Skip to main content

OFICIAL. Champions League şi Europa League, pentru următorii trei ani, la Digi, Telekom şi Look TV. Pro TV, niciun meci

 
OFICIAL. Champions League şi Europa League, pentru următorii trei ani, la Digi, Telekom şi Look TV. Pro TV, niciun meci

Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV au achiziţionat drepturile de televizare pentru Europa League şi Champions League, pentru următoarele trei sezoane, 2018 - 2021. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat, simultan, de cele trei televiziuni.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat încă din luna iunie preluarea drepturilor TV pentru cele două competiţii, de către cele trei televiziuni.

De menţionat că Pro TV, care a avut opţiunea free-to-air pentru cele două competiţii, n-a mai achiziţionat nicio partidă.

Totodată, Digi Sport, Telekom şi Look TV au achiziţionat şi drepturile de a difuza partidele pe platformele online.

Look TV şi Look Plus sunt televiziuni din portofoliul Clever Media Network, deţinător al drepturilor TV pentru meciurile din Liga 1.

Anunţul celor trei televiziuni, în continuare:

Telekom Sport va transmite toate meciurile din UEFA Champions League şi UEFA Europa League şi în următoarele 3 sezoane

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile pentru TV, online si aplicaţii mobile ale meciurilor din UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2018 - 2021.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele trei sezoane, în partidele transmise pe canalele Telekom Sport, dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare şi pachete sunt disponibile aici). Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

”Telekom Sport continuă o tradiţie începută odată cu înfiinţarea acestei staţii. Ne-am propus să construim o televiziune de sport premium, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă din 2010. Eforturile noastre au fost apreciate de telespectatori, dar şi de UEFA, alături de care continuăm acest parteneriat important, care aduce în casele românilor cel mai spectaculos fotbal. Cele mai mari vedete ale cluburilor europene vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport cel puţin până în 2021 şi oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile”, a declarat Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport.

Încleştarea campionilor din UEFA Champions League şi UEFA Europa League, acum, la Digi Sport
Abonaţii Digi TV şi spectatorii Digi Sport se vor bucura, timp de trei sezoane, din 2018 până în 2021, de spectacolul oferit de UEFA Champions League şi UEFA Europa League.
Toate meciurile din cele două competiţii vor fi transmise pe canalele Digi Sport şi pe site-ul digisport.ro şi vor putea fi vizionate de abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit, respectiv ai serviciilor de internet. Principalele confruntări vor fi difuzate pe cele patru canale tv, iar digisport.ro va transmite toate meciurile. De asemenea, clienţii Digi Mobil vor putea viziona meciurile transmise de canalele Digi Sport, prin intermediul aplicaţiei gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces. Transmisiunile la tv vor fi urmate de dezbateri în studio, prezentate sub genericul ”Euro Fotbal”.
În contextul schimbării formatului UEFA Champions League, din acest sezon Digi Sport va transmite în direct câte 6 meciuri pe zi, din faza grupelor, telespectatorii putând alege să vizioneze, în fiecare săptămână, cele 20 de meciuri din competiţiile continentale inter-cluburi, după următorul program:
· Marţi, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 şi Digi Sport 2
· Marţi, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 şi Digi Sport 4
· Miercuri, de la 20:00 - 2 meciuri, pe Digi Sport 1 şi Digi Sport 2
· Miercuri, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 şi Digi Sport 4
· Joi, de la 20:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 şi Digi Sport 4
· Joi, de la 22:00 - 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 şi Digi Sport 4
Helmuth Duckadam, Gabi Balint şi Ilie Dumitrescu vor face ”radiografia” meciurilor
Emisiunea de dezbatere care va succeda meciurilor este aşteptată cu nerăbdare şi de telespectatori şi de invitaţii în studio. Alături de comentatorii Digi Sport, în studio se vor afla şi experţii Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Helmuth Duckadam, foşti mari fotbalişti care au experienţa participării în cupele europene.
”Pentru mine va fi o experienţă inedită să analizez meciurile din cupele europene. Am fost invitat de două ori la finala UEFA Champions League şi am mai participat, în calitate de invitat, şi alături de FCSB. Mă bucură această veste şi sigur îmi voi aminti cu plăcere de clipele minunate petrecute în aceste competiţii. Desigur, voi avea şi un avantaj, acela de a fi trăit emoţiile din teren. Deci cu atât mai mult voi înţelege şi prin ce trec jucătorii”, a declarat Helmuth Duckadam, supranumit ”eroul de la Sevilla”, după finala din 1986 a Cupei Campionilor Europeni, câştigată de Steaua Bucureşti.
Gabi Balint, invitatul special al emisiunilor de dezbatere de la Digi Sport, a precizat: ”Este o veste care mă bucură mult pentru că întotdeauna mi-a făcut plăcere să analizez meciurile din competiţii atât de importante. Este o bună ocazie să interacţionăm cu fanii şi nu de puţine ori am constatat că unii dintre ei sunt chiar foarte bine documentaţi. Dacă UEFA Champions League este, fără dubiu, competiţia supremă, cred că unele surprize pot veni şi dinspre UEFA Europa League, care a crescut foarte mult în ultimii ani. În opinia mea, este un mare câştig pentru telespectatorii Digi Sport că pot urmări ambele competiţii. În ceea ce priveşte echipele şi jucătorii, mărturisesc că abia aştept să văd şi să analizez meciurile echipelor spaniole, în special pe cele în care va juca Lionel Messi, unul dintre fotbaliştii mari ai momentului. La capitolul antrenori, printre preferaţii mei se numără Pep Guardiola, dar îl urmăresc şi pe Jurgen Klopp”, a mai spus el.
Ilie Dumitrescu, expert şi comentator al fenomenului fotbalistic, s-a arătat bucuros să împărtăşească telespectatorilor Digi Sport plăcerea de a vedea cele mai noi tendinţe în fotbal. ”Am avut şansa să particip la UEFA Champions League şi să analizez spectacolul de pe teren. Pentru mine, fiecare fază, fiecare meci este ca un seminar, pentru că fotbalul care se face la acest nivel aduce tot ce înseamnă inovaţie, elemente de ultimă oră în joc, dar şi în strategie şi tactici. Este o mare şansă să vezi echipe cu tradiţie, cu blazon, cum îşi dispută un trofeu la care visează orice fotbalist. Totodată, avem şansa de a fi contemporani cu mari jucători precum Lionel Messi, Antoine Griezmann, Neymar, Cristiano Ronaldo sau cu antrenori de talia lui Massimiliano Allegri, Jurgen Klopp şi putem comenta şi analiza momente istorice pentru acest sport. Sunt sigur că nu doar UEFA Champions League va aduce surprize plăcute, ci şi UEFA Europa League, care, în ultima vreme a contribuit la consolidarea acestei industrii pe care o reprezintă, azi, fotbalul european. Îi invit, aşadar, pe telespectatorii Digi Sport să se bucure, alături de noi, de transmisiunile care vor urma şi de dezbaterile din studio”, a adăugat reputatul fotbalist şi comentator.
Prin achiziţionarea drepturilor pentru UEFA Champions League şi UEFA Europa League, Digi Sport devine televiziunea sportivă din România cu cea mai complexă ofertă de transmisiuni ale celor mai urmărite competiţii sportive interne şi internaţionale. Talk-show-urile Digi Sport Special, cu Vali Moraru, Fotbal Club, cu Radu Naum şi Fotbal European, cu George Dobre şi Andrei Niculescu, s-au impus ca repere în analiza fenomenului fotbalistic. Experţii Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Helmuth Duckadam, Ionel Dănciulescu, Radu Paraschivescu, Ion Crăciunescu sunt invitaţii speciali care aduc plus valoare dezbaterii sportive.
În afară de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii se pot întâlni şi cu alte sporturi îndrăgite de români. Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor transmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup şi ATP 1000 şi 500.
În grilele de programe Digi Sport se regăsesc şi competiţii interne şi internaţionale de handbal, baschet, volei şi motorsport, oferind telespectatorilor şi abonaţilor Digi o diversitate de emisiuni şi transmisiuni sportive greu de egalat.
LOOK TV ŞI LOOK PLUS VOR DIFUZA PARTIDELE DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE ŞI DIN UEFA EUROPA LEAGUE PENTRU URMĂTOARELE TREI SEZOANE
Televiziunile LOOK TV şi LOOK PLUS vor difuza partidele disputate în cadrul UEFA Champions League si în cadrul UEFA Europe League.

Telespectatorii celor două posturi vor putea urmări meciurile din cele două competiţii fotbalistice pe durata a trei sezoane.
În luna februarie a acestui an, cele două canale au realizat o premieră în transmisiunile TV de fotbal din România, la meciurile derby, difuzând “comentarii altfel” dedicate suporterilor echipelor combatante. Cele două televiziuni au introdus şi “arbitrul video”, în transmisiunile meciurilor de fotbal din Liga 1 Betano.
Recent, LOOK TV a câştigat licitaţia pentru drepturile de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în Cupa României şi în Liga 2 Casa Pariurilor, în următoarele trei sezoane.
LOOK TV şi LOOK Plus sunt televiziuni din portofoliul CLEVER MEDIA NETWORK, deţinător al drepturilor TV pentru meciurile din Liga 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Nu inteleg de ce ti ar pasa de liga fermierilor ligue 1. Sper ca Telekom o sa ia La Liga si Serie A
  • mile mile
    geo, ce compari ceva ieftin cu meciuri scumpe , care costa milioane de euro , ai vrea tu sa fie costuri egale, chefi la cutite poti sa lungesti cat vrei , la costuri mici, nu trebuie sa platesti participanti, mai rentabil decat fotbalul scump sau exatlon , e mult mai rentabil cu emisiuni, de aceea nu cumpara sport nimeni
  • Doru Doru
    "Mile", pai "o amarata de echipa națională" face audienta mult mai mare ca multe emisiuni de la "Antena 1".
  • geo geo
    Mile, daca iti gasesc articolul in care se arata ca ultimul meci - un amical oarecare al nationalei noastre a batut Chefi la cuțite - la începutul lunii iunie - te retragi după ce îți ceri scuze pentru toate prostiile scrise aici in ultimii ani ?
  • Mile Mile
    Doru , vai cat rating face o amarata de echipa națională , ca un fcsb , oricum echipe mici au ca adversar , mori de ciuda postacule protevist
  • Doru Doru
    "meciuri ale nationalei sunt unul pe luna"
    Pai cu meciurile alea castiga cat pentru un an intreg...
  • Mile Mile
    Mihai , ce esti tu agitat , se poate si fara
  • Mihai Mihai
    Mile, calmeaza.te..pro o sa cumpere sa dea numai finala
  • F F
    E clar ca Protv nu a mai vrut pentru ca audientele erau în principiu modeste.
  • mile mile
    doru, nu tine asta , meciuri ale nationalei sunt unul pe luna , in rest pauza , nu s-a mai tinut cont de asa zisul free to air al pro tv , minciuna deconspirata, aa ca nu aveau sanse sa concureze , steaua lui becali facea rating mai mare decat un meci al nationalei ordinar
  • claudiuu claudiuu
    Pentru @ Adri Premier League e la EuroSport si Telekom Sport pana in 2020 Bundesliga se vede la Digi Sport si Telekom Sport din acest sezon La Liga si Serie A se vand la pachet pentru ca din acest an drepturiile de difuzare pentru Serie A le detine Media Pro din Spania si costa 35 de milioane de euro iar Ligue 1 e difuzata in exclusivitate de Digi Sport pana in 2021
  • Cata Cata
    Adri, Franta e in exclusivitate la Digi si Bundesliga probabil ca urmeaza sa se anunte ca o sa fie la Digi si Telekom. Unii spun ca deja au fost cumparate drepturile. E exact ca si cu UCL/UEL, le-au cumparat de o luna si au anuntat doar acum
  • Adri Adri
    Și despre transmiterea meciurilor din Italia, Spania, Franța, Anglia, Germania nu se aude nimic?
  • Doru Doru
    Uite aici motivul de ce nu a mai luat "Pro TV" "Champions League" si "Europa League", "mile":
    https://www.paginademedia.ro/2017/08/pro-tv-drepturi-euro-2020
    Oricum, nationalele de fotbal fac audienta mai mare decat cluburile de fotbal. Exemplu:
    https://www.paginademedia.ro/2016/07/pro-tv-si-a-scos-banii-pe-euro-2016-incasari-de-peste-doua-ori-mai-mari-decat-suma-data-pe-meciuri
  • Adi Adi
    Parca vad ca Look nu va mai avea de unde sa plateasca si iese din contract.Ce cauta Look in povestea asta, nu inteleg.Si mai vor sa cumpere si Prima tv!
    Aia chiar ii va baga in faliment! Habar nu au ce le pregateste Burci!

Trimite un comentariu

sus