Skip to main content

Mutare-surpriză. Prima TV a achiziţionat meciul FCSB din preliminariile Europa League

 
Mutare-surpriză. Prima TV a achiziţionat meciul FCSB din preliminariile Europa League

Postul generalist Prima TV anunţă că va difuza meciul din turul doi din preliminariile Europa League al FCSB. Partida va fi difuzată joi, 26 iulie.

Publicitate

Este o mutare surprinzătoare pentru Prima TV, post aflat în inslvenţă, care nu a mai difuzat meciuri de fotbal de ani buni.

Prima TV nu a menţionat cu cine va juca Steaua în partida pe care o va transmite (nu era încă sstabilită la data la care postul TV a făcut anunţul). Potrivit GSP, adversara echipei lui Becali va fi Rudar Velenje (Slovenia).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • "mile", normal ca nu intelegi daca nu urmaresti competitii sportive (in special fotbalul).
 • doru , dar ce iti trebuie ultra hd , nu inteleg si diagonala asa mare in camera
 • "ma refer la romanesti, sunt putine"
  Si cine se uita la toate posturile HD romanesti ? 3-4 sunt suficiente.
  "straine sunt gratuite pe net".
  Dar piratate. Daca mai dai cativa "banuti" im plus la abonamentul TV, poti avea "HBO HD", "Cinemax HD" si multe alte posturi. Dar asa sunt romanii... Vor cat mai mult, dar gratis.
 • doru, ma refer la romanesti, sunt putine , straine sunt gratuite pe net
 • "in romania abia sunt hd , unele"
  Sunt destule, dar trebuie sa platesti. "mile", nu ai bani pentru posturi TV HD ?
 • o vai... sper ca nu comenteaza tot *** Dranea nu? stai m-am incurcat... Dranea condamnat cu suspendare, "Carcotasul" *** tot cu suspendare..... nu mai inteleg nimic cred ca comentariul nu isi are rostul dar ii dau send asa spre amuzament ;))

  se pare ca cenzorul si-a permis modificarea cuvantului "***" care se refera la accidentul provocat de Seban Hudu. asta este fapta comisa CRIMA,OMUCIDERE!!! instanta s-a pronuntat si a spus din culpa... cu suspendare. acest lucru este dovedit. o instanta s-a pronuntat in acest caz. cum adica: "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite" unde este acuzatia cand eu am repetat doar ce sentinta a dat instanta???
 • doru cocalaru, ce sa faci cu uhd , in romania abia sunt hd , unele
 • "Adeziv Lipicios", nu suntem in 2018 ? Normal ca vrem HD. Daca ai un LED TV Ultra HD cu diagonala de peste 100 cm stii cum se vad posturile SD ? Sau probabil te numeri printre putinii romani care inca au televizoare CRT (cu tub)...
 • o vai... sper ca nu comenteaza tot *** din culpa Dranea nu? stai m-am incurcat... Dranea condamnat cu suspendare, "Carcotasul" *** din culpa tot cu suspendare..... nu mai inteleg nimic cred ca comentariul nu isi are rostul dar ii dau send asa spre amuzament ;))
 • Parcă v-ați născut toți cu HD direct.... uităm de unde am plecat. Prima e un post decent și atât, e ca apa distilată, nu îți face nici bine nici rău.
 • Prima n-a mai dat fotbal de cand juca Steaua (ca asa ii zicea atunci) cu Liverpool pe Ghencea, era un teren prost, noroios. sunt multi ani de atunci. Daca tin bine minte, au comentat Carcotasii.
  Chiar, ce surpriza, nu m-as fi gandit!
 • STEAUA E NUMAI UNA! Si e echipa din liga 1 si nu clona aia din liga a paispea care nu reuseste sa promoveze nici anul urmator.

Trimite un comentariu

sus