Skip to main content

Smiley rămâne în juriul Vocea României și în sezonul următor

 
Smiley rămâne în juriul Vocea României și în sezonul următor
Smiley și Ana Munteanu

Pro TV l-a anunțat pe ce de-al treilea antrenor Vocea României din sezonul opt. Este vorba de Smiley, juratul care a dat ultima Voce a României în persoana Anei Munteanu. 

Publicitate

Anunțul a fost făcut de matinalii de la Kiss FM, Rusu și Andrei. Aceștia l-au avut invitat în studio pe Smiley, cu care au discutat despre schimbările din noul sezon Vocea României și despre strategia acestuia prin care vrea să câștige și sezonul opt.

Până acum postul de televiziune i-a mai anunțat pe Irina Rimes, care este la prima apariție în show și pe Tudor Chirilă.  

"Pentru mine, a fi antrenor la Vocea României este o extensie a lucrurilor pe care le fac zi de zi și o școală, în același timp. Fiecare sezon e o bucurie, pentru că ascult foarte multe voci extraordinare și cunosc oameni care își doresc cu adevărat să facă o carieră în muzică.

E locul ideal pentru mine să descopăr talente. În momentul în care vorbesc pentru concurenți, parcă vorbesc și pentru mine, și eu am o grămadă de lucruri de învățat de la ei.

În plus, are show-ul ăsta un mod de a te surprinde cum n-am mai văzut. După atâtea sezoane, după ce am ascultat mii de voci, mă simt înainte de sezonul 8 ca și cum aș fi la prima ediție. Asta e magia pe care o aduce Vocea României”, a spus Smiley.

Smiley este în juriul talent show-ului de pe Pro TV din sezonul întâi și a dat doi câștigători, pe Ștefan Stan în primul sezon și pe Ana Munteanu.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Andra are studii muzicale, ea a terminat Facultatea de Muzica... Despre ce vorbim aici? Este considerată de majoritatea profesorilor de canto ca Dana Dorian sau Crina Mardare drept cea mai bună Voce din România. Este usor sa vii aici si sa faci niste acuze... Eu sunt fan Loredana dar Andra din punct de vedere Vocal ii este superior... Andra transmite emoție pura.
  • @Iana
    Doar Loredana are studii muzicale (ea mai exista in juriu?). Toti ceilalti canta dupa ureche. Dar e adevarat ca Andra nu are stofa de nimic altceva decat cantat. Ea este doar vocalista ca are voce si atat.
  • Cei mai cunoscuti de la Vocea = Ilinca Bacila si Alex Florea, si nu au fost castigatori la Vocea, dar au fost locul 7 la Eurovision 2017 (locul 5 la televoting in finala de la Kiev). Sah Mat.

Trimite un comentariu