Skip to main content

Scanezi orange şi câştigi magenta. Telekom, campanie isteaţă cu trimitere la Untold şi sponsorul Orange

 
Scanezi orange şi câştigi magenta. Telekom, campanie isteaţă cu trimitere la Untold şi sponsorul Orange

Nu e acolo, dar e acolo. Nu mai e sponsor, dar e, într-un fel, prezent.

Publicitate

Campanie isteaţă a brandului Telekom în contextul festivalului Untold care va avea loc la începutul lunii august la Cluj. Telekom a fost până anul trecut sponsor al festivalului Untold. Acum, sponsor e concurentul Orange.

Ce a făcut Telekom, ca să rămână, cumva, „lipit” de eveniment?

A lansat o campanie în care pune la bătaie locuri de cazare celor care merg la Untold. Totul fără a pronunţa numele festivalului şi nici al competitorului care sponsorizează festivalul anul acesta.

„Vrei cazare în Cluj, în timpul celui mai mare festial de la început de august? Da, ştii tu care”, este mesajul celor de la Telekom pe pagina de concurs. Ce trebuie să facă doritorii: Să pozeze orice e portocaliu şi să trimită pe site-ul campaniei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Niste smecherasi infantili, cu glume de santier. Au cea mai proasta grila de programe pe IPTV si cel mai slab semnal dintre cei 3 mari. Plus mult tupeu cu care cred ca prostesc lumea.
  • @idee

    Păi ori de îl spune, ori de nu îl spune, tot îl promovează prin premiile pe care le oferă.
  • Telekom să pună nat geo înapoi și film box și să nu mai scoată canale
  • Idee isteata sa nu rostesti numele festivalului? Fix ca in comunism, numai atunci se trecea sub tacere ce nu convenea, ca si cand nu ar fi existat. Totusi, acum suntem in secolul XXI, dar uite ca saracii de la telekom vin cu idei "istete" de acest gen.

Trimite un comentariu

sus