Skip to main content

Scanezi orange și câștigi magenta. Telekom, campanie isteață cu trimitere la Untold și sponsorul Orange

 
Scanezi orange și câștigi magenta. Telekom, campanie isteață cu trimitere la Untold și sponsorul Orange

Nu e acolo, dar e acolo. Nu mai e sponsor, dar e, într-un fel, prezent.

Publicitate

Campanie isteață a brandului Telekom în contextul festivalului Untold care va avea loc la începutul lunii august la Cluj. Telekom a fost până anul trecut sponsor al festivalului Untold. Acum, sponsor e concurentul Orange. 

Ce a făcut Telekom, ca să rămână, cumva, „lipit” de eveniment?

A lansat o campanie în care pune la bătaie locuri de cazare celor care merg la Untold. Totul fără a pronunța numele festivalului și nici al competitorului care sponsorizează festivalul anul acesta.

„Vrei cazare în Cluj, în timpul celui mai mare festial de la început de august? Da, știi tu care”, este mesajul celor de la Telekom pe pagina de concurs. Ce trebuie să facă doritorii: Să pozeze orice e portocaliu și să trimită pe site-ul campaniei

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Niste smecherasi infantili, cu glume de santier. Au cea mai proasta grila de programe pe IPTV si cel mai slab semnal dintre cei 3 mari. Plus mult tupeu cu care cred ca prostesc lumea.
  • Idee isteata sa nu rostesti numele festivalului? Fix ca in comunism, numai atunci se trecea sub tacere ce nu convenea, ca si cand nu ar fi existat. Totusi, acum suntem in secolul XXI, dar uite ca saracii de la telekom vin cu idei "istete" de acest gen.

Trimite un comentariu