Skip to main content

Pe trei posturi. Unde se vor vedea în următorii trei ani meciurile UEFA Champions League şi Europa League

 
Drepturi TV, Fotbal
Drepturi TV, Fotbal

Meciurile din UEFA Champions League şi din Europa League se vor vedea, în următorii trei ani, pe staţiile TV a trei grupuri media.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori telekom cu staţii proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe staţiile Telekom Sport şi de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3).

Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport şi Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiţii europene. Look are două posturi, Look TV şi Look Plus.

Pro TV, fără Europa League după nouă ani

În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Europa League pe post. Practic, de când există competiţia, Pro TV a difuzat meciurile Europa League.

Din informaţiile Paginademedia.ro, deţinătorii drepturilor pentru competiţiile europene au fost mai flexibili la aceaste negocieri în legătură cu opţiunea free-to-air. Opţiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuţi.

În ultimii trei ani, meciurile din Champions League şi din Europa League s-au văzut pe posturile Telekom şi, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oţiunea free-to-air).

În această perioadă, pe piaţa posturilor de sport se poartă negocieri şi pentru campionatele din Spania şi din Italia (care au fost la Digi Sport).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Winy Winy
    Pai de ce s-ar plati la Digi pentru Look TV și Look Plus, cand si Digi prin canalele sale Digisport transmite aceleasi meciuri, si chiar mai mult decat atat ?
  • Sandu Sandu
    O ciudățenie mai mare n-am pomenit... UPC dă fotbal contra cost pe Look TV și Look Plus, iar Digi le retransmite gratuit... Să vedem când vor fi preluați de Vodafone cum va fi.
  • Digi sport o mare frauda Digi sport o mare frauda
    Asta e romania. In loc sa promovam firmele de tv RO noi dam meciuri pe canale de la firme straine. TVR 1 TVR 2 Ar trebui sa trasmita competitiile UCL SI CUPA UEFA. Plus ca la upc trebuie sa platesti ca sa ai look tv si eu nu platesc pt un canal al unui ungur mai alex ca e patron cfr cluj.
  • Cata Cata
    Digi Sport a cumparat, in exclusivitate pana 2021 si Ligue 1!
  • claudiu claudiu
    Look tv e contra cost la UPC in pachetul sport si costa 10 lei sunt ceii mai dezanvantajati
  • Andrei Andrei
    @Daniel-Marcel, problema Seria A exista si in Italia, inca nu se stie cine si cum va oferi publicului meciurile de fotbal, se pare ca vor avea nevoie de doua abonamente diverse, la doi distribuitori de servicii, acum, cine stie cum vor vinde meciurile pentru extern, dar pe plan local e haos total.
  • DANIEL-MARCEL DANIEL-MARCEL
    SERIE A????????????
  • Adi Adi
    La UPC, Look nu e in pachetul de baza! E contra cost! E ca si HBO. A, ca vi l-a bagat pe gat fara sa stiti, e altceva.Ca nu bagati in seama notificarile de la UPC e problema voastra.Costa vreo 10-15 lei din cate stiu.
  • claudiu claudiu
    DigiSport difuzeaza in esclusivitate Ligue 1 paana in 2021
  • Viorel Viorel
    -Exista si DigiSport 4
    - Se discuta si Bundesliga nu doar Seria A si La Liga
  • qwerty qwerty
    @Petrisor - Spania era si la telekom sport
  • Robert Robert
    UCL ramane la Telekom ;)
  • Bobby Bobby
    Postul ProTV a pierdut dreptul de a mai difuza meciuri din Liga Europa, după 9 ani de emisie. Totuşi, ProTV va putea transmite anumite meciuri din Liga Campionilor, inclusiv finala care va avea loc pe Wanda Metropolitano, noul stadion al celor de la Ateltico Madrid. Finala Ligii Europa va avea loc la Baku, pe Stadionul Olimpic.
  • claudiu claudiu
    Ba da vad si aia de la Upc pe Look Plus si Look Tv
  • Bobby Bobby
    @Adi, mai da si look tv meciuri si din cate stiu e la upc.

Trimite un comentariu

sus