Skip to main content

Antenele au semnat cu UPC. Operatorul va plăti pentru canalele Intact odată cu ieşirea lor din must carry

 
Antenele au semnat cu UPC. Operatorul va plăti pentru canalele Intact odată cu ieşirea lor din must carry

Intact a semnat cu UPC pentru ca Antenele să rămână în grila operatorului de comunicaţii după ieşirea din must carry.

Publicitate

Practic, UPC va plăti pentru a putea avea în grilă posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV.

Până acum, Antenele au mai semnat (pe lângă UPC şi Focus Sat), cu RCS, cu Orange şi cu o serie de companii locale sau regionale.

Reamintim că, în această lună, grupul Intact a ieşit din lista televiziunilor must-carry, ceea ce înseamnă că operatorii de cablu trebuie să plătească staţiilor pentru a le putea difuza.

Primul operator mare cu care Antenele au semnat a fost RCS, ocazie cu care cele două grupuri - Digi şi Intact, au anunţat că renunţă la procesele pe care le-au intentat unii altora de-a lungul timpului, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

De notat că, în acest moment, cele mai importante grupuri TV din România - Pro TV şi Intact - sunt distribuite în acest sistem (în schimbul unor taxe de la cablişti). Pro TV a ieşit din must-carry în urmă cu câţiva ani.

Anunţul Intact din această seară, legat de contractul cu UPC:

Statiile tv ale Antena TV Group S.A si Antena 3 S.A. ramanin grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neintrerupt, in retelele UPC si pe platforma DTH Focus Sat, in baza parteneriatului stabil si de lunga durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. il au cu UPC Romania SRL si cu Focus Sat Romania SRL.

In luna iunie 2018 trustul INTACT a anuntat iesirea posturilorsale tv din must carry si incheierea unui parteneriat cu grupulRCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in reteleledistribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatileRCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange si alte societati de distributie cu acoperire locala si regionala. De asemenea, existadiscutii cu ceilalati distribuitori de programe tv cu scopul incheierii contractelor de distributie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Varanu, pt pro tv nu plătești, e la fel
  • Varanu' Varanu'
    Pot sa ramana in grila sau sa le codeze, iar cine vrea sa le vada sa platesca suplimentar. Sa nu mareasca insa obligatoriu pretul abonamentului, asta ar fi o magarie! Exista si posibilitatea rezilierii contractului...
  • Catalinnn Catalinnn
    Liviu, ai oarecum dreptate. Antena1 e totusi a doua televiziune din Romania, cred ca majoritatea ar dori sa o pastreze in grila. Cert e ca, intr-o societate normala, A3 si RTV ar fi fost inchise demult, pentru ca minciunile defunctului OTV nu erau nici la jumatate fata de aceste doua posturi abjecte. La fel si Realitatea Tv, doar ca din cauza datoriilor colosale.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Foarte bine ca au ramas. Exista telecomanda si daca nu iti place ceva nu esti obligat sa te uiti. Trebuie sa fi foarte prost sa iti doresti ca singurul trust 100% cu capital romanesc si care isi plateste taxele la zi sa nu fie in grila. Inteleg ca unii nu ii au la suflet, dar din pacate cablistii nu sunt atat de prosti sa dea cu piciorul la venituri... In momentul de fata televiziunile trustului sunt in top 5. Cu parere de rau, hoiturile sistemului nu prea fac fata. :)
  • Nicolae Nicolae
    Dar UPC de ce nu ne intreaba daca vrem marirea pretului la abonamente ? Daca maine ies di must carry Kanal D, B1, si celelalte posturi importane din aceasta lista minunata anuala, ce am face ?
  • Cris Cris
    A fost un blat ordinar..hă..hă..hă..si tocmai,aia,anti antenisti,au plătit sa le aiba in grila *** *** lui Felix...si,cum se spune..."prostii platesc"..oare,de ce nu va fi o surpriză ca și *** de la Telekom,sa o ia pe urmele,cică,"concurentei",deși,cred ca a fost vorba de ***...Telekom,UPC,RDS..iar dominanta,a fost gașcă lui Voiculescu.. Stai,sa vezi,mistocareala lui Badea,la adresa johanistilor...he..he.he.....beeee...

Trimite un comentariu

sus