Skip to main content

Pe trei posturi. Unde se vor vedea în următorii trei ani meciurile UEFA Champions League şi Europa League

 
Drepturi TV, Fotbal
Drepturi TV, Fotbal

Meciurile din UEFA Champions League şi din Europa League se vor vedea, în următorii trei ani, pe staţiile TV a trei grupuri media.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori telekom cu staţii proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe staţiile Telekom Sport şi de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3).

Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport şi Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiţii europene. Look are două posturi, Look TV şi Look Plus.

Pro TV, fără Europa League după nouă ani

În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Europa League pe post. Practic, de când există competiţia, Pro TV a difuzat meciurile Europa League.

Din informaţiile Paginademedia.ro, deţinătorii drepturilor pentru competiţiile europene au fost mai flexibili la aceaste negocieri în legătură cu opţiunea free-to-air. Opţiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuţi.

În ultimii trei ani, meciurile din Champions League şi din Europa League s-au văzut pe posturile Telekom şi, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oţiunea free-to-air).

În această perioadă, pe piaţa posturilor de sport se poartă negocieri şi pentru campionatele din Spania şi din Italia (care au fost la Digi Sport).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bruno Bruno
    @Adi ? nu au look tv la UPC ?
  • tvg tvg
    Gresit!
    UPC are Look-urile care dau CL si EL :)
  • Adi Adi
    Wow! Protv este out de la Champions League si Europa league???
    Asta e mare problema pentru cei care sunt la UPC! Acum chiar ca nu mai vad nimic fotbal, sport in general.

Trimite un comentariu

sus