Skip to main content

Bendeac va avea un co-prezentator la X Factor: Malone din Băieți de oraș

 
Bendeac va avea un co-prezentator la X Factor: Malone din Băieți de oraș
Captura Antena 1 din Baieti de Oras

Antena 1 anunță încă un prezentator la show-ul X Factor, după retragerea cuplului Răzvan și Dani. Astfel, Bendeac va fi secondat de Vlad Drăgulin, actor în serialul Băieți de oraș și În puii mei.

Publicitate

Mihai Bendeac:

„Nu am niciun fel de siguranță, nu știu ce o să se întâmple, o să intre primul concurent și sper să ne ajutăm unul pe celălalt. Am simțit nevoia să nu fiu singur. Și, totodată, cineva trebuie să aibă grijă de concurenți până ajung efectiv în backstage. În plus, Vlad este aici pentru că așa merită! Și-n sens pozitiv, și-n sens negativ”. 

Reamintim că Mihai Bendeac a devenit prezentator al X Factor de pe Antena 1, după șapte sezoane cu Răzvan și Dani. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pacat ca Bendeac s-a focusat pe umor de-asta pentru re tarzi cu poante de cartier marginas de service auto descoala ajutatoare in loc sa se ocupe de chestii mai subtile si mai inteligente. Are subiecte la greu si din politica si din viata de zi cu zi si din orice domeniu. Mai ales daca le-ar face si la zi cum le facea Calinescu in Chestiunea zilei.
  • Doamne...i-a tunat si i-a adunat.
    Adevarul e ca Antenele nu prea au vedete.
    Altfel nu se explica desele aparitii la stirile Antenei Stars ale Andreei Esca, ale fiicei Andreei Esca...ultima chiar azi - Andreea Esca s-a distrat la petrecerea sotului Deliei - oare astia de la Antena Stars habar nu au ca Esca lucreaza la un post de televiziune din compania concurenta ?
  • Nici o schimbare nu este rea. In ultima vreme baietii astia nu au facut mare branza. "Baieti de oras" este un mare fas. Sper ca aici vor face treaba buna.
  • Eu zic ca daca sunt pusi pe caterinca, se duc pe scena cu concurentul, fac ca toti dracii, au sanse. Mai ales ca la XFactor apar tot felul de concurenti.
  • Exact ce spuneam eu la articolul precedent despre Bendeac. Acum este moda cu 2 prezentatori barbati (Smiley si Bartos, Razvan si Dani), totul a inceput de la Ant si Dec din UK.

Trimite un comentariu