Skip to main content

VIDEO. KFC lansează un serial online despre efectele social media: „Nu este un manifest împotriva like-urilor, ci împotriva presiunii de a fi perfecți"

 
VIDEO. KFC lansează un serial online despre efectele social media: „Nu este un manifest împotriva like-urilor, ci împotriva presiunii de a fi perfecți"

KFC lansează o serie online de patru episoade. „Social me” va fi diponibil în perioada următoare pe canalele oficiale de social media ale KFC România. Producția este gândită de agenția McCann, în colaborare cu agenția de PR Golin. 

Potrivit reprezentanților companiei, seria este inspirată din povesti reale și își propune să scoată în evidență diferența dintre persoana pe care o construim în social media și persoana din viața reală.

Publicitate

În serial sunt portretizate diferite situații în care oamenii s-ar putea regăsi. Printre altele este vorba despre modul în care oamenii din societatea actuală își regizează fotografiile și apoi le adaugă filtre. 

"Prietenul e doar un selfie stick uman pentru ea, cea mai bună prietenă din copilărie este subiectul perfect pentru o reuniune emoționantă, iar câinele ei este magnetul perfect de like-uri."

Cele patru episoade prezintă apogeul și declinul în social media al personajului principal, o tânără. Aceasta are o misiune clară de îndeplinit zilnic, tot ce postează în social media trebuie să arate că viața ei este perfectă. 

Mihai Vasile, scenarist Social me:

„Despre social media și despre cum ne influențează s-a tot vorbit până acum, nimic nou legat de acest subiect. Challenge-ul nostru a fost să construim un fir narativ în care să se regăsească majoritatea celor care urmăresc serialul pentru ca la final să poată să internalizeze mesajul fără nicio barieră: viața perfectă este un miraj.

Uităm că în acest proces în care punem filtre pe orice, noi construim o altă persoană, foarte diferită de cine suntem cu adevărat, construim un SOCIAL ME care nu ne reprezintă. Acest serial nu este un manifest împotriva social media sau împotriva like-urilor, ci împotriva presiunii de a fi perfecți. ” 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu