Skip to main content

VIDEO. Grupul Ogilvy trece prin cel mai important rebranding din istoria sa de 70 de ani

 
VIDEO. Grupul Ogilvy trece prin cel mai important rebranding din istoria sa de 70 de ani

Ogilvy a anunțat cea mai importantă transformare din istoria sa, la 70 de ani după ce David Ogilvy a pus bazele organizației cu același nume. 

Continuând, astfel, un amplu proces de transformare strategică, Next Chapter, Ogilvy introduce o nouă structură organizațională și o nouă identitate de brand.

Publicitate

Cele trei entități distincte - OgilvyOne, Ogilvy & Mather Advertising și Ogilvy Public Relations alături de celelalte sub-branduri și specializări, distincte până acum - se vor numi simplu: Ogilvy. Toate acestea vor funcționa de acum sub aceeași identitate vizuală, aceeași poziționare și aceeași abordare integrată a serviciilor, spun reprezentanții agenției într-un comunicat. 

„A fost o călătorie de 18 luni pentru brandul Ogilvy și cea mai mare transformare din istoria agenției noastre”, a declarat John Seifert, CEO Ogilvy Grup Worldwide.

„Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor în permanentă schimbare ale clienților noștri, facem acest pas îndrăzneț de a redefini compania și de a construi un nou model pentru industria în care activăm, și la a cărei dezvoltare contribuim de peste 70 de ani”, a adăugat John Seifert.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Romania și CEO Hogarth România, în contextul anunțului făcut de compania mamă:

„Experiența ultimilor ani, în lucrul cu clienții din România, ne-a condus, în mod intuitiv, spre un mod de lucru integrat și ne-a antrenat în spiritul acestui nou capitol. Noua structură organizațională oferă oportunități deosebite fiecărui membru al echipei locale și pune în centrul a tot ceea ce facem clienții și nevoile lor, care sunt în continuă schimbare.”

Ogilvy Worldwide

Ogilvy este astăzi o rețea creativă integrată, una dintre cele mai premiate agenții din lume, parte din grupul WPP, cel mai mare grup de comunicare la nivel internațional.

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy. Portofoliul de clienţi cuprinde companii pentru care Ogilvy România dezvoltă campanii de comunicare, atât la nivel internaţional, cât şi la nivel local - Philips, Heineken (Strongbow, Ciuc Premium, Cidru Mândru, Blind Pig, Old Mout, Stassen), ETI Gida, Lenovo, Dr. Oetker, Kimberly Clark, IBM, Piraeus Bank, Mega Image, Montefarmaco, Sanofi, Leroy Merlin şi alte companii de renume. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu