Skip to main content

EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

 
EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenţia care "şi-a luat liber să protesteze"

EXCLUSIV. Agenţia de publicitate Papaya Advertising, care a anunţat, ieri că "dă liber oamnilor ca să protesteze", a pierdut clientul CEC Bank.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, CEC Bank a notificat azi agenţia de publicitate Papaya - condusă de publicitarul Robert Tiderle în legătură cu rezilierea contractului.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle a confirmat informaţia.

Întrebat de motivele rezilierii, Tiderle a declarat:

"În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, aşa cum multă lume îşi poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online şi nu numai."

Aţi cerut o explicaţie clientului?

"Nu am primit nicio explicaţie. Dacă ele vor întârzia să apară, vom cere respectuos să ni se spună, după zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri."

"Noi nu regretăm perioada de zece ani, în care am lucrat pentru CEC, cum am putut noi mai bine, dar nu regretăm nici postarea de ieri, pentru că noi credem că dreptul la liberă exprimare este mai important decât orice buget", a mai declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro.

Tot astăzi, spune Tiderle, Papaya a fost vizitată de "două persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finanţelor".

"Au lăsat la sediul agenţiei o hârtie neştampilată, fără antet, cu noi prevederi la o lege care are legătură cu publicitatea", a declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro,

Papaya Advertising lucrează pentru CEC Bank din 2007. De multe ori, reclamele CEC au cuprins şi mesaje sociale: "Nu ţara trebuie schimbată, ci modul în care o privim" e un exemplu.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya este unul dintre cei mai activi publicitari în zona civică. A realizat, printre altele, spoturile Salvaţi Roşia Montană (cu Maia Morgenstern şi Dragoş Bucur). Este autorul spotului Trenul, pentru Cuminţenia Pământului.

Cea mai nouă reclamă Papaya este Domnilor, treziţi-vă!, pentru clientul Transavia, cu mesajul: Dacă mai mulţi ar fi făcut lucrurile aşa cum trebuie, România ar fi arătat altfel.

Postarea de pe Facebook legată de ziua liberă:

VIDEO. Spotul CEC "Nu ţara trebuie schimbată":

;

VIDEO. Spotul Salvaţi Roşia Montană

VIDEO. Spotul Transavia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogu puiu Gogu puiu
    Papaya=***
  • mihai mihai
    bine a facut CECul
  • papa yaaaa papa yaaaa
    Aia care au inchis conturile la cec; voi n-aveti bani sa treceti strada. Cand ati vazut o bancnota de 100 de lei? In afara de tv si internet.
  • Dorin Dorin
    Am închis conturile la CEC pentru ca nu au vrut să mă lase să fac tranzacție în contul mamei mele desi eram împuternicit. Motivul lor era ca nu sunt actualizate datele. C. I. Era același ca în urmă cu aproximativ 8 luni când am mai facut tranzacții.. Am dus-o pe mama de 70 ani să confirme că nu s-a schimbat nimic in actele noastre. Am mai așteptat aproximativ 40 minute să vină confirmarea din județul unde era deschis contul. Cand am zis de baza lor de date in servar a zis ca nu au servar si abia acum se lucreaza. În cazul meu nu a fost o urgenta mare dar dacă mama era plecată din țară și tranzacția care o doream era o urgență?
    M-au pus pe drumuri bănui eu pentru ca aveau suspiciuni că mama nu mai este deși nu solicitam toți bani din conturi. Am vrut sa scot banii di.ineata la ora 10 si am reușit la ora 16 după ce am umblat după mama la tara ca sa confirme că este tot asa cum a fost in urma cu 8 luni.
  • gogu gogu
    Ce imi plac mie *** astia ***, care mai degraba ar sta la/pe ***, ***....
    ***, era de bine pentru patronii de la firma asta caruia nici nu o sa ii pronunt numele fiindca este prea mic in industria de advertising ... la fel si cu banca, cat a fost condusa de oameni de dreapta, pffoaai era super tare (nah, contractul cu aceasta firma atunci a fost incheiat, pe vremea celor de dreapta, ca sa fie bine si pentru ei)....acum ca orice business, cand nu vrei sa fi asociat cu o alta firma care alege o anumita optiune politica, este dreptul tau sa iti disociezi imaginea...asa ca nu inteleg cu ce a gresit banca in a rezilia contractul ...si pentru rezistenti...nu sunt fan al serviciilor CEC, folosesc alte banci, dar nici nu pot sa nu observ ca internetul a ajuns un spatiu de manipulare si minciuna in masa, promovate de spalati pe creier... iar autoritatile, ar putea sa se autosesizeze sa inceapa o ancheta penala pentru instigare la savarsirea unei fapte in culpa (ex. prejudicii materiale si morale produse unei entitati private), insa sunt curios daca o sa o faca, ca in cazurile altor oameni politici pe care ii doresc la parnaie.
  • mad79 mad79
    De ce nu mai este afisat mesajul meu!?
  • Me Me
    Este CEC o vaca de muls? ... si Papaya Advertising este unul dintre mulgatori? De ce se face atata tam-tam? Sa mearga sa castige bani de pe piata libera, sa isi arate creativitatea in alta parte si sa ii faca pe cei de la CEC sa le para rau. Nimeni nu trebuie sa le planga celor de la Papaya Advertising de mila, au stiut in ceea ce s-au bagat in momentul in care au partizanat. Cat despre CEC si alte institutii de stat ... sa se opreasca din a mai fi capusate si sa produca pentru actionarul majoritat, STATUL ROMAN.
  • Varanu' Varanu'
    Ce mai atacau pesedistii la A3.6 si RTV CEC-ul cand i-a dat un credit fetei lui Basescu... Acum fac scut in jurul bancii ;-)))
    Oricum, cu scandalul asta mi-am adus aminte ca aveam niste banuti acolo. Nu multi, vreo 25.000 de lei (nu-s "sarac" si "cinstit" ca sefii PSD sa fac investitii in Brazilia sau Madagascar, dar "plang" pe umarul amaratilor cand le cer votul), care au luat azi drumul altei banci :-P
  • euro euro
    Pentru aia care comenteaza ca isi vor retrage banii de la cec sau nu vor mai face un credit apeland la cec; pai voi in primul rand trebuie sa aveti bani...sa munciti pentru ei....si abia dupa aceia sa vedeti unde ii economisiti. Credit nu va da nimeni doar pe vorbe sau pentru faptul ca rezistati. hahaha
  • mihai mihai
    Tare se mai screm pe aici postacii ciumei roșii să își apere stăpânii și să le discrediteze adversarii. Asta e bine, înseamnă că sunt disperați
  • geo geo
    Poate cei de la Papaya Advertising ne vor spune cati bani au incasat in ultimii ani de la CEC...si sa nu ii plangem, de acum inainte vor lucra - pe bani multi - pentru diverse proiecte ale asociatiilor si fundatiilor apropiate celor de la Rezist...doar cica sunt sute de mii de donatori benevoli care ar da oricat ca sa cada actualul Guvern.
  • Clau Clau
    Statul paralel nu are antet... pe hartii
  • Stânga Stânga
    De când agențiile de media fac politică? Iar pagina de media a fost interesantă la inceput, acum este gazeta de perete a Pro , violent antiA3 și Rtv si care încearcă să impună o anumită linie politică nu neapărat agreată de toată lumea.
  • Mama lui Alexandru Mama lui Alexandru
    @alexandru
    Stai jos și taci ca nu prea te duce capul.
  • Radu Radu
    ce pareri dubioase pe forumul asta, de fapt le gasesc pe tot internetul, dragi romani, ce aveti in cap ? "asa e cand te apuci de politica". pe bune stimabile? in ce tara cu apa calda te calca ministerul de finante dupa ce iei o pozitie pe FB ? "clientul nostru e stapanul nostru, pentru agentie va fi mai greu", serios, crezi ca Papaya sta in contractul cu CEC, care-s bugetari, si vin banii la sfantul asteapta ? haha "Dar facem presiuni sa se inchida televiziuni care nu ne plac." - acele televiziuni de care spune madam, daca CNA-ul ar fi functionat ca intr-o tara cu apa calda, ar avea doar live-uri pe facebook si-atat. Respect Papaya si oamenii care inca mai gandesc liber in tara asta. Din ciclul, cum sa ingropam afaceri pentru ca printeaza flyere pentru protestatari, cum sa dam 10000 de lei amenda pt ala care si-a lasat apartamentul la liber pt proiectia cu laser. Credeam ca astia au ceva doar cu multinationalele, dar si cu autohtonii ?

Trimite un comentariu

sus