Skip to main content

McCann PR îi va oferi consultanță sportivului Horia Tecău

 
McCann PR îi va oferi consultanță sportivului Horia Tecău
Lavinia Chican și Horia Tecău

Agenția McCann PR și jucătorul de tenis Horia Tecău vor colabora de luna viitoare. McCann se va ocupa, din luna august, de strategia de comunicare a lui Horia Tecău, campion de dublu la Wimbledon, US Open și Australian Open, anunță agenția. 

Publicitate

Agenția îi va oferi tenismenului consultanță strategică pe zona de social media, relații publice, management și implementare pentru contractele de asociere cu brandurile și pentru evenimentele asociate.

Horia Tecău:

„Sunt entuziasmat, mă bucur de această colaborare cu agenția McCann PR, o echipă pe care o cunosc personal și care a fost mereu aproape de sportul și mai ales de tenisul românesc. Cred că pot învăța lucruri noi din creativitatea, experiența și profesionalismul lor.

Împărtășim valori comune, sunt convins că, împreună, vom crește și dezvolta proiecte relevante de viitor, de care să ne bucurăm cu toții.”

McCann se ocupă de strategia de comunicare a turneului de tenis Năstase Țiriac Trophy. De asemenea, aceeași agenție a colaborat, în trecut, și cu  Simona Halep, liderul mondial WTA.

Lavinia Chican, senior partner McCann PR:

„Prin această colaborare, continuăm tradiția de a oferi consultanță și expertiză celor mai emblematice figuri ale tenisului românesc.

 Horia Tecău reprezintă un nume important în tenisul mondial și un adevărat reper pentru sportul românesc."

Horia Tecău are în palmares 52 de finale de dublu, dintre care 34 de titluri, între care trofeele de Grand Slam la Wimbledon în 2015 și US Open în 2017. De asemenea, a câștigat turneul de Grand Slam Australian Open din 2012 la dublu mixt, împreună cu Bethanie Mattek-Sands. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu