce sa se planga. Si daca nu il mai ia nimeni, in 5 ani si-a asigurat bani pana la pensie din emisiune. Isi plange de mila pentru ca da bine la publicul lui.

Trimite un comentariu

sus