Skip to main content

PE SCURT. Simona Halep devine imaginea Rexona

 
PE SCURT. Simona Halep devine imaginea Rexona
Foto | Hepta

Brandul de deodorante Rexona a anunțat, printr-un comunicat de presă, semnarea unui parteneriat cu Simona Halep.

Astfel, numărul 1 mondial din tenisul feminin devine ambasador al brandului Rexona.

Publicitate

Reprezentanții companiei spun că, parteneriatul prin care sportiva din România devine imaginea Rexona a fost semnat la începutul acestei luni. 

Simona Halep:

„Fiecare dintre noi poate să ducă o viață sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să faci mișcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi și știu din experiența mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate.

Și dacă ai alături și un partener pe care te poti baza, așa cum este Rexona, atunci mișcarea poate să devină o plăcere”

James Simmons, CEO Unilever:

"Prin acest parteneriat extraordinar, sperăm să îi inspirăm pe români spre un stil de viață activ și sănătos. Chiar dacă escaladezi un munte, faci jogging dimineața sau te plimbi cu copiii în parc, Rexona nu te va dezamăgi! Simona este un ambasador ideal.

Echilibrul, pasiunea și naturalețea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanța ei excepțională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar trebui și celelalte fete,Begu,Carstea,Bogdan,Dulgheru.nu numai Halep,nu mi se pare corect,la FED CUP,nu Halep a fost numărul 1...da,are valoare,dar,daca vrem sa stimulam performanta,creați, motivați.. detest pe pupincuristii lui Halep,care se uita la ea ca la o icoană,dar,nu e singura,aici,așa că,ciocu mic Rexona,esti un dezastru ca și calitate..asta o spune cineva,care trăiește în altă parte,și tu,nu exiști...cioclu mic,si odestie

Trimite un comentariu