Skip to main content

EXCLUSIV. Cine sunt prezentatorii Cerbul de aur

 
EXCLUSIV. Cine sunt prezentatorii Cerbul de aur

O româncă şi un italian sunt prezentatorii festivalului Cerbul de Aur 2018. Din informaţiile Paginademedia.ro, este vorba despre top modelul Mădălina Ghenea (29 de ani) şi de actorul italian Gabriel Garko (46 de ani).

Publicitate

Totodată, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, comitetul director a aprobat încheierea contractelor cu cei doi.

Cei doi au mai fost parteneri de scenă în 2016, la festivalul de la Sanremo.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis de TVR.

Despre Cerbul de Aur

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov.

Citeşte şi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornelia Munteanu Cornelia Munteanu
    Ci ce sa Inca??? Traducatoarea din italiana in rimanete de nota zero, ad vrea sa scriu cine a angajato in tvr? Prezentator pentru 5 minuti cine a mai fazut asa ceva? Bani aruncati in band. Rusine
  • Dragoș Dragoș
    Din păcate, o mare, mare minciună. Prezentatorii unui festival, cred eu.....prezintă ( adică amândoi, să ne înțelegem ). Și de acestă dată..... ca de aproape fiecare dată, minciuni ROMÂNEȘTI. Păi, măi, mincinoșilor, voi......ce a-ți spus că avem prezentatori...Italianul, a prezentat ceva până acum ? Voi răspunde-ți cumva, în fața cuiva ( de parcă a-ți mai avea în fața cui ). Sunteți jenanți. Dacă nu puteți mai mult, măcar nu mințiți. Mi-e scârbă de MINCIUNĂ !!!! Despre voi organizatorii de anul ăsta, nu se va putea spune ca cei din din '68 .
  • Dragos Dragos
    Ce audienta vrea sa faca TVR daca nu a adus, ca in alti ani, niciun nume greu, de afara, sa sustina un recital?
  • geo geo
    Romina si Albano...Power...
  • Mile Mile
    Mareane , agramatule , încă nu ai invatat limbă română, dar vorbesti de alții, rusine , suferă limbă română cu tine
  • gt gt
    Imi place de mor de cei doi!!! O alegere perfecta a avut TVR! In 2016 aceeasi prezentatori erau pe marea scena de la Sanremo. Acum avem si noi ocazia sa ii avem prezentatori. Bravo!
  • marian marian
    Problema va fi ploile , la Brasov , vor fugi toti ca ciupercile
  • Boro Boro
    Bani aruncați pe fereastră. Sunt curios cât este bugetul total al acestui festival? Audiența oricum va fi minusculă. Poate să fie și Pamela Anderson prezentator.
  • Doru Baciu Doru Baciu
    Doi papagali.

Trimite un comentariu

sus