Skip to main content

Profit.ro poate începe emisia după ce i-a fost autorizat studioul de CNA

 
Profit.ro poate începe emisia după ce i-a fost autorizat studioul de CNA

Televiziunea cu profil de business Profit.ro a primit decizia de autorizare a studioului și poate începe emisia, în urma votului de astăzi al Consiliului Național al Audiovizualului.

Televiziunea este operată de Clever Media Network, care mai deține Look Plus și Look TV. Potrivit legislației audiovizuale, postul are la dispoziție 30 de zile de la primirii deciziei de autorizare pentru a începe emisia. 

Publicitate

Parteneri în noul proiect sunt Orlando Nicoară (cel care a dezvoltat și proiectul online Profit.ro), pe partea de marketing și vânzări de publicitate, și Vasile Iuga, partener strategic, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Din proiectul editorial depus la CNA, despre care Paginademedia.ro a scris la momentul primirii licenței
„Profit.ro TV se adresează unui target principal format din adulții activi (25 - 55 de ani), din mediul preponderent urban, absolvent de studii superioare, cu venituri mari și foarte mari, consumatori activi în piață, patroni sau manageri în companii cu importanță economică la nivel local sau național.  ” 
Postul TV va fi lansat de Adrian Tomșa, care este și acționar majoritar la Clever Media Network, Vasile Iuga, partener strategic, și Orlando Nicoară, prezentat drept director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro. 
Pe lângă emisiuni, va avea zilnic trei program de știri a câte 30 de minute, la 13.30, 16.30 și 19.30.
Grila de emisiuni: 
 • Feel The Market cu Cătălin Chivu, emisiune de analiză a piețelor de capital.
 • Profit Live cu Daniel Apostol
 • Economia la minut cu Adrian Măniuțiu
 • Back in Business cu Daniel Apostol și invitat Vasile Iuga (acționar al postului TV)
 • Antreprenor de România cu Constantin Opriș
 • Decizii la vârf cu Constantin Opriș
 • Local Business/ Business Events cu Radu Dumitrache
 • hiTech
 • Smart Travel
 • Agribusiness, o coproducție cu AgroTV, realizată de Dinu Criste. Vor fi patru ediții pe săptămână
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • N-o să mai existe televiziune de business așa cum a fost The Money Channel în perioada 2006 - 2012 - grafică, studiouri, informație oferită/subiecte dezbătute, invitați, prezentatori etc.

  Din păcate, odată cu ruptura din octombrie 2012, s-a pierdut și toată acea echipă. Noul proiect Money.ro TV s-a închis după doar 8 luni, iar Money Channel a revenit sub forma unui post condus de amatori peste care s-a tras cortina de două ori - în 2015 și în 2016 (relansat cu noua denumire de Money News TV).

  Greu de crezut că acest Profit.ro TV va avea viață lungă. Plus că mai există un "mega canal de business" CANAL 33 care emite doar pe YouTube.

Trimite un comentariu