Skip to main content

Ce spune Ana-Maria Roman, Antena 3, după ce Ambasada Suediei a acuzat postul de Fake-News

 
Ce spune Ana-Maria Roman, Antena 3, după ce Ambasada Suediei a acuzat postul de Fake-News

Reacţie a realizatoarei Antena 3 Ana-Maria Roman, după ce Ambasada Suediei a semnalat un Fake News în lanţ, în care a intrat şi canalul de ştiri al Intact.

Publicitate

Ce spunea realizatoarea, în a cărei emisiune a fost dată ştirea despre Ambasada Suediei şi Laura Codruţa Kovesi, în continuare.

Înainte, un mic istoric:

Ieri, Ambasada Suediei a semnalat un derapaj în lanţ al mai multor instituţii de presă. Mai exact, (pornind de la o ştire de pe site-ul Inpolitics), mai multe surse media au scris că Ambasada Suediei a şter de pe contul de Youtube un film despre Laura Codruţa Kovesi, după ce şefa DNA a fost revocată.

În realitate, filmul a fost scos încă de anul trecut, a semnalat Ambasada, care a reclamat şi faptul că nimeni nu i-a cerut un punct de vedere. Sursele media invocate de Ambasada Suediei în „derapajul în lanţ”: Antena 3, B1 TV, Stiripesurse, EVZ.

Lovitură pentru Laura Codruţa Kovesi! Ambasada Suediei a şters filmul în care o omagia pe fosta şefă DNA”, a titrat Antena 3 bombastic pe site.

Subiectul a fost amplu dezbătut şi pe post la emisiunea Esenţial, prezentată de Ana Maria Roman. Jurnalista Antenei 3 a „căutat” motivele dispariţiei filmuleţului cu Mugur Ciuvică şi cu Sorin Roşca Stănescu, în rol de comentatori, dar fără un punct de vedere al Ambasadei Suediei.

Ana-Maria Roman: Noi pur şi simplu am sesizat că filmul nu mai există. Ceea ce e adevărat

Realizatoarea Ana-Maria Roman a reacţionat pe contul de Facebook: : „Noi pur şi simplu am sesizat că filmul nu mai există. Ceea ce e adevărat”, se apără realizatoarea Antena 3.

Ana-Maria Roman nu precizează în poziţia ei de ce nu a luat o poziţie şi de la Ambasada Suediei.

De asemenea, nu precizează faptul că, în emisiune, nu s-a spus când a fost şters filmul cu Laura Codruţa Kovesi. Doar că "a fost şters". Nimic despre dată (anul trecut).

Antena 3 a titrat: „Lovitură pentru Laura Codruţa Kovesi! Ambasada Suediei a şters filmul în care o omagia pe fosta şefă DNA”, fără a spune când a fost şters respectivul film.

Citeşte şi:

Ana-Maria Roman: Informatia ca noi am sustinut ca filmul a fost sters după revocare este FAKE NEWS

Informatia ca noi am sustinut ca filmul a fost sters duoa revocare este FAKE NEWS”, mai scrie jurnalista Antena 3:

"Stirea de pe inpolitics a fost preluata de mai multa lume, inclusiv de noi. Ne-am intrebat care o fi motivul oentru care filmarea a fost stearsa. Unul dintre invitati a spus ca a fost o imbecilitate iar al doilea ca probabil neavand accesari, au dat-o jos.

Ieri, Ambasada Suediei a iesit cu un comunicat sustinand ca e “fake news” informatia ca video ul a fost sters dupa revocare, ca au renuntat la el pentru ca asa e procedura, sa stearga filmele mai vechi. Ziare.com a preluat trecand in titlu doar Antena3, desi ambasada a vorbit de mai multe locuri in care stirea a fost afisata.

Acum... informatia ca noi am sustinut ca filmul a fost sters duoa revocare este FAKE NEWS, asa cum reiese din emisiunea pe care am atasat-o aici. Noi pur si simplu am sesizat ca nu mai exista. Ceea ce e adevarat. A recunoscut si ambasada."

Postarea semnată de Ana-Maria Roman:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Gigi tv, atentionarea MAE nu exista pentru ca acolo lucreaza incompetenti, cu Melescanu in frunte. Au fost pe mai multe posturi tv in live romani din Grecia care au spus ca abia au trecut pe autostrada spre Corint din cauza flacarilor, iar MAE nu avea nicio atentionare. Au dat-o abia dupa ce stirea facea inconjurul lumii la televiziuni. Lasa-ne cu a3 si corectitudinea lor.
  • Mm Mm
    Si totusi, filmuletul e sters, nu? Restul e can can. Hahaha.
  • Ludovic cel mic Ludovic cel mic
    Toate posturile de stiri romanesti sunt o mizerie. Numai ca antena 3 le-a tras-o *** din PDL si acum le-o trage mizerabililor din # si acolitilor lui ***
    Oamenii rezoneaza cu ei pentru ca nu i-au suportat pe aia si nu ii suporta pe astia. De asta fac si audienta si digi se zbate sun 2% reting. O mizerie de post, *** M-am plictisit sa tot o spun. Multe din lucrurile spuse de antenesti despre digi, b1 si realitatea s-au dovedit. Au fost finantati cu sacosa si au fost tinuti in viata doar de dragul sistemului. Sa va intreb cum poti sta in insolventa 10 ani ca irealitatea? Toti care au macar o firmulita amarata stiu ce presupune asta. In timp ce astia erau favorizati... antenele erau calcate de ANAF-ul puterii si erau scosi din sedii ca statul sa piarda dani cu paza lor. Nici azi cladirea antenelor nu este valorificata si se pierd bani. Despre ce vorbim? Pacat ca unii sunt prea dusi cu zaharelul ca sa priceapa unele lucruri. Personal niciodata nu voi pune botul la digi, irealitatea, b1 sau *** sau care vor fi deschise. De asta toti sunt asa agitati, ca vad ca lumea nu le musca vrajeala. Mai ies in strada cativa tristi manipulati si cu interese. Se screm astia sa faca miting pe 10 august (cica unu spontan), sunt curios ce amenzi va da jandarmeria pentru asta. M-am saturat, ce tot sunt toate mizeriile astea?
  • gigi TV gigi TV
    Da, am gresit Digi e cel mai impartial post tv de stiri din lume. Ca anul trecut pe la inceputul lunii februarie cand au inceput un jurnal cu stirea ca in capitala Frantei romanii de acolo au protestat masiv impotriva ordonantei 13. De parca romanii din Franta n-au alta treaba. Si au aratat o multime de oameni care chipurile protestau impotriva ordonantei. Si am vazut aceiasi manifestatie si la TF1. "Romanii" aia erau de fapt francezi care protestau pentru ceva ce nu avea nicio legatura cu Romania si cu ce se intampla pe la noi. Dar cum unii nu se uita decat la UM24......!!! Asa ca lasati-ma cu gigi tv si profesionalismul lor.
  • tulai tulai
    draguta pupaza, buna de orice si cu oricine.
  • Varanu' Varanu'
    @ gigi TV. Stirea asta cu Grecia a fost, printre altele, si la A3.6, pe TV si pe site. deci si acolo s-a dezinformat, dupa teoria ta...
    PS. Referitor la reactia A3.6 si a Anei-Maria Roman la atentionarea ambasadei Suediei are romanul o vorba: "Capra raioasa tine si coada sus"!
  • johhny bravo johhny bravo
    @Gigi atentionarile se trimit pe mail redactiilor. Mae poate sa nu puna pe site textul din varii motive. Asta nu inseamna ca Digi a inventat atentionarea aia. Iar cele doua cazuri nu se compara.
  • grasutu de la 10 grasutu de la 10
    Au cerut astia vreodata vreun punct de vedere in afara de PSD cand erau atacati aia? Asa fac mereu prezinta adevaruri in note care sa le sustina manipularile. (Limbaj vulgar? :D Acuze care nu pot fi dovedite? )
  • gigi TV gigi TV
    Digi24 (cel mai tare post de stiri) da o stire cu privire la o atentionare de calatorie in Grecia. Atentionarea cica e de pe situl MAE. Dar daca cauti pe situl MAE nici vorba de vreo atentionare. Deci cum e cu canalele astea de stiri impartiale si corecte?
  • Heracles Heracles
    Gelu, ba da. Aveau cum sa afle cand o fost sters filmul. Trebuiau doar sa ceara un punct de vedere de la Ambasada. Tocmai asta li se reclama, ca au dat o stire mincinoasa, prin omisiune si fara a verifica intregul context. Dar asta e o practica zilnica la antene... prezinta din fapte doar bucatile care le convin.
  • bing bing
    foarte antipatica este aceasta madama
  • ion3 ion3
    Toti angajatii la A3 sunt indoctrinati de pastorul sef exact ca intr-o secta. Au fixatii, cand dau stiri false le sterg imediat de pe site si yt, tot timpul sunt victime si intotdeauna exista un bau-bau care vrea sa-i distruga.
    Ar trebui sa se cheme Antena7, ca sa fie corect dpdv religios.
  • Gelu Gelu
    N-ai cum sa afli cand a foat sters un film de pe youtube, doar observi ca nu mai e. Nu e fake-news deloc, dar hai sa comentam aiurea.
  • ana pop ana pop
    Ana Maria Roman citeste cu mare efort si intelege putin. Printre perlele ei se numara :
    - Costa Rica e o insula
    - Rebublica Kekistan e un stat real ai carui cetateni apar uneori si la mitingurile din Bucuresti (subiect abordat pe larg cu un fost sef SRI - competentul C. Harnagea).
  • Joe Joe
    Si cum nu era breaking news, putea sa sune si la ambasada sa intrebe, dar, na...

Trimite un comentariu

sus