Skip to main content

Ruptură la serialul Trăsniţii. Trei dintre membrii echipei vor să „încerce şi altceva”

 
Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Cătălin Marin (stânga)
Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Cătălin Marin (stânga)

Schimbare în serialul Trăsniţii, cea mai longevivă producţie tip sitcom de la Prima TV. Este vorba despre Cătălin Marin şi Constantin Zamfirescu, în proiect încă de la începuturi, şi despre Lavinia Stoica, care a apărut aproape 10 sezoane în serial.

Publicitate

Anunţul a fost făcut de cei trei pa pagina de Facebook a lui Cătălin Marin:

„Se spune că atunci când închizi o uşă, una sau mai multe uşi se deschid! Atât a fost sa fie pentru noi, proiectul Trăsniţii! Le urăm succes colegilor care vor duce serialul mai departe! Forţa fie cu voi, si cu noi!”

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Marin a declarat: „Ne-am separat de Trăsniţii şi încercăm nişte proiecte ale noastre. Vom veni în curând cu mai multe detalii.”

Întrebat de motivul despărţirii, acesta a răspuns că vor „să încerce şi altceva”.

Pe de altă parte, Grig Chiroiu, coordonatorul proiectului, şi el încă de la începuturile Trăsniţilor, din 2003, a spus că este plecat din ţară şi că nu ştie nimic despre plecarea celor trei din echipa Trăsniţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iasmin Iasmin
    Este clar, Toni a plecat din cauza unor certuri cu Constantin Zamfirescu si *** aia de Stoica, Catalin a plecat din motive comune, el pur si simplu nu a mai putut tine pasul cu orarul infernal de lucru, Multi cred ca Toni a plecat din cauza lui Grig, dar nu este asa, acum ca audientele "Trasnitii" au cazut pe parchet, Grig l-a chemat inapoi pe Toni, ceea ce l-a facut pe Zamfirescu si *** sa plece
  • anonim anonim
    dar asta se vrea la noi! cocalareala pitiponceala curvasareala! orice duce la degradarea acestei natii sau speciei in general! nu ceva serios! chestiile serioase numai merg in ziua de astazi! doar chestiile amuzante ce mai merg!
  • anonim anonim
    trasnitii mai bine s-ar desfiinta de tot! ca e un serial de tot *** *** pisatul! pentru debili bolnavi psihic in special! prea multe chestii homosexuale si sexuale! oricum vor fi in castig chipurile! daca revine toni ionescu! si nu neaparat in pierdere! la un moment dat trebuie totusi sa se finalizeze prostia asta! ce daca au fost premiati acum sase ani! ma incalzeste pe mine cu ceva chestia asta! oricum americanii ca si alte natii nu stiu sa aprecieze ceva ca lumea! niste porcarii precum asta trasnitii! daca si asta e serial ma rog! gusturile nu se discuta! si toni ionescu cum de mai are curajul sa se intoarca dupa ce l-au dat in suturi afara! in fine e bine ca s-a facut dreptate! dar sincer cred ca mai bine ramanea la pro tv! si mai facea treaba pe acolo! in orice caz pe grig chiroiu bogdan dumitrescu sau constantin zamfirescu nu i-as vedea din nou la pro tv! deoarece numai doresc sa se intoarca acolo! eu pe astia patru eu i-am apreciat cat au fost acolo grig chiroiu bogdan dumitrescu constantin zamfirescu si toni ionescu dar acum fiindca sunt la prima tv! nu pot sa ii mai apreciez! atunci da ca lucrau cu florin calinescu la chestiunea zilei! cu radu rupita valentin rupita sorin matei dragos mostenescu emil mitrache etc ei nici cand erau in nato nu erau mai grozavi tot asa ridicoli penibili! deci niciodata nu mi-au placut! si nici nu i-am urmarit vreodata! fiindca nu merita sa fie urmariti! cel mai *** idiot serial! de pe planeta asta! doamne fereste! serial ca lumea a fost la bloc la servici meseriasii neimeni nu-i perfect gasca etc astea au fost seriale perfecte! nu prostia asta! doamne apara si pazeste!
  • Bogdan Bogdan
    Marlanu' revine din toamna
  • Mile Mile
    Acum nu va grăbiți cu audienta vocii
  • Irina Sav Irina Sav
    "Vor sa incerce si altceva". Din asta inteleg ca vor sa incerce cum este fara salariu. O experienta inedita. Este clar ca s-au certat de nu mai pot sta in aceeasi incapere.
  • melian melian
    echipa mare, bani din ce in ce mai putini, audienta la fel, Prima TV e si ea cam in perfuzii. Asta e!
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Era să zic că Prima este o televiziune în suferință, dar chiar și cu bugete mici și fără emisiuni noi, Prima reușește să rămână o televiziune de locul 8, deasupra tuturor televiziunilor de nișă.
    „Schimb de mame” este un program care își păstrează audiența!
    La fel „Cireașa de pe tort” și „Mama mea gătește mai bine” (un program similar are acum și Kanal D).
  • Liviu Sora Liviu Sora
    De mult nu ii mai urmaream zi de zi, dar de cand a plecat Toni Ionescu nu mai m-am uitat deloc. Acum la urma a devenit o mizerie. Lucrurile bune se tin in doze mici, "trasnitii" a devenit ceva tras de par. R.I.P.
  • Mile Mile
    Se poate și fara ei , ca și fara marlanu
  • an an
    eu nu am avut rabdarea de a urmari acest sitcom niciodata pe parcursul atator ani....
  • Doru Doru
    "Marlanu'" facea tot serialul...
  • Manea Manea
    Oricum era mort de mult
  • Mile Mile
    Bravo pt ce ati facut , să faci in fiecare zi un episod , timp de 15 ani fara întrerupere, rar poate rezista la această munca cineva , cel mai lung din lume

Trimite un comentariu

sus