Skip to main content

VIDEO. Telekom România și Leo Burnett au câștigat Bronze Lion la Cannes Lions

 
VIDEO. Telekom România și Leo Burnett au câștigat Bronze Lion la Cannes Lions

Telekom România și Leo Burnett au câștigat premiul Bronze Lion în cadrul Festivalul Internațional de Publicitate de la Cannes pentru campania „Vloggers' Swap”.

Publicitate

Leul de bronz a fost câștigat în categoria „Social Community Building & Management” și a mai primit o nominalizare și în categoria „Use of Celebrity, Influencers & Key Opinion Leaders”. Pe plan internațional, „Vloggers’ Swap” a obținut și marele premiu în competiția globală a Publicis One – Data Driven Creativity Awards.

„Vloggers' Swap” a fost o campanie care a promovat oferta de „Video Nelimitat” de la Telekom care a obținut peste 9 milioane de vizualizări și care a convins tinerii să se aboneze la vloggerii implicați în proiect.

Câțiva dintre vlogerii implicați în campanie sunt: Deliric – Selly, Noaptea Tarziu - Vlad si Cristi Munteanu, LikeOne - Alex Alvarez, Mihai-Alexandru Hash - Bogdan Teches, Emil Rengle - Dorian Popa, Patricia Blaj - Anca Bucur, Denise Iacobescu - Andra Udrea. Aceștia au făcut un schimb de conținut, astfel că fanii au avut parte de conținut diferit față de ceea ce erau obișnuiți. Spre exemplu, Deliric a creat conținut pentru canalul de Youtube al lui Selly și invers.

Ruxandra Rau, Director Brand si Strategie de Comunicare Telekom Romania:

„Suntem foarte mândri să avem primul Cannes Lion câștigat de o campanie de comunicare în toată istoria companiei noastre, și primul premiu luat de o campanie locală, dezvoltată în Europa, de una dintre țările grupului Deutsche Telekom. Dupa recunoașterea performanței în piața din România, recunoașterea internațională este un pas extraordinar pentru comunicarea Telekom România, certificând încă o dată puterea ideii creative și a echipei, ca și relevanța subiectului "filter bubble" pentru targetul nostru. Mulțumiri și felicitări nelimitate echipei Leo Burnett pentru succesul comun.”

VIDEO: Vloggers' Swap

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu am fost în targetul acestei campanii.
    Probabil de-asta nu sunt abonată romtelecom, sau telepom, sau telecum sau cum îi mai spune acum.

Trimite un comentariu