Skip to main content

Robert Tiderle, creativul de la Papaya, la Paginademedia LIVE

 
Robert Tiderle, creativul de la Papaya, la Paginademedia LIVE

Robert Tiderle, fondatorul agenţiei Papaya Advertising, vine la Paginademedia Live. Papaya este agenţia de publicitate care semnează, printre altele, spotul Transavia Domnilor, treziţi-vă!

Publicitate

Este agenţia de publicitate la care CEC Bank a renunţat, la o zi după ce Papaya a anunţat, pe Facebook, că le dă liber oamenilor pentru a protesta în Parcul Izvor.

Robert Tiderle va fi în direct pe Paginademedia.ro şi pe Facebook azi, în jurul orei 14.

Papaya Advertising a lucrat pentru CEC Bank din 2007. De multe ori, reclamele CEC au cuprins şi mesaje sociale: "Nu ţara trebuie schimbată, ci modul în care o privim" e un exemplu.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya este unul dintre cei mai activi publicitari în zona civică. A realizat, printre altele, spoturile Salvaţi Roşia Montană (cu Maia Morgenstern şi Dragoş Bucur). Este autorul spotului Trenul, pentru Cuminţenia Pământului.

Cea mai nouă reclamă Papaya este Domnilor, treziţi-vă!, pentru clientul Transavia, cu mesajul: Dacă mai mulţi ar fi făcut lucrurile aşa cum trebuie, România ar fi arătat altfel.

Interviul live, AICI:

VIDEO. Spotul CEC "Nu ţara trebuie schimbată":

;

VIDEO. Spotul Salvaţi Roşia Montană

VIDEO. Spotul Transavia

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • papa yaaaa papa yaaaa
    @mihaita....ai un stil aparte. Parca te cunosc de undeva. Tu esti?
  • mihai mihai
    fara suparare...reclamele la CEC sunt jalnice! Se incearca o doza de "patriotism local" in ele fara nici o concentrare pe produs. "pisicile" BRD-ului dau clasa la orice ora! Daca doar asta a reusit "marele creativ"...merita sa fie pus pe liber! Cat despre Transavia...cat timp dai 15 mil de euro copilasului sa-si faca teren de golf ce e inaugurat de Iohannis ce sa arate cum este "lucru' bine facut"...mult succes! Din cate stiu gainile nu voteaza
  • Me Me
    @Miruna,
    De unde si pana unde ai ajuns tu la antene? sau doar asta ai in repertoriu cand nu mai ai justificari logice? Cat despre antene, pro si alte trusturi serioase isi platesc impozitele si sunt mai indreptatite sa vorbeasca despre banul public decat Realitatea, B1 si alti abonati la insolventa de ani, mai multi decat legea ar permite.
    Pentru unii, FB sa existe .. ca sa aibe unde sa isi dea intalnire.
  • Miruna Miruna
    Bravo, autentic si curajos. Nu e treaba voastra cati bani au costat serviciile agentiei. Mai bine intrebatii pe antenistii zero cati bani au ca sa isi bata joc de cei mai vulnerabili romani: prostii!
  • Cornel Cornel
    Robert Tiderle , #deținătoruladevăruluiabsolut :
    ăăă!......ăă!...îî...ăăă!..ăăă!......ăă!...îî...ăăă!
    Decât un creativ !
  • ViorelD ViorelD
    Nu Papaya trebuie sa declare banii. CEC, eventual...Traiesti in confuzie @geo.
    Sunt contracte comerciale, intre o entitate de stat si una privata. Plus ca e penibil sa reactionezi asa, instant. Plus ca Papaya nu e angajatul CEC. Plus ca traim in 2018 nu in 1950...
  • Me Me
    @geo,
    100% de acord cu tine. Sunt de acord sa ne spuna cati bani au luat si ce au facut de ei ... ca ceva care sa se evindentieze intr-un fel, nu am vazut.
    Sunt de acord si cu CEC, fiind de stat, sa nu colaboreze sau sa inceteze colaborarea cu cineva care aduce atingere chiar statului.

    @ #rezist,
    cum ar fi daca postul TV XYZ ar colabora cu cineva pentru a-i construi imaginea, iar acel cineva, in timpul liber sau nu, face tot ce poate pentru a denigra actionarul majoritar al acelui post TV? De ce sa mai continui cu el? Doar ca asa vrea "altcineva". Exclus!

    Asa cum am zis intr-un mesaj anterior, in mommentul in care au partizanat, si nu de partea celui care ii "plateste" salariile, si-a asumat riscul. Sper ca au asigurare. :)
  • Betty Betty
    In zece ani ai lucrat cu niste oameni la CEC. Ce le-ai spune acum acestor oameni dupa tot ce s-a inamplat in urma declaratiei tale?
  • una una
    oh, look ! paginademedia continua sa faca reclama talibanilor #rezist. au uitat ca se numesc "de media." bravos, cec ! acum au baietii mai mult timp liber sa protesteze.
  • mihai mihai
    Dacă o firmă privată de publicitate ar trebui să își publice contractele cu statul, atunci și *** și Ghiță TV trebuie să arate grămezile de bani și contracte pe care le iau de la pesedeu în schimbul cărora *** non stop.
  • geo geo
    Io, esti publicitar sau ce esti...te deranjeaza sa faca publice anumite informatii. Sau ce...
    Hai ca ti-am acordat prea mare importanta...marș aveți deseară !
  • Io Io
    @geo esti praf! Stai jos! Ce are mah *** cu prefectura? Bai Georgele (sau Dorele?) gandeste mah un pic inainte sa scoti *** *** ***
  • F F
    Ei fac reclamele, nu hotărăsc unde cumpăra CEC publicitate.
  • MODORCEA MODORCEA
    De ce sa iti zica tie, esti ANAFul? Pe vremea ta era ok cu Inchizitia, acum nu mai este. Si nu iti aduci aminte ca nu ai cum, cu dotarile pe care le ai.
    Si de ce vorbesti la plural? E de la personalitatile multiple?
  • geo geo
    Sa ne zica cati bani a incasat de la CEC Bank in ultimii 10 ani si pentru ce anume. Pentru ca nu imi aduc aminte de nicio reclama / campanie memorabila.
    Eventual daca mai are si alte contracte cu statul. Pentru ca nu ne intereseaza cele din zona "civica" ce solicita caderea Guvernului.

Trimite un comentariu

sus