Skip to main content

PE SCURT. Simona Halep devine imaginea Rexona

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

Brandul de deodorante Rexona a anunţat, printr-un comunicat de presă, semnarea unui parteneriat cu Simona Halep.

Publicitate

Astfel, numărul 1 mondial din tenisul feminin devine ambasador al brandului Rexona.

Reprezentanţii companiei spun că, parteneriatul prin care sportiva din România devine imaginea Rexona a fost semnat la începutul acestei luni.

Simona Halep:

„Fiecare dintre noi poate să ducă o viaţă sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanţă ca să faci mişcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi şi ştiu din experienţa mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate.

Şi dacă ai alături şi un partener pe care te poti baza, aşa cum este Rexona, atunci mişcarea poate să devină o plăcere”

James Simmons, CEO Unilever:

"Prin acest parteneriat extraordinar, sperăm să îi inspirăm pe români spre un stil de viaţă activ şi sănătos. Chiar dacă escaladezi un munte, faci jogging dimineaţa sau te plimbi cu copiii în parc, Rexona nu te va dezamăgi! Simona este un ambasador ideal.

Echilibrul, pasiunea şi naturaleţea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanţa ei excepţională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Ar trebui și celelalte fete,Begu,Carstea,Bogdan,Dulgheru.nu numai Halep,nu mi se pare corect,la FED CUP,nu Halep a fost numărul 1...da,are valoare,dar,daca vrem sa stimulam performanta,creați, motivați.. detest pe pupincuristii lui Halep,care se uita la ea ca la o icoană,dar,nu e singura,aici,așa că,ciocu mic Rexona,esti un dezastru ca și calitate..asta o spune cineva,care trăiește în altă parte,și tu,nu exiști...cioclu mic,si odestie
  • bing bing
    ar trebui sa fie imaginea rexona pe plan international, nu doar in Romania

Trimite un comentariu

sus