Skip to main content

Pe trei posturi. Unde se vor vedea în următorii trei ani meciurile UEFA Champions League și Europa League

 
Pe trei posturi. Unde se vor vedea în următorii trei ani meciurile UEFA Champions League și Europa League
Drepturi TV, Fotbal

Meciurile din UEFA Champions League și din Europa League se vor vedea, în următorii trei ani, pe stațiile TV a trei grupuri media.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, doi mari operatori telekom cu stații proprii vor da meciurile. Este vorba de Telekom, pe stațiile Telekom Sport și de Digi Sport, care operează mai multe televiziuni cu acest nume (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digisport 3).

Meciurile nu se vor vedea doar pe canalele Digi Sport și Telekom. Posturile Look TV vor difuza, de asemenea, partide din cele două competiții europene. Look are două posturi, Look TV și Look Plus.

Pro TV, fără Europa League după nouă ani

Publicitate

În premieră în nouă ani, Pro TV nu va mai avea meciuri din Europa League pe post. Practic, de când există competiția, Pro TV a difuzat meciurile Europa League.

Din informațiile Paginademedia.ro, deținătorii drepturilor pentru competițiile europene au fost mai flexibili la aceaste negocieri în legătură cu opțiunea free-to-air. Opțiunea nu a mai fost obligatorie, ca în anii trecuți.

În ultimii trei ani, meciurile din Champions League și din Europa League s-au văzut pe posturile Telekom și, parte dintre ele, pe Pro TV (care avea oțiunea free-to-air).

În această perioadă, pe piața posturilor de sport se poartă negocieri și pentru campionatele din Spania și din Italia (care au fost la Digi Sport).

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai de ce s-ar plati la Digi pentru Look TV și Look Plus, cand si Digi prin canalele sale Digisport transmite aceleasi meciuri, si chiar mai mult decat atat ?
  • O ciudățenie mai mare n-am pomenit... UPC dă fotbal contra cost pe Look TV și Look Plus, iar Digi le retransmite gratuit... Să vedem când vor fi preluați de Vodafone cum va fi.
  • Asta e romania. In loc sa promovam firmele de tv RO noi dam meciuri pe canale de la firme straine. TVR 1 TVR 2 Ar trebui sa trasmita competitiile UCL SI CUPA UEFA. Plus ca la upc trebuie sa platesti ca sa ai look tv si eu nu platesc pt un canal al unui ungur mai alex ca e patron cfr cluj.
  • @Daniel-Marcel, problema Seria A exista si in Italia, inca nu se stie cine si cum va oferi publicului meciurile de fotbal, se pare ca vor avea nevoie de doua abonamente diverse, la doi distribuitori de servicii, acum, cine stie cum vor vinde meciurile pentru extern, dar pe plan local e haos total.
  • La UPC, Look nu e in pachetul de baza! E contra cost! E ca si HBO. A, ca vi l-a bagat pe gat fara sa stiti, e altceva.Ca nu bagati in seama notificarile de la UPC e problema voastra.Costa vreo 10-15 lei din cate stiu.
  • Postul ProTV a pierdut dreptul de a mai difuza meciuri din Liga Europa, după 9 ani de emisie. Totuşi, ProTV va putea transmite anumite meciuri din Liga Campionilor, inclusiv finala care va avea loc pe Wanda Metropolitano, noul stadion al celor de la Ateltico Madrid. Finala Ligii Europa va avea loc la Baku, pe Stadionul Olimpic.

Trimite un comentariu